Dailymotion izleme almak için güzel fırsat

• Kullanıcı Caesar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yeni Başlayanlar

Caesar

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.videoseyredin.com
Videoseyredin - Youtube, Daily videolarınızı özgürce yükleyin

Arkadaşlar merhaba,

Size bir fırsattan bahsedeceğim. Biliyoruz ki bir çok kişi dailymotion dan para kazanmak için uğraşıyor. Kazançlarınızı artırmak için size bir fırsattan bahsedeceğim.

Dailymotion'a yüklediğiniz videoları Video izle, Video seyret, Dizi izle, Film izle, Haber izle | Videoseyredin.net üzerinden de paylaşabilirsiniz.

Tek yapmanız gereken videoseyredin'e üye olmak video yükle sekmesinden kendi dailymotion video linkinizi yapıştırarak videonuzu buradan da paylaşabilirsiniz.

Videoseyredin günlük 100K ile 250K hiti olan bir video sitesi. Paylaşımlarınıza izin veriyor yanlız site içerisinde bulunmayan videoları onaylıyorlar.

Yani kısaca spam ve silinebilecek videoları paylaşmanıza izin vermiyorlar. Neler silinir cinsellik içerenler onaylanmıyor örneğin çünkü dailymotion da bu tür videoları sildiği için.

Örnek vermek gerekirse: chisao | Videoseyredin.com

Kanalını inceleyebilrsiniz sadece dailymotion videosu paylaşarak kendi videolarına bu şekilde izleme kasmaktadır.

Yada daha da uğraşan bir arkadaş: Aslan Neron | Videoseyredin.com

gibi.

Dediğim gibi videolar onaya tabii tutulur spam yapmayıp (spamı aynı videoyu 1 - 2 kere eklemek olarak görüyorlar) düzgün içerik girerseniz videonuz yayıma alınacaktır.

İzleme sayınızı çok daha fazla artırabilirsiniz bu şekilde.

Hepinize saygılar.

Son düzenleme:
Buna benzer videoları paylaşabileceğimiz platformlar biliyorsanız bilgilendirirseniz sevinirim. Özgün içerik çalışacağım ve videonun her platforma girmesini istiyorum.

yabancı versiyon bulan olursa beni de etiketleyebilir mi ?

Baya arkadaş geldi ve kasmaya başladı ama ben yinede konuyu güncelleyim. Güncel videoları takip edip düzgün açıklama keyword ve başlıkla girdiğiniz müddetçe hem site içi aramalardan hemde google aramalarda en üst sırada yer alabiliyorsunuz Videoseyredin sayesinde.

İlginç, Komik, haber vs tarzı videolardan gelen bir hesabın detaylı kazancını göndereyim;

DgSxuBX.png

Screenshot by Lightshot

Son düzenleme:
sitedeki videolarin izlenme sayisini nasil görüyoruz ?
dailyi kastetmiyorum.
ilginç bir siteymiş her daldan video var dizi film vs yesilcam erot*k diye bir kategori bile var alla alla ne bicim site bu :D

sitedeki videolarin izlenme sayisini nasil görüyoruz ?
dailyi kastetmiyorum.
ilginç bir siteymiş her daldan video var dizi film vs yesilcam erot*k diye bir kategori bile var alla alla ne bicim site bu :D

Video'nun içerisine girerseniz izleme sayılarını görürsünüz.
Örn: Survivor 2016 49. Bölüm izle 18 Nisan 2016 | Videoseyredin.com
Örn 2: http://www.videoseyredin.com/tv/kismetse-olur-17-nisan-2016-haftanin-finali-izle-eleme-gecesi.html

Video'nun altında sağda hemen.

başka video host sitelerinden de link ile içerik eklenebiliyor mu ?

openload.co , thevideo.me,videomega.tv,videowood.tv gibi sitelerden ?

başka video host sitelerinden de link ile içerik eklenebiliyor mu ?

openload.co , thevideo.me,videomega.tv,videowood.tv gibi sitelerden ?

Sadece Dailymotion, Youtube, Vimeo

---------- Spam Engelliyici 13:58 ---------- Önceki Mesaj 13:51 ----------

Bu arada şunuda belirteyim bir kaç arkadaş dizi gönderiyor ama dizileri kabul etmiyoruz arkadaşlar direk telif uyarısı alıyoruz.

