Dailymotion Kanalım Satılık (Acil )

• Kullanıcı ytserkan25
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Dailymotion Hakkında Soru ve Sorunlarınız

ytserkan25

Yasaklanmış
Selamun aleykum arkadaşlar kazandıran birkaç dailymotion kanalına sahibim.27 Ağustosta evleneceğim acil nakit ihtiyacımdan dolayı elimdeki herşeyi uygun fiyata satacağım. İçinde Haziran kazancı 950 dolardan fazla olan kanalımı 2000 Tl ye satıyorum.
Kanal şuan yüklediğiniz içeriğe göre kazandırmaya devam edecektir.Bu ay 1 video attım 15 dolar getirdi.
Özellikler ve Bilgileri:
-Bu ay video atılmadığı için kazancı düşüktür.Alan arkadaşa atması gereken izlenen içerikleri vereceğim.
-4 Adet Playlist vardır.
-İçinde 20 civari video vardır.
-Mayıs Ayında Açılmıştır.
-Hep aynı IP den girilmiştir.
-Alacak arkadaşa içerik bilgisi vereceğim.Bu ayda aynı paraları ya da daha fazlasını kazanabilir.
-Yatirim gibi dusunun 1700 tl verip en az 2700 tl alacaksiniz acil olmasa bu fiyata satilmaz arkadaslar aklinizda suphe olmasin suan gunluk kazancin dusuk olma sebebi ilgilenmememdirAlan arkadasa icerik konusunda yardimci olurum.
-950 dolardan fazla kazancı olan bu kanal alıcıyı otomatik 1000 tl kara sokacaktır.Dolar Kurunu hesaplarsanız.
Not: Şuan kontrol ettim şuan bile 5- 15 dolar arası otomatik getirmektedir.

Satma Sebebim ; Düğün kartı, Gelinlik parası , ve diğer masraflar için bu ara paraya ihtiyacım olmasıdır.
İletişim: PM ve şeffaf soru olması açısından yorumlardanda cevap vereceğim. Ciddi alıcıya Telefon numarası verilecektir.

Ekli dosyalar

• daily.jpg
    daily.jpg
    11,4 KB · Görüntüleme: 149
Son düzenleme:
Konuyu nerden siliyoruz 2 kere açtım yardımcı olursanız sevinirim.

Allah kolaylık versin hocam hayırlı satışlar konuyu 1 den fazla açarsan silerler sürekli açarsan banlarlar
bütün yazıları kalın ve renkli yazarsan da uyarı alırsın 1 den fazla konu açma kardeşim en güzeli arada güncelle inşallah alıcı bulursun :)

Hocam inşallah evlinizde mutlu mesut yaşarsınız

Kanal fiyatı getirisine ve dm olmasına göre çok iyi alan kişi saten direk kar da

Konuyu silemedim. Silme yerini bulamadım yardımcı olursanız sevinirim. :) Allah razı olsun hocam iyi dilekleriniz için.

Fiyati Güncelledim 1700 tldir. elimdeki her seyi satacagim En karli 2 yatirim konumdan birisi bu digerini sattim bilginize.Tesekkurler

Fiyat güncellendi 2700 tl den fazla parayi 1600 e satiyorum. Temmuz ayinda kanala bakmadim suan icinde gelir getiren video sayisi cok az olmasina ragmen 2k 4 k arasi izleniyor temmuz Ayi bugun Haric 20 dolar oldu alan arkadasa hangi icerikleri atacagi konusunda bilgi verecegim.

normal şartlarda böyle bir kanal kaçmaz ama daily 3 ayı geçkin süredir ödeme yapmayınca insanlar tereddüt ediyor

Güncel 1550 TL Kuveyt Türk ya da Yapı Kredi olan arkadaşa bugün teslim edebilirim.
Acil arkadaşlar haftayı bekleyemeyeceğim.Anlayışınız için teşekkürler

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri