sensin [MENTION=14704]dess[/MENTION]
okudugunu anlamıyormusun ? alıntılama!!!!!!!!!!
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
sensin [MENTION=14704]dess[/MENTION]
beyler elin ecnebi şirketi için kavga yapmayın hepsi biter batar gider siz kalırsınız kırmayın birbirinizi
beyler elin ecnebi şirketi için kavga yapmayın hepsi biter batar gider siz kalırsınız kırmayın birbirinizi
okudugunu anlamıyormusun ? alıntılama!!!!!!!!!!
ben kavga etmiyorum dostum geçen yıl bu zaman daha çok kazanıyordum mantığı olmaz sadece her yıl değişir kazançlar reklam verenler ki sende biliyorsun dm de ikimiz aktifimiz genelde eleştrilerde geç ödemesinde reklama kesik atmasında neyse uzatmayım benAMA BENDE BU MANTIĞI ANLAMIYORUM GEÇEN YIL BU AY DAHA FAZLA KAZANIYORUM MANTIĞINI
Şöyle anlatıcam önce resm koyuyorum sonra anlatıma başlıycam
![]()
Dailymotion kazandırmıyor Kime göre neye göre kazandırmıyor..
Evet belki 100 kanalınız var ama günlük 1 doları göremiyebilirsiniz hemde aylardır. Çünkü botu alıp herkezin yaptıgını yapıyorsunuz çek babam çek aynı kanalı belki aranızda yüzlerce kişi çekmiştir..
Resime göre anlatıyım. bütün ay 1 dolar görmeyip 2 günde 15 dolar kazanıp limitin % 20 sini tamamlamış durumda ne eklycegini bilirsen aslında kazanırsın..
bot kullanmadm kullanmamda ne yaptıgını bileceksin. günlük 37 kanal elle manuel dolduruyorum sizde kullanmayın manuel yuklemeyle ne yaptıgınızı bilin..
Seri izlenımlı 1 içerik yakalarsan zaten o tek içerik senin kanalını aylık ödemeye yaklaştırır
çok uğraştın gene azanamıyorsan bu işe fazla vakit ve nakit ayırıp yapma!! demekki olmuyor olmuyorsa zorlama başka işlere bakabilirsin..
ayın 21 inden beri kazançlar yansımıyor sanırım 0$ da, sadece bende mi böyle? açıklamaları sildim videolarda o gün galiba bir tek...
Şöyle anlatıcam önce resm koyuyorum sonra anlatıma başlıycam
![]()
Dailymotion kazandırmıyor Kime göre neye göre kazandırmıyor..
Evet belki 100 kanalınız var ama günlük 1 doları göremiyebilirsiniz hemde aylardır. Çünkü botu alıp herkezin yaptıgını yapıyorsunuz çek babam çek aynı kanalı belki aranızda yüzlerce kişi çekmiştir..
Resime göre anlatıyım. bütün ay 1 dolar görmeyip 2 günde 15 dolar kazanıp limitin % 20 sini tamamlamış durumda ne eklycegini bilirsen aslında kazanırsın..
bot kullanmadm kullanmamda ne yaptıgını bileceksin. günlük 37 kanal elle manuel dolduruyorum sizde kullanmayın manuel yuklemeyle ne yaptıgınızı bilin..
Seri izlenımlı 1 içerik yakalarsan zaten o tek içerik senin kanalını aylık ödemeye yaklaştırır
çok uğraştın gene azanamıyorsan bu işe fazla vakit ve nakit ayırıp yapma!! demekki olmuyor olmuyorsa zorlama başka işlere bakabilirsin..
ocak ayı gelirleriniz kontrol edin artış var ocak ayında
1 haftadır ticket atıyorum yeni ödeme yöntemleri eklemeleri için. Ciddi anlamda güzel cevaplar veriyorlar Payoneerden çok şikayet aldıkları belli birazda siz yüklenirmisiniz. Yeni ödeme yöntemi eklemeleri yönünde özellikle webmoneyi vurgularsanız sevinirim
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.