TRT 1 harici türkçe dizi kabul etmiyoruz yayınlamıyoruz.

DM videolarının sizin siteniz üzerinden izlenmesi bize ne gibi bir kazanç sağlar? Videoların DM harici platformlarda izlenmesinden kazança sağlamak için Web Sitesi Para Kazanma bölümünü kullanmamız lazım onun içinde o sitenin bize ait olduğunu ispatlamamız gerekiyor, meta etiketi veya html dosyası ile ,yanlış mı biliyorum yoksa?
Eğer sistem şöyle işliyorsa sitenize eklediğimiz videoyunun izlenmesi için dm ye yönlendiriyorsa olabilir.

DM videolarının sizin siteniz üzerinden izlenmesi bize ne gibi bir kazanç sağlar? Videoların DM harici platformlarda izlenmesinden kazança sağlamak için Web Sitesi Para Kazanma bölümünü kullanmamız lazım onun içinde o sitenin bize ait olduğunu ispatlamamız gerekiyor, meta etiketi veya html dosyası ile ,yanlış mı biliyorum yoksa?
Eğer sistem şöyle işliyorsa sitenize eklediğimiz videoyunun izlenmesi için dm ye yönlendiriyorsa olabilir.

Merhaba dailymotion da yenisiniz galiba. Video sizin olduktan sonra dilerseniz facebookta yayınlayın reklamlardan para kazanırsınız.

Saygılar.

[MENTION=47479]Caesar[/MENTION] , 3-4 aydır uğraşıyorum.''Eklenen videolardan gelir kazanmak için, Web sitelerinizin doğrulamasını (kontrolünü) gerçekleştirin. Kendi videolarınızı (video monetization) veya diğer Dailymotion videolarını da (website monetization) sayfanıza ekleyebilirsiniz.''
Kendi videolarımızı istediğimiz yerde yayınladığımızda , başkalarının videolarını da yalnızca doğrulamasını yaptığımız web sitelerinde mi kazanç sağlayabiliriz. anlatılmak istenen bu mu?

[MENTION=47479]Caesar[/MENTION] , 3-4 aydır uğraşıyorum.''Eklenen videolardan gelir kazanmak için, Web sitelerinizin doğrulamasını (kontrolünü) gerçekleştirin. Kendi videolarınızı (video monetization) veya diğer Dailymotion videolarını da (website monetization) sayfanıza ekleyebilirsiniz.''
Kendi videolarımızı istediğimiz yerde yayınladığımızda , başkalarının videolarını da yalnızca doğrulamasını yaptığımız web sitelerinde mi kazanç sağlayabiliriz. anlatılmak istenen bu mu?

Web siteden para kazanma site sahiplerini ilgilendirir o senlik bir olay değil.

Seni ilgilendiren olay şudur;

Senin yüklediğin bir video A sitesine embed olarak konulupta izlenirse o video'nun;

Videodan para kazanma tutarını sen
Websiteden para kazanma tutarını site sahibi

kazanır.

[MENTION=47479]Caesar[/MENTION] sitenin kazancı nedir merak ettim,hiti iyiymiş

Bu daily motion izlemesi çok zahmetli mobilde. Bu sıkıntıyı herkes yaşıyor mu acaba?

Web siteden para kazanma site sahiplerini ilgilendirir o senlik bir olay değil.

Seni ilgilendiren olay şudur;

Senin yüklediğin bir video A sitesine embed olarak konulupta izlenirse o video'nun;

Videodan para kazanma tutarını sen
Websiteden para kazanma tutarını site sahibi

kazanır.
Aslında site sahibi olayı tamda beni ilgilendiren olay, özellikle dm videoları için aldığım niche domain var bekletiyorum, o domaini her kanal için subdomain yapıp kullanmayı düşünüyordum.Şu şekilde;
a kanalı için http://a.siteadi.com
b kanalı için http:b.siteadi.com
Ve her kanala bu subdomain siteler tanımlanacak temalar ve ayarları yapılacak vs vs. bütün kanallarında içerikleri aynı yaklaşık olarak.
Sizin anlattığınıza göre bu kadar zahmete gerek yok.Direk htt://www.siteadi.com domaini ile siteyi açayım bütün kanalları bu siteye bağlayım yeterli?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri