Dailymotion Bilgilendirme..

Ben şimdi eskiden kayıt olduğum bir maili buldum ama bununla ne zaman kayıt olunduğunu nereden görebilirim? Hiçbir yerde tarih yazmıyor.

1 Temmuz itibari ile Daily %80 Hissesini Vevo ya sattığını duyurmuştu Yaklaşık olarak 1 Aydır Güncellemeler Gelmiyordu Bugün an itibariyle
Biz yani Offical partnerler (video yükleyip para kazananlar) artık Kazançlarını Direk Dailymotion sayfası üzerinden Sağ üst köşedeki Partnersiniz üzerine gelip istatistik ve Resimdeki Para kazanma yerinden görüntülüyebilirsiniz..
kgWd1J.jpg

Bunun yanı sıra Bazı arkadaşar partnerliğim kabul edilmedi diyordu bunun nedeni offical değil Publisher seçenegini seçmeleridir Bunun hakkında biraz bilgi veriyim..
Publisher bu farklı bir kazanç yöntemidir bunu Türkiyede yapan Sadece Cezmikolorifer adlı web sitesi var. yani siz bunu seçtiginizde aslında daily sizden sitenizi istiyor sizde site sunmadığınız için partnerliğiniz kabul edilmiyor...

Offical yani sizin seçmeniz gereken Partner Tipi budur Video yükle para kazan...

3. Yöntem Bu videoyu sat bu aslında en kazançlı yöntem. fakat öyle bir video yapmalısınızki kullanıcı bunu gerçekten izlemek istesin. kısaca kimsede olmayan bir video çok özel bir video..

---------- Spam Engelliyici 18:29 ---------- Önceki Mesaj 18:28 ----------

@era Başlığı Dailmotion olarak düzeltirmisin

---------- Spam Engelliyici 18:30 ---------- Önceki Mesaj 18:29 ----------

@era Başlığı Dailymotion olarak düzeltirmisin.. Lütfen
hocam bıraz bılgı verırmısınız tam olarak nerden basvuru yapılcak

Bu site ne zaman girsem insanı fıtık edecek derece kasıyor..14 mbps bağlantıyla daha video açamadım :(

sadece 6 video yükledim ve uyarı verdi :D

Yükleme Askıya Alındı
Sistemimiz tarafından, hesabınız üzerinden çok kısa bir zaman aralığında çok yüksek oranda yükleme faaliyeti gerçekleştirildiği tespit edildi. Yükleme platformunun kalitesinin korunması amacıyla, yükleme yetkiniz geçici süre ile alındı. 24 saat içinde yeniden yükleme yapabilirsiniz. Bu mesajın size yanlışlıkla gönderildiğini veya hesabınızın başkalarının eline geçirildiğini düşünüyorsanız, lütfen contact us. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Yükleme politikamız hakkında daha fazla bilgi edinmek için, lütfen Yardım Merkezimizi ziyaret edin.

bu partnere bağlama olayı nasıl bir anlayamadım yardımcı olacak kimse yokmu ... partner görünüyorum da kanalı partnere nasıl sokacam ?

sadece 6 video yükledim ve uyarı verdi :D

Yükleme Askıya Alındı
Sistemimiz tarafından, hesabınız üzerinden çok kısa bir zaman aralığında çok yüksek oranda yükleme faaliyeti gerçekleştirildiği tespit edildi. Yükleme platformunun kalitesinin korunması amacıyla, yükleme yetkiniz geçici süre ile alındı. 24 saat içinde yeniden yükleme yapabilirsiniz. Bu mesajın size yanlışlıkla gönderildiğini veya hesabınızın başkalarının eline geçirildiğini düşünüyorsanız, lütfen contact us. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Yükleme politikamız hakkında daha fazla bilgi edinmek için, lütfen Yardım Merkezimizi ziyaret edin.

bu partnere bağlama olayı nasıl bir anlayamadım yardımcı olacak kimse yokmu ... partner görünüyorum da kanalı partnere nasıl sokacam ?

dostum youtube gıbı degıl asırı yuklmede spam algılıyo 24 saat yukleme ıznı vermıyor

---------- Spam Engelliyici 00:39 ---------- Önceki Mesaj 00:37 ----------

gunde 2 tane vıdeo zor yuklersınız bellı bır zamandan sonra

dailymotionda video nsl yüklnir para kazanma nsl açılır partner adsense ilişkilendirmesi nsl yapılır eşleşen nsl geçilir vb. bilen birisi bir video hazırlasa biz de ona göre davransak böyle tek tek sorular sormakla olmayacak giibi

dostum youtube gıbı degıl asırı yuklmede spam algılıyo 24 saat yukleme ıznı vermıyor

---------- Spam Engelliyici 00:39 ---------- Önceki Mesaj 00:37 ----------

gunde 2 tane vıdeo zor yuklersınız bellı bır zamandan sonra

daily hakkında bilginiz varsa bu partnere sokma durumunuda anlatırmısınız ? yada daily hakkında bildiklerinizi ...

Beyler bugün dailymotion paneller değişmiş hayırlısı olsun inşallah video yükleme sınırıda kalkar :) çalışmalar var anlaşılan satıldıkdan sonra..

---------- Spam Engelliyici 04:32 ---------- Önceki Mesaj 03:37 ----------

Bu arada official yazmaz uzun zamandır partnersiniz yazıyorsa işlem tamamdır.. Tabi eski panel kapanmış ama yine aşağıdan para kazanın bölümüne tıklayınca sizi yönlendiriyor.. Şu an paypal bilgilerimi göremiyorum yeni panelde sadece banka bilgisi girecek yer var orada da ekleme yeri yok :) düzelir yakında büyük ihtimalle

kanal silme nereden bulamadım dün açtığım kanallardan birini silmek istiyorum yardımcı olacak arkadaş var mı?

Paypal hesabı tanımlayama kalktıgımda kabul etmıyor yanı o kare içerisine tanımlanmıyor ama şöyle bir uyarı verıyor : Email address associated with your PayPal account Yani türkçe mealinin : ''E-posta adresi PayPal hesabınızla ilişkili'' anlamına geldıgını dusunursek mail adresımızı otomatık paypal olarak mı tanıyor?

Ama öyle olsa dahi şu kutuya yazmamız lazım , yazılmıyor :(

Artı zaten tanımlı adresım paypal adresım ama ne onu yazdıgımda kabul edıyor ne de başka bir paypal yazdıgımda kabul edıyor bu sorunu bilen var mı çözumunu ???

gA9zp0.png

Paypal hesabı tanımlayama kalktıgımda kabul etmıyor yanı o kare içerisine tanımlanmıyor ama şöyle bir uyarı verıyor : Email address associated with your PayPal account Yani türkçe mealinin : ''E-posta adresi PayPal hesabınızla ilişkili'' anlamına geldıgını dusunursek mail adresımızı otomatık paypal olarak mı tanıyor?

Ama öyle olsa dahi şu kutuya yazmamız lazım , yazılmıyor :(

Artı zaten tanımlı adresım paypal adresım ama ne onu yazdıgımda kabul edıyor ne de başka bir paypal yazdıgımda kabul edıyor bu sorunu bilen var mı çözumunu ???

gA9zp0.png

Hocam dün gece, banka bilgileri ekleyine tıklayınca bilgileri vs girdiğimiz ekranda gelmiyordu. Çalışma yapıyorlar sanırım

1 - Dailymotion - Bağlan burdan para kazanma yani offical olup olmadığınızı öğrenebilirsiniz. en üstte ortak para kazanma aktif ise offical partnersiniz

2- Paypal eklemede bir sorun var düzelticeklerine inanıyorum

3-http://www.dailymotion.com/settings/channel gene burdan kanal adını birden çok kez fakat URL nizi 1 kereye mahsus değiştirebilirsiniz.

1 - Dailymotion - Bağlan burdan para kazanma yani offical olup olmadığınızı öğrenebilirsiniz. en üstte ortak para kazanma aktif ise offical partnersiniz

2- Paypal eklemede bir sorun var düzelticeklerine inanıyorum

3-http://www.dailymotion.com/settings/channel gene burdan kanal adını birden çok kez fakat URL nizi 1 kereye mahsus değiştirebilirsiniz.

banka bilgileri girilmiyor bende sizdede öylemi

We can't display your revenues right now.
Please, try again later or contact us at [email protected].

şu ekranda bende şöyle kırmızı bi uyarı var.
stats - DailymotionKANALİSMİ/videomonetization

önceden offical partnerdim niye gelir göstermiyo bu ekranda?

mail atmıstım güncelleme var kısa zamanda düzeltecegız dedıler düzeltmısler odeme bılgılerı gırılebılıyor artık

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri