Dailymotion İstatistik Bölümü değişmiş

• Kullanıcı ssnrr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Dailymotion Hakkında Soru ve Sorunlarınız
1 yılı geçti dailymotıon a başlayalı başladığından beri payoneeri aracı kullanıyor hocam zaten banka bilgilerini eklerken bunu belirtiyor yeni birşey değil

Şimdi hatırladım hocam o yazıyı ama payoneer'dan herhangi bir üyelik açmadan banka dolar hesabımın iban v.s bilgilerini girerek ödeme almıştım geçtiğimiz temmuz ayında, finans hesabıma direkt dailymotion banka bilgileri ile gelmişti para ondan dolayı sordum.

Az önce de bir hesaba banka bilgisi girerek denedim tam neymiş diye , banka bilgileri girdiğimiz sayfa linkinde payoneer token v.s yazıyordu. Parayı payoneer üzerinden gönderiyorlarsa neden gelen dekontta payoneer yazmıyor ya da üyelik açılmadan payoneer ile iletişim sağlamak v.s çok kafam karıştı.. Neyse benlik bir şey yok sadece dikkatimi çekti durum ve karmaşık geldi.. Umarım paralarınızı alabilirsiniz hepiniz. iyi forumlar hocam.

1 yılı geçti dailymotıon a başlayalı başladığından beri payoneeri aracı kullanıyor hocam zaten banka bilgilerini eklerken bunu belirtiyor yeni birşey değil ibana istediğiniz ödeme payoneer hesaba gerek yok payoneer üstünden geliyor ödemeler

---------- Spam Engelliyici 21:26 ---------- Önceki Mesaj 21:25 ----------

ödeme bildirimini silmediysen ekran görüntüsü al hocam yolla dm kanalından ödendi kısmından da al ekran görüntüsü hangi ay a aitse ödemen

odeme maili duruyor hocam. ekran goruntusu alıp ekleyerek mail attım biraz once. hergun atarım mail artık. sagolasın

Şimdi hatırladım hocam o yazıyı ama payoneer'dan herhangi bir üyelik açmadan banka dolar hesabımın iban v.s bilgilerini girerek ödeme almıştım geçtiğimiz temmuz ayında, finans hesabıma direkt dailymotion banka bilgileri ile gelmişti para ondan dolayı sordum.

Az önce de bir hesaba banka bilgisi girerek denedim tam neymiş diye , banka bilgileri girdiğimiz sayfa linkinde payoneer token v.s yazıyordu. Parayı payoneer üzerinden gönderiyorlarsa neden gelen dekontta payoneer yazmıyor ya da üyelik açılmadan payoneer ile iletişim sağlamak v.s çok kafam karıştı.. Neyse benlik bir şey yok sadece dikkatimi çekti durum ve karmaşık geldi.. Umarım paralarınızı alabilirsiniz hepiniz. iyi forumlar hocam.

aracı şirket hocam payoneer ondan yazmıyordur üyelik açmadan da iletişime geçme linkini verdim payoneer gönderiyor parayı ama ibana ait olan banka harf hatası varsa geri gönderiyor payoneere kabul etmiyor yani parayı banka o yüzden kaynaklanıyor sorun

arkadaşlar 2 ayda bir 200 dolar aldığım çizgi film kanalımı kapatmış dm nasıl açtırabilirim varmı bir yolu

Dailymotion ne zamandan beri direkt iban'a para yollamıyor hocam ? Yeni bir şey mi ? Son postlarda hep payoneer yazmışsınız , dailymotion payooner ile bir anlaşma mı yaptı , aracı onlar mı artık ?

zaten payoner aracılıgı ile gönderiliyordu dm ödemeleri hocam,yeni bişey degil.parayı bankaya almak istiyorum dediginde para payonerden geliyor yani.

zaten payoner aracılıgı ile gönderiliyordu dm ödemeleri hocam,yeni bişey degil.parayı bankaya almak istiyorum dediginde para payonerden geliyor yani.

Dekontta para nereden geliyorsa o yazar normalde hocam ama baktım herhangi bir payoneer yazısı yok o garip geldi bana.

maile gelen ödeme bildirimde belirtiyor payoneer olduğunu sanırım öyle hatırlıyorum bankaya alırken payonerden geliyordu ödeme miktarı vs

Doğrudur hocam enpara dolar hesabınıza 100 üzeri giriş oldu yazısını görünce mail falan hiç bakmadım valla :)

Doğrudur hocam enpara dolar hesabınıza 100 üzeri giriş oldu yazısını görünce mail falan hiç bakmadım valla :)

dikkat etmemişin hocam :) ama ilk ödemede bildirim geliyor payoneerden verdiğiniz maile 3 gün içinde ibana yatıyor ama bazı bankalar geri gönderiyor harf hatası filan diyip kabul etmiyor ödemeyi payoneer sorunu dedikleri bu işte aslında tr bankası geri gönderiyor isim soyisim yanlış diye ortada sözleşme var dailymotıon la yaptığı arkadaşlar bilmediğinden dailymotıonu suçluyor yada payoneeri iletişime geçincede sıkıntı çıkıyor bazen payoneer geri istediğinde parayı ;)

Son düzenleme:
dikkat etmemişin hocam :) ama ilk ödemede bildirim geliyor payoneerden verdiğiniz maile 3 gün içinde ibana yatıyor ama bazı bankalar geri gönderiyor harf hatası filan diyip kabul etmiyor ödemeyi payoneer sorunu dedikleri bu işte aslında tr bankası geri gönderiyor isim soyisim yanlış diye ortada sözleşme var dailymotıon la yaptığı arkadaşlar bilmediğinden dailymotıonu suçluyor yada payoneeri iletişime geçincede sıkıntı çıkıyor bazen payoneer geri istediğinde parayı ;)

Verdiğimiz mail sanırım dailymotion hesap açarkenki mail hocam. Ben forumdan bir arkadaş 73 tane dailymotion kazanmaya hazır boş hesaplar şeklinde satıştan almıştım hesapları ve 3-5 tanesini kullanıp bırakmıştım ( şu meşhur 10 snlik videolar yükleyip hepsini 1 saatlik video ile değiştirerek :D ) Muhtemelen o maile gelmiştir o bakımdan göremedim maili.

Verdiğimiz mail sanırım dailymotion hesap açarkenki mail hocam. Ben forumdan bir arkadaş 73 tane dailymotion kazanmaya hazır boş hesaplar şeklinde satıştan almıştım hesapları ve 3-5 tanesini kullanıp bırakmıştım ( şu meşhur 10 snlik videolar yükleyip hepsini 1 saatlik video ile değiştirerek :D ) Muhtemelen o maile gelmiştir o bakımdan göremedim maili.

yok hocam tr banka bilgilerini girerken de mail istiyor :) bildirim göndermek için

[MENTION=43843]ssnrr[/MENTION] bir sorum var bilgin varsa cevaplarsan sevinirim
benim banka hesabım euro dm kazançları dolar ödeme gelirmi benim euro hesabıma ?

[MENTION=43843]ssnrr[/MENTION] bir sorum var bilgin varsa cevaplarsan sevinirim
benim banka hesabım euro dm kazançları dolar ödeme gelirmi benim euro hesabıma ?

payoneer e sorman lazım tl hesabına tl ye kendi kurundan çevirip yolluyor usd hesabına usd olarak yolluyor belkıde kendı kurundan usd yı euro cevırıp yollayabılır

Bende 2 aydır yine tüm kanal 0 çekiyor.
:D

O yüzden istediği herşeyi değiştirebilir.
Zaten kazanç yok.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri