Dailymotion Kasım Kazançları Aralık Ödemeleri

bir kac gun onceye kadar sıfıra yakındı fakat şimdi butun kanallar sıfır aralık 26 dan sonrası sıfır şuan sizde sıfıra yakında olsa analytek guncelleniyormu?
yeni kanal acıp denedim ama oda aynı sıfır budurum genel olması biraz umutlandırıyor fakat bir kaç kanalda olsa eğer guncelleniyorsa ozaman felaket diyebiliriz. inşalah geneldir bireysel değildir.

senin dedigin gibi hocam,önce sıfıra yakında ama azda olsa ekleniyordu 3-5 kuruş.sonra tamamen kesildi,hiçbi kanalda para yok 1 kuruş bile.ne eski ne yeni,hepsi boş...

gecen sene boyle bir durumu hatırlamıyorum genel bir sorun olmadı fakat bazıkanallar spama dustu dediginiz gibi 5 6 ay sonra duzeldi. farklı bircok sorun oldu. ama herkesin kanalları sıfır cekmedi.

spama düştü derken,şehır efsanesındenmı bahsedıyorsun,
sonuc olarak ıkımızınde varsayım , asıl sebebı kralı bılemez dm çalısanları hariç,neyse sonuc degısmıyor,beklemektan baska care yok

.

spama düştü derken,şehır efsanesındenmı bahsedıyorsun,
sonuc olarak ıkımızınde varsayım , asıl sebebı kralı bılemez dm çalısanları hariç,neyse sonuc degısmıyor,beklemektan baska care yok

elindeki birkackanalın sıfır cekmesiyle ve butun kanalların sıfır cekmesi arasındaki fark şehir efsanesiyse, kast ettiğiniz efsane buysa o şehrin adresini verde bizde oraya taşınalım. :rolleyes:

elindeki birkackanalın sıfır cekmesiyle ve butun kanalların sıfır cekmesi arasındaki fark şehir efsanesiyse, kast ettiğiniz efsane buysa o şehrin adresini verde bizde oraya taşınalım. :rolleyes:

valla dostum herkes kendı kanallarından sorumlu,
benım kanallarım gecen sene 5-6 ay hıc kazandırmadı,
yok season full sil dedıler hıc silmedıgım halde kendılıgınden duzeldı,
bu senede yanı tam 1 sene once aynı aylarda aynı sorunları yaşadım,
benım gorusum reklamlarla alakalı,reklam veren olmadıgı zaman,ne kazanc beklıyorsunkı,

he dersen ben gecen sene takır takır paramı aldım,buda sonucu degıstırmez,
en kral youtubera gelsın veya dailymotion uzmanı gelsın kendı tahmınlerını soyler,gerceklerı kımse bılemez bende kendı tahmınlerımı soyluyorum,
sonuc olarak aynı konuya varıyoruz kazanc 0

Elimde 1K ıp var her ülkeden mevcut her IP değiştirdiğimde rastgele bir videoya tıklıyorum reklam var. Fakat Türkiye IP yani vds den çıkıp kendi bilgisayarımın kendi ttnet IP siinde hiç reklam çıkmıyor

gecen ay banka bilgisini yanlıs yazdıgım icin para alamamıstım. kasım kazancındaki yıldız kalkmıs. insallah aralık ve ocak kazanclarınıda guncellerler.
not: 2 gundur hic reklam gorunmuyor videolarda

gecen ay banka bilgisini yanlıs yazdıgım icin para alamamıstım. kasım kazancındaki yıldız kalkmıs. insallah aralık ve ocak kazanclarınıda guncellerler.
not: 2 gundur hic reklam gorunmuyor videolarda

bende ocak ayında izlenim 3-4 katına cıktı ama reklam 0 :) her yerden 0 cekıyoruz bakalım sonumuz Hayr ola :)

bende ocak ayında izlenim 3-4 katına cıktı ama reklam 0 :) her yerden 0 cekıyoruz bakalım sonumuz Hayr ola :)

hocam benim kanal gunde 1k-2k arası izlenim alıyor ve gunde 10-15 usd arası kazandırıyordu. aralık ayında izlenimler normal olmasına ragmen reklam gosterimi dusmeye basladı tabi kazanclarda yerlerdeydi. bu ay ise kazanclar 0 gosteriyor. ve herkesde aynı sorun var. insallah duzelir kısa zaman icinde

