Ocak ve Subat ayida gelirmi?aralık ayı bende şuan bütün günler tam.izlenim sayısı,cpm,kazançlar hepsi geldi.ödemeler sayfasındada daha önce dedigim gibi 56$ kazanç vardı şuan 64$ olmuş orası.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ocak ve Subat ayida gelirmi?aralık ayı bende şuan bütün günler tam.izlenim sayısı,cpm,kazançlar hepsi geldi.ödemeler sayfasındada daha önce dedigim gibi 56$ kazanç vardı şuan 64$ olmuş orası.
Ocak ve Subat ayida gelirmi?
Cox sag ol qardas cavabiniza gore!şubat daha gelmez daha var ocak gelebilir güncellenirse 17 20 sine kadar
Ocak ve Subat ayida gelirmi?
mutlaka gelecek de ne zaman gelecekşahsi fikrim,ocakda gelir bugünlerde ve aralık,ocak ikisininde ödemesini alırız.şubat biraz daha bekletebilir...
aralık ayı 101 den 108$ a cıkmıs 1 kanalda. bu artıs cok ama cok az. izlenimler eksik yansımıstı aralık ayında ve yine eksik. ocak ayından beklentim kalmadı benim. ayda 200-300 dolar arası veren kanal zorla 109 oldu.
Onun sebebi son aylarda reklam hacmi artıyor, ortalama son 3 ay en yüksek kazançlı olduğu zamanlar . Aralığın ortalarında kazançlar 3 te 1 e düşüyor. Benim bütün kanallarda öyle
hayır hocam o sekil bir sorun degil. kanalımda izlenim 2000 iken reklam gosterimi 150-300 en fazla yansıyan. keske 3 de 1 olsa. aralık 10 gun normal sonra bozuldu. bi ara bi arkadas silinen videolar yansımıyor filan demisti konuda belki ondan olabilir ama sonuc olarak 3 aydır olanlara bakınca kendi adıma cok beklentim kalmadı
silinen video bizim saattimize göre 03 den önce silindiyse yansımıyor o izlenim kazanç videodan hocam
evet bi arkadas konuda yazmıstı aynısını. belkide sizdıniz o hatırlamıyorum. silinen video yansımamasıda buyuk sorun acıkcası. fb tw insta ve web de kalabalık olan sayfalar farklı isimlerle anca is yapar dusuncesindeyim. diger turlu benim calıstıgım videolar gunluk ve surekli siliniyor.
Ocak ayınıda işlemeye başladılar.
benim ocaklarda daha hareket yok
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.