Dailymotion Analytics Tek Konu

• Kullanıcı akmaster_91
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Dailymotion Hakkında Soru ve Sorunlarınız
herkese 5 dolar kadar eklemısler bence 21 ıle alakalı degıl

X0dVYD.png

ben degil, kaynak soyluyor :p

1,27$ kazanmış kanal

şimdi çalmıslarmı çalmamışlarmı 5 dolar eklenmişmi 5 dolar 21 in getirisimi..

Bu arada ıceriklerimden biri reklam hem var hem yok reklam sayfası simsiyah geçiyor..
Büyük ihtimalle aynı şey youtubedede oluyor.. Yeni bir önlemmi yoksa brir hatamı dilerim hatadır
p0Xqga.jpg

21 Mart yok bende kazanç, kazançta artmamış nerde benim 5 dolarım.
:D

Bu arada ıceriklerimden biri reklam hem var hem yok reklam sayfası simsiyah geçiyor..
Büyük ihtimalle aynı şey youtubedede oluyor.. Yeni bir önlemmi yoksa brir hatamı dilerim hatadır
p0Xqga.jpg
3 4 gundur bu sekilde hocam dailymotionda. Ozellikle android uygulamasinda bu sekilde cikiyor reklamlar.

---------- Spam Engelliyici 17:58 ---------- Önceki Mesaj 17:54 ----------

Harbiden 5 dolar eklemisler galiba :D

Yani aylardır sorun sorun üstüne, artık bilerek duzeltmediklerini düşünüyorum

Yatıyorlar abicim paraya. 0,35 cpm nedir allah aşkına ?

Reklam gösterimi düşük oldumu cpm yükseltiyolar. reklam fazla oldu mu cpm düşürüyorlar kafasına göre. Değişen hiç birşey olmuyo kazançlar hala düşük hala düşük
5 dk da bir reklam cıkıyor diye ziyaretçiler sövüyorlar. böyle şey mi olur diyorlar. rezilliğe bak. Sözde 3 aydır yeni reklam platformu üzerinde çalışıyorlar. Dünyanın en mal webmasterı olsa 3 ayda takla attırırdı herhalde bu zamana kadar

p0Xqga.jpg

bu sorun web site üzerinden izlenen videolarda çıkıyor genelde banner reklam bazen cıkıyor bazen çıkmıyor yeni getirdiler bu reklam özelliğini web sitesine eklenen her videoda çıkıyor her izlenmeye ve çok saçma bişey insanlar izlemeden çıkıyor videoyu %30 hemen çıkış oranı arttı bende

bu ayda para yok gibi bize bunlar alıştı 2 ayda bir ayın ödemesi yapmaya kesinleşir en geç 23. ödeme yatardı

.

hocam, aralık nasıl ödendi ya? şaşırmış olmayın başka aylarla.
+ tüm kesinleşmeleri kaldırmışlardı geçmiş postlara bakın

herkes aynı ayları aynı tarihte almıyor kimin kanalı hangi ayda 100 usd limiti gectiyse odeniyor. aralık ocak kesin olanlar daha once odeme alanlar. şuan butun ayların kesinleşmemiş kanallar limiti gecen kanallar ve bekletiliyordu bugun aralık ocak kesinleşmiş umarım kalan aylarıda sorunsuz kanalları kapatmadan kesinleştirip odemelri yaparlar.

aralık ve ocak kesinleşeli zaten kaç gün olmuştu bende ama ödeme yaptılar mı bilmiyorum çünkü 100$ı geçememişti kanal,normalde ayda 150-180$ alırken sorunlar yüzünden 100$ı 3 ayda geçiyoruz arkadaş işe bak :D

aralık ve ocak kesinleşeli zaten kaç gün olmuştu bende ama ödeme yaptılar mı bilmiyorum çünkü 100$ı geçememişti kanal,normalde ayda 150-180$ alırken sorunlar yüzünden 100$ı 3 ayda geçiyoruz arkadaş işe bak :D

hocam o kanal muhtemelen 100 usd eşiğini gecmemiş o yuzden aralık ve ocak yani ocak dahil geriye doğru butun aylar kesinleşmiş. ocak ayında eşiği gecen kanalların geriye gonuk butun kesinleşmeleri iptal etmişlerdi. eşiği gecmeyen kanallarda ocak dahil kesinleşme var zaten.

ben konuyu netleştiririym aralık ayı ödemesini aldık zaten yaklaşık 1 ay oldu ocak ayı daha önceden kesinleşmişti fakat kesinleşmeyi kaldırmışlardı bugün tekrar kesinleştirmişler hayırlısı bakalım
Mart 21-22 sinde önceki günlere nazaran daha iyi gelir atmış

Arkadaslar merak ettigim bir konu var tr hesabimi veriyorsunuz yoksa dolar mi ? Ben dolar hesabi verdim . 15 gun once odeme yapildi diye mesaj geldi ama hesapta birsey yok

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri