ocak şubat ayları bende sıfır gözüküyor ayrıca bu payoneerle ilgili sorun yaşıyorum
genel sorun herkezde sıfır görünüyor
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ocak şubat ayları bende sıfır gözüküyor ayrıca bu payoneerle ilgili sorun yaşıyorum
Aralık ve ocak gelirleri gözüküyor bi kontrol edin isterseniz
Günaydın hocamödeme ve kesinleşmeler olduysa yazın buraya lütfen
Evet mantık olarak haklısın. Düzenli ödeme alıyor olsaydık ve 3 aydır anormal bir durum olmasaydı. Bir gelişme oldu ve paylaştım bu durumdan hoşnut değilseniz forum yetkililerine bildirin lütfen.
odeme konusunu arayıp bulana kadar bu tur sorunlarla alakalı bir suru konu var ve hatta ana sayfada 6 saatir surekli guncellenen analitik konusu var ora bi bakaydın.
Evet mantık olarak haklısın. Düzenli ödeme alıyor olsaydık ve 3 aydır anormal bir durum olmasaydı. Bir gelişme oldu ve paylaştım bu durumdan hoşnut değilseniz forum yetkililerine bildirin lütfen.
Ödemeler yanısmış kesinleşme olur ve ödeme yapılır gibi duruyo
sabah 1 adet ödeme gelmiş. daha önce gelmeyen eylül ekim ödemeleim olabilir
aralık ayı kesinleşmiş hadi hayırlısı
hocam banka hesabı yani gönderildi denilen hesapta Ö-Ç-Ş-Ü gibi türkçe karekterler varmıdır Eğer var ise..evet hocam simdi baktım kesinlesmis. yalnız ben 1 kanaldan para alma sıkıntısı yasıyorum surekli. banka hesabına para gonderildi diyor ama para gelmiyor. dm ye mail attım parayı gonderdik dediler. payonere mail attım bugun dm ile konusma mailleri gorselleri mail atın dedi. birde bu kanala yeni banka hesabı ekliyorum ama surekli pending yazıyor. 3-4 farklı hesapla denedim olmadı. ne yapmak lazım var mıdır bi bilgisi olan?
hocam banka hesabı yani gönderildi denilen hesapta Ö-Ç-Ş-Ü gibi türkçe karekterler varmıdır Eğer var ise..
Adım 1 - Bankanızı arayın size gelen bir ödemenin geri dönüp dönmediğini öğrenin
Adım 2 - banka size evet var der ise referans kodunu alın..
Adım 3 - Referans kodunu önce payoneere bildirin. araştırma yapıp sizden bilgiler istiycekler. kimlik fotokoposi banka görseli vs...
bunları bildirin size cevap gelicek yapılacak..
Önemli 3 ayı geçti ise para payonere eft havuzundan geri döner. insaflılarsa tekrar yaparlar
evet hocam simdi baktım kesinlesmis. yalnız ben 1 kanaldan para alma sıkıntısı yasıyorum surekli. banka hesabına para gonderildi diyor ama para gelmiyor. dm ye mail attım parayı gonderdik dediler. payonere mail attım bugun dm ile konusma mailleri gorselleri mail atın dedi. birde bu kanala yeni banka hesabı ekliyorum ama surekli pending yazıyor. 3-4 farklı hesapla denedim olmadı. ne yapmak lazım var mıdır bi bilgisi olan?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.