- Web sitesi
- www.derinajans.com
Ekim gelmiş Hold'da kalan eylül gelmemiş birde hesaba geçince bakalım.
Ekim nereye geliyo kardes
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ekim gelmiş Hold'da kalan eylül gelmemiş birde hesaba geçince bakalım.
bize bisey gelmedi henuz hadi hayirlisi
Aynı sorun var,Processing de hala hesaplar
bence bugun tamamlanmaz odemeler bir kaç gun surer gibime geliyo
İyimser bakarsak öyle.
Bu kanallara ödeme yapılma ihtimalini düşük görüyorum, benim başıma ilk defa geliyor ama başkalarında görmüştüm bu şekilde kesinleşmesine rağmen aylarca ödeme yapılmadığını,umarım o hale gelmez.Bu ay her türlü pisliği yaptı zaten DM
bende banka hesabı ekli. PAID yazıyor. Mail gelmiş, 4 iş günü içinde para hesabınıza yatacaktır diye
Direk banka hesabınamı alıyorsun ödemeyi ( payoneer aracı olmadan )
kesinti alıyormusun ?
Hangi banka ayrıca
Teşekkürler.
Daha once payoneera aliyodum. Bi sorun oldu. Dm sistemi payoneer hesabini gormeyince ben de direk banka hesabi ekledim. İlk defa bankaya odeme alicam. Kesintinin ne olacagini bilmiyorum. Para gelince, kesinti oranini hesaplayip tekrar yazarim buraya. Garanti bankasi usd hesabi ekledim. Daha once payoneerdan da odeme aldigim icin, payoneer da mesaj atmis. Dm odemeniz bankaya gonderilmistir diye. Insallah 2 kere kesinti olmaz![]()
Benimde bankaya kayıtlı ödemelerim ama direk bankaya yollamıyorlar
Payoneer aracılığı ile geliyor ödemeler 30 dolar kesinti oluyor ödeme başına Garantide ödemeyi karşı taraf kesiyor diyorlar soruncada
teşekkürler bilgi için
Aynı sorun var,Processing de hala hesaplar
Hocam processingde olan hesaplar paypal mi banka hesabı mı? ilk defa odeme alacak kanallar mı? karisik mi? Benimkiler de processingde kaldı bu ay baziları.
Bende de ayni durum, odeme diyel 200dolar yapilmissa, hesaba 170 dolar falan yatiyor, 30-35 dolar bende de kesintiyle geliyor, sanirim dediginiz gibi payoneer kesiyor, cunku bankaya sordugumda biz tum parayi hesaba aktardik diyor kesinti yapmadik
para payoneer den banka hesabına kac gunde gecıyor ?
Hocam processingde olan hesaplar paypal mi banka hesabı mı? ilk defa odeme alacak kanallar mı? karisik mi? Benimkiler de processingde kaldı bu ay baziları.
Bende de ayni durum, odeme diyel 200dolar yapilmissa, hesaba 170 dolar falan yatiyor, 30-35 dolar bende de kesintiyle geliyor, sanirim dediginiz gibi payoneer kesiyor, cunku bankaya sordugumda biz tum parayi hesaba aktardik diyor kesinti yapmadik
112 $dan 82$ gelmis. Garanti bankasi. Kesintiyi direk garanti bankasi kesmis. Haram zikkim olsun.![]()
Paypal.
Hepsi eski hesaplar 1 senedir ödeme gelenler.
benim iki kanaldada ilk defa odeme olacak ikiside paypal.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.