Dailymotion Hk.

telıf yok dırek vıdeo sılınıyor kanal kapanıyor,youtubeda en kotu partnere gırın daha ıyı

Hocam Partner Olmayanlarda Bu Kazanç Verileri Gözükmez Değilmi?

yok gözükmek başvurmanız lazım.

---------- Spam Engelliyici 23:26 ---------- Önceki Mesaj 23:24 ----------

telıf yok dırek vıdeo sılınıyor kanal kapanıyor,youtubeda en kotu partnere gırın daha ıyı

yanlış bilgi youtube ta olduğu gibi dailymotiondada katı kurallar var

zaten büyük firmaların içerikleri otomatik olarak reddediliyor ve bunları zamanında silmeniz lazım.

kapanma kolay kolay olmuyor kontratınızı iptal edebiliyorlar oda reddedilen videoları silmediğinizde oluyor ama iletişime geçerek halledebiliyorsunuz.

---------- Spam Engelliyici 23:28 ---------- Önceki Mesaj 23:26 ----------

Dailymotion her ne kadar youtube kadar kazandırmasa da elinizde güzel bir kategori varsa bence denemeye değer. Videoyap kullanan arkadaşlar toplu link ile elinizdeki videoları atın. Bir kenarda biriksin, en azından aylık bot paranız çıkabilir.

Telif konusuna gelince de bir kaç kez telif nedeniyle videolarım sadece yayından kaldırıldı. Ancak ne uyarı ne de başka bir ihtar ile karşılaşmadım.

aynen öyle bazı videolar reddediliyor onlarıda bekletmeden silmek lazım dailymotionda çok açık var bir sürü açık buldum normalde sakıncalı içerikleri biz silemiyoruz ama bi yolunu buldum ve bekletmeden siliyorum :)

yok gözükmek başvurmanız lazım.

---------- Spam Engelliyici 23:26 ---------- Önceki Mesaj 23:24 ----------

yanlış bilgi youtube ta olduğu gibi dailymotiondada katı kurallar var

zaten büyük firmaların içerikleri otomatik olarak reddediliyor ve bunları zamanında silmeniz lazım.

kapanma kolay kolay olmuyor kontratınızı iptal edebiliyorlar oda reddedilen videoları silmediğinizde oluyor ama iletişime geçerek halledebiliyorsunuz.

---------- Spam Engelliyici 23:28 ---------- Önceki Mesaj 23:26 ----------

aynen öyle bazı videolar reddediliyor onlarıda bekletmeden silmek lazım dailymotionda çok açık var bir sürü açık buldum normalde sakıncalı içerikleri biz silemiyoruz ama bi yolunu buldum ve bekletmeden siliyorum :)

kanaldan kapanma kastım partnerlık ıptal oluyor ,aynı kapıya cıkıyo sonucta,
kanalı tekrar nasıl partnerlıge sokucaklar merak ettım spam bır kanalı

Dailymotion Official programına katılma talebinizi aldık. Ne var ki olumlu cevap veremiyoruz. İçerikleriniz Kullanım Koşullarımıza uymuyor

kanaldan kapanma kastım partnerlık ıptal oluyor ,aynı kapıya cıkıyo sonucta,
kanalı tekrar nasıl partnerlıge sokucaklar merak ettım spam bır kanalı

Dailymotion Official programına katılma talebinizi aldık. Ne var ki olumlu cevap veremiyoruz. İçerikleriniz Kullanım Koşullarımıza uymuyor

iptal edilmemesi için dikkat edilmesi gerekiyor engellenen içerikleri bekletmeden silmek lazım.

benimde partnerlik kontratım iptal edildi iletişime geçtim hallettim tekrar aktif ettirdim youtube sayesinde :)

iki gündür günlük 25 30 k izlenim geliyor gayet güzel

iptal edilmemesi için dikkat edilmesi gerekiyor engellenen içerikleri bekletmeden silmek lazım.

benimde partnerlik kontratım iptal edildi iletişime geçtim hallattim tekrar aktif ettirdim youtube sayesinde :)

iki gündür günlük 25 30 k izlenim geliyor gayet güzel

maıl attım ama olumlu gerı donus olucagını sanmıyorum

g4vaPQ.jpg

konu hakkında tecrübesi olan arkadaş beni aydınlatabilir mi ?

bunun hangisi benim kazandığım oluyor

Arkadaşlar şu %20 dm videoları alıp sitemizde izletmek zorunda mıyız?Başka yerlerde kullansak olur mu?

Başvuru sırasında özgün video atın öyle başvurun telif hakkı olan videolarla başvurursanız almazlar... Ayrıca telif ihtarıyla kaldırılan videolar mail yoluyla bildirilir. Bugün 2 videom kaldırılmış. Ben dailymotion kanalıma bir ara video attım para kazanması kapandı gibi oldu bir iki ay kazanç gözükmedi. Geçenlerde mail geldi ödeme yapmışlar. Burada kazançlar bir iki ay geriden yansıyor su an kasım kazançı gözüküyor mesela..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri