DailyMotion Eylül Kazançları Kasım Ödemeleri

• Kullanıcı Zadem46
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - DailyMotion Aylık Ödemeler
Herkesin parası geldi mi? Gene en sona mı kaldık yahu. Kuveyt dolar bekliyorum hala :(

Ziraat 1 tane dün geldi ancak beklediğim diğer ödeme hala gelmedi, başka bekleyen var mı

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ziraat hala yok bende

Ödeme gelmiş ama hesaba yansıtmadılar mı ne olduğunu öğrenmek için?

o durumda para gelmedi demiyorlar.daha önce adsense kazancım bana gönderildi göründügü halde iş bankası hesabıma yatmamıştı günlerce.daha sonra bankayı aradıgımda memur manuel olarak işlemi onayladı ve para hesabıma geçmişti.fakat burada can alıcı nokta şuydu,bankanın genel destek numarasını aradıgımda gelen bi para olmadıgı söyleniyordu bana.fakat direkt hesabımın bulundugu şubeden destek alınca sorunum düzelmişti.yani mümkünse direkt şubeyi arayıp sorun bu durumlarda yada bizzat gidip şubeden sorun.ana merkezin haberi filan olmuyor bekletilen paradan genelde :)

Anlamadığım nokta şu ziraat dolar hesabıma 2 ödeme gelecekti biri pazartesi günü geldi diğeri hala yok kaç gün oluyor, bu durumda olan veya daha önce yaşayan oldu mu

Anlamadığım nokta şu ziraat dolar hesabıma 2 ödeme gelecekti biri pazartesi günü geldi diğeri hala yok kaç gün oluyor, bu durumda olan veya daha önce yaşayan oldu mu

Enpara ile aynı durumu bende yaşıyorum ilk defa böyle bir aksama oldu, bugün gelir umarım :(

bugun odeme gelmis. surekli $ olarak gelen para bu sefer tl olarak gelmis. hem de teee haziran kazanci aguatos odemesini de gondermisler. 2 aylik odeme geldi. ilac gibi geldi valla. sonucta cpm olayi beni de vurdu. 10 aydir duzenli odeme aldigim kanal artik gunluk 1$ bile birakmiyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri