Dailymotion Analytics Tek Konu

• Kullanıcı akmaster_91
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Dailymotion Hakkında Soru ve Sorunlarınız
aralık ayı 101 den 108$ a cıkmıs 1 kanalda. bu artıs cok ama cok az. izlenimler eksik yansımıstı aralık ayında ve yine eksik. ocak ayından beklentim kalmadı benim. ayda 200-300 dolar arası veren kanal zorla 109 oldu.

aralık ayı 101 den 108$ a cıkmıs 1 kanalda. bu artıs cok ama cok az. izlenimler eksik yansımıstı aralık ayında ve yine eksik. ocak ayından beklentim kalmadı benim. ayda 200-300 dolar arası veren kanal zorla 109 oldu.

Onun sebebi son aylarda reklam hacmi artıyor, ortalama son 3 ay en yüksek kazançlı olduğu zamanlar . Aralığın ortalarında kazançlar 3 te 1 e düşüyor. Benim bütün kanallarda öyle

evet şimdi gördüm acayip yükselmiş ödemlerim benim zaten günlük izlenimleri takip ediyordum 75-150 k arası geliyordu demekki reklamlardada artış var

Onun sebebi son aylarda reklam hacmi artıyor, ortalama son 3 ay en yüksek kazançlı olduğu zamanlar . Aralığın ortalarında kazançlar 3 te 1 e düşüyor. Benim bütün kanallarda öyle

hayır hocam o sekil bir sorun degil. kanalımda izlenim 2000 iken reklam gosterimi 150-300 en fazla yansıyan. keske 3 de 1 olsa. aralık 10 gun normal sonra bozuldu. bi ara bi arkadas silinen videolar yansımıyor filan demisti konuda belki ondan olabilir ama sonuc olarak 3 aydır olanlara bakınca kendi adıma cok beklentim kalmadı

hayır hocam o sekil bir sorun degil. kanalımda izlenim 2000 iken reklam gosterimi 150-300 en fazla yansıyan. keske 3 de 1 olsa. aralık 10 gun normal sonra bozuldu. bi ara bi arkadas silinen videolar yansımıyor filan demisti konuda belki ondan olabilir ama sonuc olarak 3 aydır olanlara bakınca kendi adıma cok beklentim kalmadı

silinen video bizim saattimize göre 03 den önce silindiyse yansımıyor o izlenim kazanç videodan hocam dm den normal karşılıyorum ben artık bu sorunları az önce dediim gibi 2 ay düzenli ödeme alsan 4 ay sıkıntı ama kanal kapanmadıkça ödemen gelir yine iyi güncellediler aralık ayını

silinen video bizim saattimize göre 03 den önce silindiyse yansımıyor o izlenim kazanç videodan hocam

evet bi arkadas konuda yazmıstı aynısını. belkide sizdıniz o hatırlamıyorum. silinen video yansımamasıda buyuk sorun acıkcası. fb tw insta ve web de kalabalık olan sayfalar farklı isimlerle anca is yapar dusuncesindeyim. diger turlu benim calıstıgım videolar gunluk ve surekli siliniyor.

1-20 arasında sayımlar normal gibiydi. O tarihler revize edildi mi ? 20-28 arası düşüktü onlarda biraz yükselme var. Ama 1-20 arasına hiç dikkat etmemiştim.

simdi kanala girip tekrar kontrol ettim. 31 aralık 640 izlenim yansıyan 100. 30 aralık 1451 izlenim yansıyan 321. yuzde kac yansımıs bilmiyorum ama pek bisey yansımamıs yani. ocak 15 oncesi 1500 izlenime 1300, 1100 den asagısı yansımıyordu.

aralık 9 663 izlenime yansıyan 679
aralık 10 438 izlenime yansıyan 647

ocak ayını gectim, subat ayı duzelirse amenna yoksa tırt

evet bi arkadas konuda yazmıstı aynısını. belkide sizdıniz o hatırlamıyorum. silinen video yansımamasıda buyuk sorun acıkcası. fb tw insta ve web de kalabalık olan sayfalar farklı isimlerle anca is yapar dusuncesindeyim. diger turlu benim calıstıgım videolar gunluk ve surekli siliniyor.

[MENTION=29194]SerkanYurtsever[/MENTION] yazmıştı hocam

ödemeler kısmına bi 30$ eklediler benim şimdi,günlük kazanç takibinde ocak ayı hala sıfır komple.
edit : günlük kazanca bakıp tekrar ödemelere geldim,az önceki ocak ayına ait 30$ geri gitti :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri