fatihbaz
Süper Moderatör
haziran ayı kazancları sıfırlanmıs bende. sizde durum nasıl ?
kesinleşmeler oldu,ödeme yapılacak.bu günlerde dm paneli kafayı yer yine her ay oldugu gibi.bi dm klasigi yani,düzelir tekrar
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
haziran ayı kazancları sıfırlanmıs bende. sizde durum nasıl ?
kesinleşmeler oldu,ödeme yapılacak.bu günlerde dm paneli kafayı yer yine her ay oldugu gibi.bi dm klasigi yani,düzelir tekrar![]()
ödeme gelmiş bana. kontrol edin isterseniz
nereye gelmiş hocam payoner mi?benim payonerden 2 gün önce çektigim para gelmemiş henüz,dm paralarıda.enparada hareket yok bende...
bir kanalımda geçen ayın başında öedeme yöntemi girdim ödemedi. Bu ay öder dedim ama bu ayda ödememiş. Nasıl bir sistemleri var anlamadım gitti.
100$ı geçen ödemelerin hangi aya ait oldugu ile alakalı olabilir hocam belki.mesela sen 100$ı mayısda geçmişsindir,biz nisan kazancını bekliyoruz şuan gibi...gerçi dmnin işi belli olmaz,herşey olabilir ama![]()
sınırı 5 ay önce geçmiş ödeme yöntemini mayısın 2-3ü gibi girdim. Kesinleşiyor ama ödenmiyor. Payonerden ödeme yöntemi onaylandığı mailde gelmişti ama bilmiyorum bir gariplik var.
bi ara benim kanalda da aynı sorun olmustu. dm ye mail atıp durumu anlatmıstım ve odeme durumu kapalımıymıs neymis oyle biseyler soylemisti ve tamam actım dedi, bir kac gun sonrada odemeyi gondermislerdi.
dm ile destekten gorus umarım sorun duzelir
Türkçe yazsam anlıyorlarmı ?
son zamanlarda ne zaman turkce yazsam ingilizce yazabilirmisin diye cevap veriyorlardı. ingilizce sart
In a few weeks, we'll be launching a new Dailymotion experience for both users and partners. Focused on continuous watching, the new experience has been completely redesigned to be more intuitive and visually engaging. Accordingly, we are updating Dailymotion's online Partner Terms & Conditions as of July 3rd, 2017. We've summarized the key changes for you below:
We have simplified the Terms to make them more concise and readable
We are terminating the Paid Content feature. This means that you will not be able to rent your videos on demand or on a monthly subscription basis. You can still earn revenue via video or website monetization. After July 3rd, 2017, any of your videos that were listed as paid content will remain on our platform but will automatically be made private (learn about video visibility.)
If you signed up for the Dailymotion Partner Program online, your continued use of Dailymotion means that you agree to these new Terms. Thank you for being a valuable Dailymotion partner. If you have any questions regarding the new Partner Terms and Conditions or paid content, please dont hesitate to contact our Support Center.
Stay tuned for the new Dailymotion!
------------------------------
Google Translate
Birkaç hafta içinde hem kullanıcılar hem de ortaklar için yeni bir Dailymotion deneyimi başlatacağız. Sürekli izlemeye odaklanan yeni deneyim, daha sezgisel ve görsel açıdan çekici olacak şekilde tamamen yeniden tasarlandı. Buna göre, Dailymotion'un Çevrimiçi İş Ortağı Koşulları ve Şartlarını 3 Temmuz 2017 tarihinden itibaren güncelliyoruz. Sizin için temel değişiklikleri özetledik:
Şartları basitleştirdik ve daha özlü ve okunabilir hale getirdik.
Ücretli İçerik özelliğini iptal ediyoruz. Bu, videolarınızı talep üzerine veya aylık abonelik temelinde kiralayamayacağınız anlamına gelir. Video veya web sitesi para kazanma yoluyla gelir elde edebilirsiniz. 3 Temmuz 2017'den sonra, ücretli içerik olarak listelenen videolarınızdan herhangi biri platformumuzda kalacak ancak otomatik olarak gizli hale gelecektir (video görünürlüğü hakkında bilgi edinin).
Çevrimiçi Dailymotion Ortak Programı'na kaydolduysanız, Dailymotion'u kullanmaya devam etmeniz, bu yeni Şartları kabul etmeniz anlamına gelir. Değerli bir Dailymotion ortağı olduğunuz için teşekkür ederiz. Yeni İş Ortağı Şartlar ve Koşulları veya ücretli içeriği ile ilgili herhangi bir sorunuz varsa, lütfen Destek Merkezi ile iletişime geçmekten çekinmeyin.
Yeni Dailymotion için hazır kalın!
-----------------------
Şöyle bir mail geldi, İngilizce orjinal ve Google çevirisini attım.
3 Temmuz itibarı ile kazanç konusunda tekrar bir değişikliğie gidilecekmiş.
Bunlar Mayıs'ta zaten değişiklik yaptılar cpm sürünmeye başladı, Yarın itibarıyla dahada berbat olmaz umarım cpm felan.
![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.