Dailymotion Bilgilendirme..

mail atmıstım güncelleme var kısa zamanda düzeltecegız dedıler düzeltmısler odeme bılgılerı gırılebılıyor artık

bende hala girilmiyor

Failed to load the required resource. Please try again later or contact support.

Error: Failed to retrieve SSO account

diyor sanırım her kanal için özel olarak mail atmak gerek

[MENTION=10939]yenerk[/MENTION] ben paypal girdim belkı sadece paypal duzelttıler istiyorsan dene ekledıkten sonra sılebıyoruz zaten

eşleşen yok,dünya engeli yok, para kazanma gitme korkusu yok, partner ödermi ödemezmi korkusu yok :D daily bekle bizi :p

Bunda para kazanmayı nasıl açıyosun video sat felan yazıyo onumu açmamız gerek acep

video sınırını geçmeyi bulursan dalarsın :D adamlar işi biliyor

---------- Spam Engelliyici 19:20 ---------- Önceki Mesaj 19:19 ----------

[MENTION=10939]yenerk[/MENTION] ben paypal girdim belkı sadece paypal duzelttıler istiyorsan dene ekledıkten sonra sılebıyoruz zaten

nereden giriyoruz hocam bende paypal seçeneği yok sadece banka bilgileri kısmı var

video sınırını geçmeyi bulursan dalarsın :D adamlar işi biliyor

---------- Spam Engelliyici 19:20 ---------- Önceki Mesaj 19:19 ----------

nereden giriyoruz hocam bende paypal seçeneği yok sadece banka bilgileri kısmı var

ad,soyad,adres falan yazdıgın sayfanın altında 3 tane secenek var banka odemesı,paypal,3.yü hatırlayamadım

6ay önce denemek için 3 kanal açmıştım. Şimdi baktım hala aktifler ama giriş bilgilerini hatırlamıyorum :D Eski paypal adresimi girmiştim galiba o yüzden ödeme almadım hiç.

6ay önce denemek için 3 kanal açmıştım. Şimdi baktım hala aktifler ama giriş bilgilerini hatırlamıyorum :D Eski paypal adresimi girmiştim galiba o yüzden ödeme almadım hiç.

para kazanmayı acma diye birşey varmı videonun yoksa partner olmak yetıyormu

Arkadaşlar banka bilgilerini girmeden video yüklersek para kazanamıyor muyuz? Önce sadece banka bilgilerini girmek yeterli mi? Yapmamız gereken başka bir ayarlama var mı ?

Dailymotion da videolar sadece kendi sitesi üzerinden mi izlenirse para kazanılıyor. Yoksa site dışında ki izlenimlerden de para kazanılıyormu?

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri