DailyMotion Aralık Kazançları Şubat Ödemeleri

• Kullanıcı Zadem46
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - DailyMotion Aylık Ödemeler
Alıntı bile yapmaya gerek yok bir kaç kişi kendi çapında saçmalıyor. Burası ödeme konusu ödeme alacaklar yazarsa sevinirim...

Hesaba ne zaman geçiyor bu paralar benimde ödendi yazıyor ama ne banka hesaplarında nede payoonere herhangi bir ödeme gelmedi

Ödeme yöntemini payoneer kart yapmama rağmen kayıt tamamlanamadı diyor. Ödemeler de işlemde yazıyor. Ne yapmam gerekiyor? Bu durumda olan kanalı olan var mı?

Ödeme yöntemini payoneer kart yapmama rağmen kayıt tamamlanamadı diyor. Ödemeler de işlemde yazıyor. Ne yapmam gerekiyor? Bu durumda olan kanalı olan var mı?
Ben işlemde olana kadar bekletmemiştim ama bu hatayı almıştım. Bunun düzelmeyeceğini söylemişlerdi o ara ben de kesinleşme döneminden önce mecbur payooneri silip bankayı eklemiştim.

Ben işlemde olana kadar bekletmemiştim ama bu hatayı almıştım. Bunun düzelmeyeceğini söylemişlerdi o ara ben de kesinleşme döneminden önce mecbur payooneri silip bankayı eklemiştim.

Ben şimdi banka yaptım onaylandı ama bu ay alamam herhalde ödeme. Diğer kanalım sorunsuz ayarlanmıştı ne güzel ama bu olmadı.

Payoneer ve enpara hesapta teb mail geldi ama daha bankaya ödeme gelmemiş 11 kanaldan 1 tanesi kapanmış bu kanal da para olduğunu hatırlıyorum kanala girişde yapabiliyorum ama partner sayfası gitmiş bunu açmanın bir yolunu bilen varmı?

işleme girmiyor

merhaba ben banka eklemiştim akbank dolar hesabı olarak, halen in progres yazıyor neden işleme girmemiş olabilir banka kısmı aktif yazıyor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri