Dailymotion Analytics Tek Konu

• Kullanıcı akmaster_91
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Dailymotion Hakkında Soru ve Sorunlarınız
beyler elin ecnebi şirketi için kavga yapmayın hepsi biter batar gider siz kalırsınız kırmayın birbirinizi

beyler elin ecnebi şirketi için kavga yapmayın hepsi biter batar gider siz kalırsınız kırmayın birbirinizi

ben kavga etmiyorum dostum geçen yıl bu zaman daha çok kazanıyordum mantığı olmaz sadece her yıl değişir kazançlar reklam verenler ki sende biliyorsun dm de ikimiz aktifimiz genelde eleştrilerde geç ödemesinde reklama kesik atmasında neyse uzatmayım ben :) AMA BENDE BU MANTIĞI ANLAMIYORUM GEÇEN YIL BU AY DAHA FAZLA KAZANIYORUM MANTIĞINI

Doğru söylüyorsun, çalışmak istemeyen çalışmasın.
Boşu boşuna kimse kavga etmesin burda Daily için.
Yt'de daily'de artık suyunu çıkartıyor.
Facebook reklam işine girmedi gitti, bizde uğraşıyoruz bunlarla.

okudugunu anlamıyormusun ? alıntılama!!!!!!!!!!

ben kavga etmiyorum dostum geçen yıl bu zaman daha çok kazanıyordum mantığı olmaz sadece her yıl değişir kazançlar reklam verenler ki sende biliyorsun dm de ikimiz aktifimiz genelde eleştrilerde geç ödemesinde reklama kesik atmasında neyse uzatmayım ben :) AMA BENDE BU MANTIĞI ANLAMIYORUM GEÇEN YIL BU AY DAHA FAZLA KAZANIYORUM MANTIĞINI

Tartışmanızı biraz daha uzatırsanız, ikili tartışmadan ceza alacaksınız bilginize !!!

dm böyle maalesef günde 1.5 k izlenme cpm yüksek ama gelir 30 40 cent ama kazananda kazanıyor bir şekilde

Şöyle anlatıcam önce resm koyuyorum sonra anlatıma başlıycam
Broyg9.jpg

Dailymotion kazandırmıyor Kime göre neye göre kazandırmıyor..
Evet belki 100 kanalınız var ama günlük 1 doları göremiyebilirsiniz hemde aylardır. Çünkü botu alıp herkezin yaptıgını yapıyorsunuz çek babam çek aynı kanalı belki aranızda yüzlerce kişi çekmiştir..

Resime göre anlatıyım. bütün ay 1 dolar görmeyip 2 günde 15 dolar kazanıp limitin % 20 sini tamamlamış durumda ne eklycegini bilirsen aslında kazanırsın..
bot kullanmadm kullanmamda ne yaptıgını bileceksin. günlük 37 kanal elle manuel dolduruyorum sizde kullanmayın manuel yuklemeyle ne yaptıgınızı bilin..
Seri izlenımlı 1 içerik yakalarsan zaten o tek içerik senin kanalını aylık ödemeye yaklaştırır
çok uğraştın gene azanamıyorsan bu işe fazla vakit ve nakit ayırıp yapma!! demekki olmuyor olmuyorsa zorlama başka işlere bakabilirsin..

Broyg9.jpg

Evet belki 100 kanalınız var ama günlük 1 doları göremiyebilirsiniz hemde aylardır. Çünkü botu alıp herkezin yaptıgını yapıyorsunuz çek babam çek aynı kanalı belki aranızda yüzlerce kişi çekmiştir..

Resime göre anlatıyım. bütün ay 1 dolar görmeyip 2 günde 15 dolar kazanıp limitin % 20 sini tamamlamış durumda ne eklycegini bilirsen aslında kazanırsın..
bot kullanmadm kullanmamda ne yaptıgını bileceksin. günlük 37 kanal elle manuel dolduruyorum sizde kullanmayın manuel yuklemeyle ne yaptıgınızı bilin..
Seri izlenımlı 1 içerik yakalarsan zaten o tek içerik senin kanalını aylık ödemeye yaklaştırır
çok uğraştın gene azanamıyorsan bu işe fazla vakit ve nakit ayırıp yapma!! demekki olmuyor olmuyorsa zorlama başka işlere bakabilirsin..

tespitler doğru botla olmuyor maalesef çünkü herkes botla çekiyor bi kanalımda 250 vıdeo var daha ızlenmesi 100 lerde .. arkadaşında dedıgı gıbı bende genelde artık elle atıyorum içerik tututmu o içerikten devam mantığıyla hareket etmek gerek

ayın 21 inden beri kazançlar yansımıyor sanırım 0$ da, sadece bende mi böyle? açıklamaları sildim videolarda o gün galiba bir tek...

Hocam dailymotion ın webden kazancı nasıl bilginiz var mı ? Siteye eklemeden bahsediyorum.

Broyg9.jpg

1 haftadır ticket atıyorum yeni ödeme yöntemleri eklemeleri için. Ciddi anlamda güzel cevaplar veriyorlar Payoneerden çok şikayet aldıkları belli birazda siz yüklenirmisiniz. Yeni ödeme yöntemi eklemeleri yönünde özellikle webmoneyi vurgularsanız sevinirim

1 haftadır ticket atıyorum yeni ödeme yöntemleri eklemeleri için. Ciddi anlamda güzel cevaplar veriyorlar Payoneerden çok şikayet aldıkları belli birazda siz yüklenirmisiniz. Yeni ödeme yöntemi eklemeleri yönünde özellikle webmoneyi vurgularsanız sevinirim

ticket atıcam hocam kanallardan bende

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri