Dailymotion Analytics Tek Konu

• Kullanıcı akmaster_91
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Dailymotion Hakkında Soru ve Sorunlarınız
26k izlenime 30$ vermis. insallah tum ay kazancı bu degildir

ocak kesin kesinleştiyse battık tek gün kesinleşmiş oda
01/01/2017 12 $0.00 $0.00
:D :D

simdi kanala girip tekrar kontrol ettim. 31 aralık 640 izlenim yansıyan 100. 30 aralık 1451 izlenim yansıyan 321. yuzde kac yansımıs bilmiyorum ama pek bisey yansımamıs yani. ocak 15 oncesi 1500 izlenime 1300, 1100 den asagısı yansımıyordu.

aralık 9 663 izlenime yansıyan 679
aralık 10 438 izlenime yansıyan 647

ocak ayını gectim, subat ayı duzelirse amenna yoksa tırt
öyle değil hocam. bugün 11 şubat siz bugün videoyu eklediniz 20k izlenim aldınız ertesi gün oldu videonuz silinmedi tam günü tamamladınız ama istatistik bölümüne 11 şubat gelmeden silinirse gene kazanamıyorsunuz. Böyle durumlarda ben 1-2k izlenim aldıgımda videoyu feda edip özele çekiyordum istatistik geldiğinde açıyordum ama artık özeldeyken siliyorlar :)

Ocak ayı ilk 8 gün rakamlar geldi. Maalesef pert. 13k izlenim 500 reklam gösterimi gibi

öyle değil hocam. bugün 11 şubat siz bugün videoyu eklediniz 20k izlenim aldınız ertesi gün oldu videonuz silinmedi tam günü tamamladınız ama istatistik bölümüne 11 şubat gelmeden silinirse gene kazanamıyorsunuz. Böyle durumlarda ben 1-2k izlenim aldıgımda videoyu feda edip özele çekiyordum istatistik geldiğinde açıyordum ama artık özeldeyken siliyorlar :)

peki hocam 11 subatta yukledigim videoyu 12 subatta silsem, yansırmı ? ne dusunuyorsun ?

ocak düşüsünden 2 neden olabilir..
1. reklam çıkmıyordu en güçlü neden bu olabilir.
2. aralık ayı için söylediğim kesintiyi ocak ayı ile telafi ediyorlar.

Yt bile Ocak ayında %70 civarı bi düşüş olurken dailynin ocak gelirini aralık ayı gibi atması beklenmez aralığın %50 sine fit olmak lazım

26k izlenime 30$ vermis. insallah tum ay kazancı bu degildir

beimde aynı 26-27k izlenime 30$ vermiş ve belliki kalıcı bu kazanç.normalde bu kanal ayda 150$ verirdi,şimdi tam 30$ dahi verememiş 29.89$ vermiş.ama normal,bende bekliyordum bunu açıkcası...kanal takipden bakıyordum sürekli,bütün videolarda $ işareti yeşil yanan ve günde 850-1k izlenim alan kanalda 150 civarı reklam çıkmış.bu paralar normal bu yüzden yani.

Son düzenleme:
beimde aynı 26-27k izlenime 30$ vermiş ve belliki kalıcı bu kazanç.normalde bu kanal ayda 150$ verirdi,şimdi tam 30$ dahi verememiş 29.89$ vermiş.ama normal,bende bekliyordum bunu açıkcası...kanal takipden bakıyordum sürekli,bütün videolarda $ işareti yeşil yanan ve günde 850-1k izlenim alan kanalda 150 civarı reklam çıkmış.bu paralar normal bu yüzden yani.

bende de aynısı maalesef. benim kanal ayda en az 200$ bırakıyordu. aralık 40 kusur galiba, ocak ayıda 30 kusur. boyle devam ederse cok kotu. ne emege ne de vds parasına degiyor. yatırdıkları paralarda hesaba gecmiyor. mail atıp duruyorum cevap veren yok. durum pek iyi degil. bu ay duzelirse amenna yoksa bırakırım artık

umarım reklam çıkmamasındandır bu kazançlar. diğer türlü işimiz zor valla.

401 k izlenime 132,5 usd vermiş ocak gerçekten çok düşük toplamda 12 gün reklam gösterimi nerdeyse 3/1 düşmüş az çıkmış reklam genel olarak reklam gösterimi %30 düşüş var ocak ayında

evet çok düşmüş ama düşük müşük göndersinler yt bitti çerez parasıda olsa dm göndersin yeter : )

%70 düşüş var bende anca 3 te 1 i gelmiş Ocak ayında

selamlar bol kazançlar..
Belirtiyim hala reklam sorunları yaşanmakta.
Henüz güncellemeler gelmeden önce skypeda bazı arkadaşlara aralıkda büyük kesinti olur demiştim fakat ocakda oldu %20 %30 diyen arkadaşlar var Dailymotion için %20 %30 demek yanlış olur dailymotionda işler biraz daha farklı yürüyor izlenim hızlı ve çabuk olursa kazancınız o kadar çok oluyor yani 46k izlenimi 400 videoda almakla 1 videodan 3k izlenimi hızlı hızlı almak arasındaki uçurum çok çok farklı gelir getirir şu anda benim size net söyliycegim en az %70 kesinti var oda en az..

Bu ayda öyle olucak yani rekla yok reklamlar doğru düzgün çıkmıyor reklam çıkmayınca izlenim almak bişeyi değiştirmiyor

Sizlere önerim. video atın atmayın demiyorum ama atmazssanız iyi olur reklam kontrollerini yapın.. Daha fazla önerim ingilizcesi iyi olan bir arkadaş bir metin olustursun bizlere o metini ticket olarak gönderelim genel sorunları anlatsın reklamları neden biz ayarlıyamıyoruz neden bu kadar kesintinin oldugunu sorusunu düzgünce anlatabilcek biri olursa iyi olur.. yani durumu bizde bılıyoz reklam çıkmadıgını ama bu durumu alışkanlık haline getirmemeleri için ticket atmak doğru olur..

yt ve dm butun reklam yayınlanan web sitelerinde odeme gıbı sıkıntılı durumlarda
uploadı kesmek en mantıklısı
ama gelde anlat mıllete

yt ve dm butun reklam yayınlanan web sitelerinde odeme gıbı sıkıntılı durumlarda
uploadı kesmek en mantıklısı
ama gelde anlat mıllete
Benim anlatmak istediğim günlük diziler atılabilir. Ama sağlam içerikleri render yapıp atan arkadaşları uyardım o kadar render felan derken izlenimler havaya gitcek.. beklesinler düzelsin renderini öyle yapar kazancına bakar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri