[MENTION=12293]Merth46[/MENTION] doğru içerikten kastınız güncel içerik mi acaba ?
Açıkcası genel bi tanım olacak ama dm izleyicisinin istediği içerik,açıyorum izlenebilen içerik olması gerek...
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
[MENTION=12293]Merth46[/MENTION] doğru içerikten kastınız güncel içerik mi acaba ?
Website olmazsa dm zor kazandirir
GT-I9505 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gunde en yuksek kazancim 7 dolari gordu trafik kaynagina baktigmda fark ettm bir site yukledigm videolari yayinliyorKatılıyorum. Web Sitesi(facebook filanda olabilir) ile bir DM kanalı desteklersen günde 10 dolar stabil hale getirebiliyorsun.
web siteyle ne alaka ya ben tam anlamadım, çok iyi websitem olduktan sonra ben napayım dm yi
Beyler Şimdi benim kanal aralık ayında limiti geçti geçende kesinleşti aralık kazancı şimdi bunun parasını şubattamı alıcam ?
170 kanlaım var 2 si 100 doları gecti 5 ay sonra bekliyoruz bakalım bide dm de youtube gibi kesinti yapıyormu acaba?
170 kanlaım var 2 si 100 doları gecti 5 ay sonra bekliyoruz bakalım bide dm de youtube gibi kesinti yapıyormu acaba?
170kanal helal olsun koca yureklı adam başlamıssınız daılye![]()
6 ay oldu başlayalı
Hocam 170 kanal varda hepsimi gecti 100 doları yooo sadece 2 kanal var ikisinede paypal girdim kanallar sınırı gecsin ödemeyi öyle düşünürğz
Videoyaplamı basıyorsun malum vds yetişmez ona [emoji57]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.