valla dostum herkes kendı kanallarından sorumlu,
benım kanallarım gecen sene 5-6 ay hıc kazandırmadı,
yok season full sil dedıler hıc silmedıgım halde kendılıgınden duzeldı,
bu senede yanı tam 1 sene once aynı aylarda aynı sorunları yaşadım,
benım gorusum reklamlarla alakalı,reklam veren olmadıgı zaman,ne kazanc beklıyorsunkı,

he dersen ben gecen sene takır takır paramı aldım,buda sonucu degıstırmez,
en kral youtubera gelsın veya dailymotion uzmanı gelsın kendı tahmınlerını soyler,gerceklerı kımse bılemez bende kendı tahmınlerımı soyluyorum,
sonuc olarak aynı konuya varıyoruz kazanc 0

yanlis dusunuyorsun, 2016 ocak ayında başlayan olay bir hata degildi zaten, sadece onlem aldilar. yayıncılar kazanmasın dedi sadece "episode" kelimesinde . ama bu olay farklı yeni kanal ac dizi falan atma bos icerik at izlensin gene kazanc yok. komple kazanclar yok sanirsam, sistemsel guncellemeler oluyor arkada . + reklam her zaman olur reklam olmamazlık sacma. hepsini birden gosterecekler kazanclarin... ha gostermezse, buyuk cbs gibi yayıncılar şikayet edebilir

yanlis dusunuyorsun, 2016 ocak ayında başlayan olay bir hata degildi zaten, sadece onlem aldilar. yayıncılar kazanmasın dedi sadece "episode" kelimesinde . ama bu olay farklı yeni kanal ac dizi falan atma bos icerik at izlensin gene kazanc yok. komple kazanclar yok sanirsam, sistemsel guncellemeler oluyor arkada sanirsam. + reklam her zaman olur reklam olmamazlık sacma. hepsini birden gosterecekler kazanclarin... ha gostermezse, buyuk cbs gibi yayıncılar şikayet edebilir

ben duzelıcegını dusunuyorum,ama şimdi degıl,
acaba özgun kanallarda durum nedır

dailymotıon zaten her ay başında videomonetization geç güncellemiyormu arkadaşlar yeni ayın 7 9 olurdu güncellenirdi zaten 2 gün geriden sayıyor 0 çekiyor diye birşey demek için erken değilmi şuan ocak ayı videomonetization bi güncellensin 23 den beri teknik sorun uyarısı duruyor
23-31 aralıkda kazançlar düştü şuan için ve kesinleşmedi + adsense reklamı çıkarıyor dailymotıonda %60 olarak yt de reklam cıkma sorunu var şuan

Son düzenleme:
ben banka bilgilerini girdim ve Bank transfer de Durum: ACTIVE yazıyor başka bir işlem yapmama gerek varmı? yatarmı para 100$ ustunde ıcındekı para

İstatistikler konusunda attığım maile dailyden gelen cevap arkadaşlar.

Merhaba,

Mesajın için teşekkürler.

Videolarınızın oynatımını ve para kazanmasını iyileştirmek için yeni bir reklam platformu üzerinde çalışıyoruz.

Taşıma işlemi sırasında, gösterge tablolarınızda bazı sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Bu davranışın geçici olduğunu ve videolarınızın hâlâ doğru bir şekilde para kazanılmakta ve takip edildiğinden emin olun.

Gelirleriniz konsolide edilecekse, kazançlarınızı adresindeki sayfada kontrol edebileceksiniz.

Sabrınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla,
Madalina

İstatistikler konusunda attığım maile dailyden gelen cevap arkadaşlar.

Merhaba,

Mesajın için teşekkürler.

Videolarınızın oynatımını ve para kazanmasını iyileştirmek için yeni bir reklam platformu üzerinde çalışıyoruz.

Taşıma işlemi sırasında, gösterge tablolarınızda bazı sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Bu davranışın geçici olduğunu ve videolarınızın hâlâ doğru bir şekilde para kazanılmakta ve takip edildiğinden emin olun.

Gelirleriniz konsolide edilecekse, kazançlarınızı adresindeki sayfada kontrol edebileceksiniz.

Sabrınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla,
Madalina

Biraz hikaye gibi geldi reklam çıksada yansımasa tamam :D hiç reklamda çıkmıyor ki:S

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri