Dailymotion Aralık Kazançları Ocak Ödemeleri

• Kullanıcı karabuz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - DailyMotion Aylık Ödemeler
bilmiyorum hocam kuveyte gelmis para . Askerde oldugumdan cok saglikli bakamiyorum geleni bilirim ben hocam :) zaten tek kanaldan gelmis oda en iyi kanalim onun hic 0 cektigini gordedim şu 70 gundur ne alemde bilmiyorum.

cogu kanal son 2 aydır 0 cekıyor haberın olsun
eskı kazanc olabılır

hayırlı teskereler buarada

Aralık ödemesi mi bu gelen?

E5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bu gelen odemeler muhtemelen yuksek kazanç olduğundandır kontrol icin bekletiyorlardır. aralık kazancı daha kesinleşmedi. ayrıca kanalların sıfır cekmesi odemeleri etkilemez kesinleşme olduğunma odenir.

aralık ayı daha kesinleşmedi gelen ödemeler eski ödemeler önce bi kesinleşsin aralık güncelemeyin artık

ödemeler yapılıyor kontrollere başlayın arkadaşlar
bana 1 ödeme gelmiş

Son düzenleme:
kasım ayında odeme almayan hesaplara odeme yapılıyor. aralık degildir, zaten aralık son gunu guncel degil

kesinleşmedi daha aralık ondan sordum bende inat yapar gibi güncelleniyor bu konu aralık ayı kazançları ocak ödemeleri başlığı olduğu halde HANGİ AYIN ÖDEMESİ OLDUĞUNA BAKIN GELEN ÖDEMENİN SONRA GÜNCELLEYİN KONUYU lütfen

27sinden beri ödeme alan olmadımı hala bekliyoruz ödemeler etkilenmeyecek yazıyor ama yeni aya girdik neredeyse

27sinden beri ödeme alan olmadımı hala bekliyoruz ödemeler etkilenmeyecek yazıyor ama yeni aya girdik neredeyse

Bu ay ödeme alanlarında geçtiğimiz ayın ödemeleri oldugunu dusunmuyorum. Barajı geçen hiç bir kanalım kesinleşmedi ve ödemeside yapılmadı. Çok yüksek ihtimal geçtiğimiz aylarda banka hesap numaralarını geç girenlerin falan olabilir diye düşünüyorum.

Bu ay ödeme alanlarında geçtiğimiz ayın ödemeleri oldugunu dusunmuyorum. Barajı geçen hiç bir kanalım kesinleşmedi ve ödemeside yapılmadı. Çok yüksek ihtimal geçtiğimiz aylarda banka hesap numaralarını geç girenlerin falan olabilir diye düşünüyorum.

Aynen ole hocam , aralık kazancları degıldı onceki aylardan kesınlesen ama odeme bilgisi girmediğim hesaplara ödeme yaptılar...

banka bilgisi yanlıs girdigim bi kanal eski odeme gonderilmis ayın 25 inde ama bankaya gelen giden yok. benim gibi banka bilgisi yanlıs olan eski odemeleri yapıyorlar. aralık ayı son gun halen 0. onumuzdeki ay 2 ay birden odenir. tabi kazanclar normale donerse

kazançlar duzelmeden ödeme falan gelmez,
1-2 aydır 0 çekiyor

Ben bıraktım şimdilik durdurdum çalışmayı. şubata geçerken düzelceğini umut ediyordum ama. Kör dövüşcü gibi duvarları yumruklayıp içerikleri atıp reddedildi sayımı arttırmanın geregi yok diyip bugün an itibairiyle içerik atmayı durdurdum..

Düzelirmi illaki düzelir Fakat şunu söylüüyüm çok kanalı olanlar kıyımada hazır olsun 15 kanalda 4-5 kanal gider öyleki izlenım alanlar para kazandıranlar gider..

Beni korkutan ise
Tıpkı geçen yılki gibi sorun yok yazısı bu yılda var. Bize merak etmemiz gerektiğini söylüyor o dönem ne kadar sürdü Season Episode gibi gerçegi görmemiz aylarca buda bir oyalama olabilir. Bir arkadaş ticketine gelen cevapta şöyle denmiş Yeni bir proje içersindeyiz vs..vs...vs.. o projeyi deniyoz felan gibi bişeydi. O süreçten sonra canlı yayın sayısı arttı acaba proje biz artık canlı yayından kazancaz projesimi

Neyse kimsyi karamsarlığa sokmuyalım aama 31 gun ocaktan 17 gün aralıkdan 2 günde şubattan 50 gün sorunların çözülmesi için yeterli bir zaman..

Dmde google reklamları yayınlanmıyomuydu? Google 2 aydır ödemelerin çoğunu yapmadığı için DMde yapamıyodur.

Ben bıraktım şimdilik durdurdum çalışmayı. şubata geçerken düzelceğini umut ediyordum ama. Kör dövüşcü gibi duvarları yumruklayıp içerikleri atıp reddedildi sayımı arttırmanın geregi yok diyip bugün an itibairiyle içerik atmayı durdurdum..

Düzelirmi illaki düzelir Fakat şunu söylüüyüm çok kanalı olanlar kıyımada hazır olsun 15 kanalda 4-5 kanal gider öyleki izlenım alanlar para kazandıranlar gider..

Beni korkutan ise
Tıpkı geçen yılki gibi sorun yok yazısı bu yılda var. Bize merak etmemiz gerektiğini söylüyor o dönem ne kadar sürdü Season Episode gibi gerçegi görmemiz aylarca buda bir oyalama olabilir. Bir arkadaş ticketine gelen cevapta şöyle denmiş Yeni bir proje içersindeyiz vs..vs...vs.. o projeyi deniyoz felan gibi bişeydi. O süreçten sonra canlı yayın sayısı arttı acaba proje biz artık canlı yayından kazancaz projesimi

Neyse kimsyi karamsarlığa sokmuyalım aama 31 gun ocaktan 17 gün aralıkdan 2 günde şubattan 50 gün sorunların çözülmesi için yeterli bir zaman..
aynı şekilde bende bıraktım hocam şuan için çalışmayı güncellemesini bekliyorum ama şunuda unutmayalım %70 olarak google reklamlarını çıkarıyor dm ve şuan yt de reklam sorunları var aralık 25 şine kadar hersey normalken bir anda düşüş başladı ve yt de sorunlar başladı o dönemde proje olayına gelirsek 215 m euroya aldılar sanırım %80 ni adamlar ama keşke almasalardı aldıklarından beri dailymotion 2 ayda bir motoru tekleyen arabaya döndü ya bu adamlar yatırımını cıkarıyor ondan bu sorunları yaratıyolar yada gerçekten bu işi yapamıyorlar şuan toplu kıyım yok kanallarda genel sorun kazanç güncellememesi ondan beklemek gerekiyor..

Dmde google reklamları yayınlanmıyomuydu? Google 2 aydır ödemelerin çoğunu yapmadığı için DMde yapamıyodur.

aynen hocam adsense reklamlarını yayınlıyor genelde

ocak şubat ayları bende sıfır gözüküyor ayrıca bu payoneerle ilgili sorun yaşıyorum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri