fatihbaz
Süper Moderatör
Neye dayanarak imkansız diyorsunuz ?
aynen,daha önce 2 aylık ödeme çok defa aldık.kesin yine öyle olur demiyorum tabi,dedigim gibi dmnin işi belli olmaz ama şuanki görünüşe göre 2 ayı birden gönderecekler.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
aynen,daha önce 2 aylık ödeme çok defa aldık.kesin yine öyle olur demiyorum tabi,dedigim gibi dmnin işi belli olmaz ama şuanki görünüşe göre 2 ayı birden gönderecekler.
Ayrintili sormadim hocam ben direk banka hesabi ekliyorum.Ona gore sordum.Daha payooner kullanmisligim yok[MENTION=10016]wazzup[/MENTION] demişki ; Geçen ay payoneer 9'u sabah yatmıştı. Bakalım ne zaman gelecek bekliyoruz.
sen de buna cevaben,14 Aralıkta odenecekmiş haftaya perşembe demişsin.diyorum ki,hani bagzılarımız payonere degilde enparaya,işbankasına filan alıyoruz ya hani paraları direkt dmden.işte payonerle bu bankalar aynı gün mü gelicekmiş yoksa sadece payoner ödemeleri mi 14 ünde gelecekmiş![]()
bu yeni panellerde ödeme bilgilerini girme yerini 2 saattir bulamadım. tam olarak nerede yazabilecek var mıdır?
2 ay birden ödendi arkadaslar, payoneer mail geldi. hadi hayırlı olsun2 ayi birden odemezler diye dusunuyorum
2 ay birden ödendi arkadaslar, payoneer mail geldi. hadi hayırlı olsun![]()
eminmisin hocam 2 kanalı kontrol ettim ödeme henüz yapılmamış
2 ay birden ödendi arkadaslar, payoneer mail geldi. hadi hayırlı olsun![]()
bu hold yazan kazançlardan hala ses seda yok demi?
kasim ayi odemesi yapilmis gozukuyo hadi hayirlisi :d
sanada geldimi ödeme
benim kanallar da payoneer baglı hala mesaj gelmedi bekliyorum bugun gelirse cuma hesaba yatar inşallah
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.