Dailymotion için Hangi Dillerde Çalışmam Gerekiyor?

Web_Scripti

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.videoyap.com
Merhaba Arkadaşlar,

Son zamanlarda yönetici desteğime neredeyse hergün mesaj geliyor. Hangi tip videolar yüklemem, hangi dillerde çalışmam gerekiyor diye.

Öncelikle +18 hariç her türlü kategori dailymotion için açıktır ve kazanç sağlatıyor. Kanal kapanması ise 100 kanaldan 1 tanesinde bile neredeyse 2 ayda görülmeyecek şekilde az oluyor ve diğer kanallara hiç riski bulaşmıyor.

--

Dailymotion.com'un nereden en çok girildiğini paylaşayım. Siz ona göre dilleri düşünün.

3PMO5A.png

+ Urduca diliyle kanallar yaparsanız pakistan ve hindistandan hitleri kaparsınız. Neredeyse buda dailymotion hittinin %28'i yapıyor. Hadi birazı ingilizce arıyor dersek %20 si urduca kullanıyor diyebiliriz.

+ 2. dil olarakda %10 a yakın japonca geliyor. Japonca içeriklerde iyi izlenimler alıyor.

Tahminen ana aramaların %60'ı ingilizce olarak tahmin ediyorum. Tabiki ingilizcedeki rekabet bu yukarıdaki dillere göre 100 kat fazladır.

--

3. husus ise arkadaşlar. Dailymotion biraz küçümseniyor. Dailymotion dünyanın en büyük 100 sitesi arasında yer alıyor. Evet youtube'un hittinin baya altında olduğu kesin. Fakat şöyle de bir durum var;

youtube toplam video sayısı / youtube toplam izlenme = 5x
dailymotion toplam video sayısı / dailymotion toplam izlenme = 10x

Yani kısaca arkadaşlar videonun izlenme sayısı aslında video azlığından dolayı 2 kat fazladır. Sadece bazı arkadaşlar hit yok diye feryat yandıklarını görüyorum. O arkadaşlar yanlış kulvarda geziyorlar.

Dailymotion neredeyse türkiyede bitik durumda. Bir çok arkadaşı türkçe içerik atarken görüyorum.
Şöyle düşünün dailymotion türkiyede 76. sırada, pakistanda 4. sırada.
Türkiye nufüsu 80milyon
Pakistan nufüsu 200milyon civarında.

Yani dailymotion günlük türkiyeden girilen ziyaretçi ortalama 600.000 kişi
dailymotion.com'a pakistandan girilen günlük ziyaretçi 25.000.000

Ben sizin yerinize analizleri yaptım. Sizde içeriği bulup yükleyin :)

Herkese bol kazançlar.

Son düzenleme:
Merhaba Arkadaşlar,

Son zamanlarda yönetici desteğime neredeyse hergün mesaj geliyor. Hangi tip videolar yüklemem, hangi dillerde çalışmam gerekiyor diye.

Öncelikle +18 hariç her türlü kategori dailymotion için açıktır ve kazanç sağlatıyor. Kanal kapanması ise 100 kanaldan 1 tanesinde bile neredeyse 2 ayda görülmeyecek şekilde az oluyor ve diğer kanallara hiç riski bulaşmıyor.

--

Dailymotion.com'un nereden en çok girildiğini paylaşayım. Siz ona göre dilleri düşünün.

3PMO5A.png

+ Urduca diliyle kanallar yaparsanız pakistan ve hindistandan hitleri kaparsınız. Neredeyse buda dailymotion hittinin %28'i yapıyor. Hadi birazı ingilizce arıyor dersek %20 si urduca kullanıyor diyebiliriz.

+ 2. dil olarakda %10 a yakın japonca geliyor. Japonca içeriklerde iyi izlenimler alıyor.

Tahminen ana aramaların %60'ı ingilizce olarak tahmin ediyorum. Tabiki ingilizcedeki rekabet bu yukarıdaki dillere göre 100 kat fazladır.

Herkese bol kazançlar.

gene bomba paylasım , eline saglık abicim..

Video uzunluğu farketmiyor dimi 40 dakikalık video da 2 dakikalık video da aynı sekilde reklam alıyor ?

İngilizce almanda fransızce bu diller hertürlü öndedir bence

AYNEN türk içerikte reklam bıle cıkmıyor,galıba turk firmalar reklam vermıyor dm ye

Uzun, kısa video reklamda farklılık yaratmaması bundan birkaç ay önceydi. Şuan işler değişti uzun videoda video ortası birden fazla reklamda çıkıbiliyor. Ona göre tekrar düşünüp çalışın.

Hocam bu listenin devamını da görebilir miyiz ? İlgilendiğim birkaç dil var onların hitini merak ediyorum.

Buda demek oluyorki bu saatten sonra bu dillerde ekmek yemek çok zor yt para el atıyor Fransızca ve ingilizce en hayırlısı hatta Türkçe :)

Merhaba Arkadaşlar,

--

3PMO5A.png

--

3. husus ise arkadaşlar. Dailymotion biraz küçümseniyor. Dailymotion dünyanın en büyük 100 sitesi arasında yer alıyor. Evet youtube'un hittinin baya altında olduğu kesin. Fakat şöyle de bir durum var;

youtube toplam video sayısı / youtube toplam izlenme = 5x
dailymotion toplam video sayısı / dailymotion toplam izlenme = 10x

Yani kısaca arkadaşlar videonun izlenme sayısı aslında video azlığından dolayı 2 kat fazladır. Sadece bazı arkadaşlar hit yok diye feryat yandıklarını görüyorum. O arkadaşlar yanlış kulvarda geziyorlar.

Dailymotion neredeyse türkiyede bitik durumda. Bir çok arkadaşı türkçe içerik atarken görüyorum.
Şöyle düşünün dailymotion türkiyede 76. sırada, pakistanda 4. sırada.
Türkiye nufüsu 80milyon
Pakistan nufüsu 200milyon civarında.

Yani dailymotion günlük türkiyeden girilen ziyaretçi ortalama 600.000 kişi
dailymotion.com'a pakistandan girilen günlük ziyaretçi 25.000.000

Ben sizin yerinize analizleri yaptım. Sizde içeriği bulup yükleyin :)

Herkese bol kazançlar.

Her daim itici gucsun Mehmet hocam varol :)

Dailymotionu youtube a karşı ciddi bir rakip yapmanın yolu, youtube taki içeriğide hitide daily taşımakta geçiyor.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam aslında sizden şöyle bir sistem bekliyorum.

Dailymotion Blogger ve Youtube arasında öyle bir sistem kurun ki, daily videolarını blogger a ekleyelim ve youtube videolarındanda bloggera hit çekelim.

Videoyap a yt için ek açıklama (link ekleyebildiğimiz) özelliği getirin.

Blogger ı yt ye site olarak tanımlayalım. Ve yt videolarından blogger a link verelim. (video ekranından ek açıklama olarak)

Sadece açılamaya eklenen linklerde dönüşüm oranı düşüktür, ama video ek açıklamalarından yönlendirilen linklerin dönüşüm oranı daha yüksektir.

Bu özelliği getirirseniz sadece adsense yada daily kazançları değil diğer kazanç sistemleri içinde fırsat vermiş olursunuz herkese.

İsteyen blogger adsense ile kazanır
İsteyen faklı reklamlar programları ile
İsteyen Daily hitlerini arttırarak kazanır.
İsteyen bloga affilite reklamları ekler yt den ilgili trafik gönderir
İsteyen blogta cpa ile kazanır
İsteyen ppd ile kazanır

adam pakıstan 100k hıt 100 dolar zor alıyor hındıstan oyle 100k hıt usa unıted kıngdom 500 600 dolar alıyor aradakı fark ucurum us kanalı buyutmek daha mantıklı pakıstan gelen hıt zaten cızgı fılm lere gırelen ızleyıcıdır.

adam pakıstan 100k hıt 100 dolar zor alıyor hındıstan oyle 100k hıt usa unıted kıngdom 500 600 dolar alıyor aradakı fark ucurum us kanalı buyutmek daha mantıklı pakıstan gelen hıt zaten cızgı fılm lere gırelen ızleyıcıdır.

hocam aile filtresi olayı nedir ve nasıl kapatılır.

hocam aile filtresi olayı nedir ve nasıl kapatılır.
bendede gelde 9 sezon attıgım dızının aıle fıltresı gelen oldu acık sahne oldugundan galıba kapatılmıyor gorunmuyor aıle fıltre acık sa ınsanlarda kaapalı olanlar varsa oyle gorunur yoksa zor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri