Dailymotion Aralık Kazançları Ocak Ödemeleri

• Kullanıcı karabuz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - DailyMotion Aylık Ödemeler
3-4 saat once paypal uzerinden bir odeme aldim ama Aralik ayina ait degil.

Agustos, Eylul, Ekim ve Kasim ayina ait kazanclar...

Aralık ve ocak gelirleri gözüküyor bi kontrol edin isterseniz

Günaydın hocam :) ödeme ve kesinleşmeler olduysa yazın buraya lütfen

Evet mantık olarak haklısın. Düzenli ödeme alıyor olsaydık ve 3 aydır anormal bir durum olmasaydı. Bir gelişme oldu ve paylaştım bu durumdan hoşnut değilseniz forum yetkililerine bildirin lütfen.

Evet mantık olarak haklısın. Düzenli ödeme alıyor olsaydık ve 3 aydır anormal bir durum olmasaydı. Bir gelişme oldu ve paylaştım bu durumdan hoşnut değilseniz forum yetkililerine bildirin lütfen.

odeme konusunu arayıp bulana kadar bu tur sorunlarla alakalı bir suru konu var ve hatta ana sayfada 6 saatir surekli guncellenen analitik konusu var ora bi bakaydın.

odeme konusunu arayıp bulana kadar bu tur sorunlarla alakalı bir suru konu var ve hatta ana sayfada 6 saatir surekli guncellenen analitik konusu var ora bi bakaydın.

Dediğim gibi ortada bilerek yapılmış bir kural ihlali var, kendinizi yoracağınıza forum yetkililerine bildirin.

Ödemeler yanısmış kesinleşme olur ve ödeme yapılır gibi duruyo

aralık ayı kesinleşmiş hadi hayırlısı

evet hocam simdi baktım kesinlesmis. yalnız ben 1 kanaldan para alma sıkıntısı yasıyorum surekli. banka hesabına para gonderildi diyor ama para gelmiyor. dm ye mail attım parayı gonderdik dediler. payonere mail attım bugun dm ile konusma mailleri gorselleri mail atın dedi. birde bu kanala yeni banka hesabı ekliyorum ama surekli pending yazıyor. 3-4 farklı hesapla denedim olmadı. ne yapmak lazım var mıdır bi bilgisi olan?

evet hocam simdi baktım kesinlesmis. yalnız ben 1 kanaldan para alma sıkıntısı yasıyorum surekli. banka hesabına para gonderildi diyor ama para gelmiyor. dm ye mail attım parayı gonderdik dediler. payonere mail attım bugun dm ile konusma mailleri gorselleri mail atın dedi. birde bu kanala yeni banka hesabı ekliyorum ama surekli pending yazıyor. 3-4 farklı hesapla denedim olmadı. ne yapmak lazım var mıdır bi bilgisi olan?
hocam banka hesabı yani gönderildi denilen hesapta Ö-Ç-Ş-Ü gibi türkçe karekterler varmıdır Eğer var ise..
Adım 1 - Bankanızı arayın size gelen bir ödemenin geri dönüp dönmediğini öğrenin
Adım 2 - banka size evet var der ise referans kodunu alın..
Adım 3 - Referans kodunu önce payoneere bildirin. araştırma yapıp sizden bilgiler istiycekler. kimlik fotokoposi banka görseli vs...
bunları bildirin size cevap gelicek yapılacak..

Önemli 3 ayı geçti ise para payonere eft havuzundan geri döner. insaflılarsa tekrar yaparlar

hocam banka hesabı yani gönderildi denilen hesapta Ö-Ç-Ş-Ü gibi türkçe karekterler varmıdır Eğer var ise..
Adım 1 - Bankanızı arayın size gelen bir ödemenin geri dönüp dönmediğini öğrenin
Adım 2 - banka size evet var der ise referans kodunu alın..
Adım 3 - Referans kodunu önce payoneere bildirin. araştırma yapıp sizden bilgiler istiycekler. kimlik fotokoposi banka görseli vs...
bunları bildirin size cevap gelicek yapılacak..

Önemli 3 ayı geçti ise para payonere eft havuzundan geri döner. insaflılarsa tekrar yaparlar

hocam bankayı aradım ve herhangi bir odeme gelmemis. dm de odeme yaptık dedi ve bu yazısmayı ve odeme mailini onlara gondericem. bakalım sonuc ne olucak. cevap icin sagol

bu kadar kötü kazancları mı kesinlestiriyorlar. resmen ustune yattılar be uyduruk gösterimler yansıttılar. şubat nasıl olacak bakalım

20 aralıktan bu yana günlük izlenimler yansımıyor sizlerdede aynı mı sorun ?

aynı durum bendede var beklemedeyim hala ben

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri