DailyMotion Kazanc Sitemini Deneyen Oldumu ?

• Kullanıcı Serk@nYT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Dailymotion Hakkında Soru ve Sorunlarınız
Arkadaslar biliyorsunuz birde dailymotion sitesinde kazanc imkani var.Bu sitedeki kazanc durumunu deneyen,gozlemleyen bilgisi olan varmi.

Benim okuduklarim neticesinde sayimlarda filan sorun oldugunu gordum.Acaba dogrumu degilmi ,nedir necidir bilgisi olan varsa bu konu icinde tartisabiliriz bunu.

2 ay önce üyelik aldım baktım attım bir video ama anlamadım. aynı konuyu bende şu sıralar açmayı düşünüyordum eline sağlık üstad ;)

Dailiymotion ödemeleri yapmıyor diyen arkadaşlar ; Neden hala dizi siteleri daily'e yükleyip sitelerinde 100bin 200bin izletiyor dizileri??

Ben sadece şunu biliyorum.Daily'de engel vermeyen video youtube'da '' dünya geneli '' verdi.
Ayrıca daily'de kanalın içine de reklam alabiliyorsun.(kanalın ana sayfasına)
ve biri kanalına girince direk video önü gibi komple ekranı kaplayan flash reklam cıkıyor bazen.

Ve Daily'de telif vs işleri daha yavaş ilerliyor.Ki bunu da aşşağı atacağım videodan anlayacaksınızdır adam 1m izletti telif gelmedi daha.
CMYLMZ FUNDAMENTALS

Araştırılması gereken bir konu.Kanal D dizileri de dailymotion'a yükleniyor.Eğer kazanç elde edebiliyorsak ; Youtube'da dünya geneli gelen bir çok videoyu daily'de izletebiliriz.
Şunu söylemek isterim : Dailymotion'dan youtube'a yüklediklerimizle değil Youtube'a YÜKLEYEMEDİKLERİMİZLE kazanabiliriz..
Kısaca Sadece youtube'da değil her alanda bol kazançalar! :)
Arkadaslar biliyorsunuz birde dailymotion sitesinde kazanc imkani var.Bu sitedeki kazanc durumunu deneyen,gozlemleyen bilgisi olan varmi.

Benim okuduklarim neticesinde sayimlarda filan sorun oldugunu gordum.Acaba dogrumu degilmi ,nedir necidir bilgisi olan varsa bu konu icinde tartisabiliriz bunu.

Dailiymotion ödemeleri yapmıyor diyen arkadaşlar ; Neden hala dizi siteleri daily'e yükleyip sitelerinde 100bin 200bin izletiyor dizileri??

Ben sadece şunu biliyorum.Daily'de engel vermeyen video youtube'da '' dünya geneli '' verdi.
Ayrıca daily'de kanalın içine de reklam alabiliyorsun.(kanalın ana sayfasına)
ve biri kanalına girince direk video önü gibi komple ekranı kaplayan flash reklam cıkıyor bazen.

Ve Daily'de telif vs işleri daha yavaş ilerliyor.Ki bunu da aşşağı atacağım videodan anlayacaksınızdır adam 1m izletti telif gelmedi daha.
CMYLMZ FUNDAMENTALS

Araştırılması gereken bir konu.Kanal D dizileri de dailymotion'a yükleniyor.Eğer kazanç elde edebiliyorsak ; Youtube'da dünya geneli gelen bir çok videoyu daily'de izletebiliriz.
Şunu söylemek isterim : Dailymotion'dan youtube'a yüklediklerimizle değil Youtube'a YÜKLEYEMEDİKLERİMİZLE kazanabiliriz..
Kısaca Sadece youtube'da değil her alanda bol kazançalar! :)

content id dir bilmem yok istediğini yükle

Sayımlarda hata vardı sanırım bende daha önceki hesabımda.Para kazanma nasıl aktif ediyorduk videolarda Dailymotion 'da?

Ne kadar iyi olursa olsun youtubedeki gibi her izlenimi sayan bir sistem olamaz diyorum ama youtubeye yükleyemediğimiz videoalrı dailymotion a yükleyerek sitesi olanlar oradan para kazanabilir , benim görüşüm eğer bu forumda daily motion dan para kazanma konuları açılırsa bir haftaya kalmaz hosting şirketleri bayram eder vesselam..

Arkadaşlar deneyen oldu mu az da olsa birşeyler koparabilirmiyiz bu daily den sayımlar düzeldi mi ?

%50 şeklinde kazanç imkanı var siteniz varsa bu oran %70'e kadar çıkıyor, fakat ne nedir ne değildir tam olarak bilgim yok

Bendeki publisher hesap, sayımlar neden az olduğu belli çünkü siteye gömünce reklam çıkmıyor, izleyenler dailymotion sayfasında izleyince reklam çıkıyor. Telif konusu çok hızlı.

youtube büyük olduğundan onlara nazaran kazancı daha çok olabilir düşüncesindeyim

vk.com ne ayrıca bilgisi olan özelden yazabilir mi

Youtube ta en azından içerik barındırıcıların kazanabildiği parayı düşünerek youtube un reklam gelirlerinden kazandığı parayı bir hesap edin. Sizce hangi akıllı girişimci (video siteleri) bu potansiyeli gözardı edebilir.
Bence bir süre beklemekte fayda var.
Muhakkak onlarda reklam politikalarını youtube gibi esneteceklerdir.

Rus menşeyi bir sosyal paylaşım sitesi...
Ama yüklenen video politikası youtube a göre daha esnek yani p*rnpografik paylaşımlara dahi izin veriyorlar...

Rus menşeyi bir sosyal paylaşım sitesi...
Ama yüklenen video politikası youtube a göre daha esnek yani p*rnpografik paylaşımlara dahi izin veriyorlar...

Yerli film ve yabancı film denedim anında içerik kaldırıldı dedi.Burada sanırım yok 3 telif yedin felan olayı yok.

Ustad, En son ne zaman incelediğimi hatırlamıyorum ama hatırladığım kadarı ile Kendi videolarından değilde başka videolardan kazanamıyorduk. Örneğin tarayıcı için bir eklenti veriyor bu eklenti sayesinde kazanabileceğin videoları görüntüleyebiliyorduk. şimdi durum nedir bilmiyorum

Öyle veya böyle özgün açanlar videolarını 2-3 platform da paylaşmaları mantıklı bence.
ytden sonra en büyük video sitesi hangisi, dailymotion, metacafe?
ve izlesene de durum ne acaba. çünkü bu forumdan özgün bir arkadaş vardı.videolarını izlesenedede gördüm. orda da iyi reklam çıkıyor.

3 gün oldu hala '' hesabınız gözden geçirilmektedir '' diyor. Kaç günde onaylanıyor bu dailymotion ?

son zamanlarda facebook sayfalarında daily videoları paylaşılıyor
paylaşılan üyelikler offical üyelik ,
offical üyeliğe sadece video ekleyerek kazanabiliyormuşuz
birde Publisher den kazanç var
videoları sitene ekleyip kazanıyorsun

bende çok araştırdım ama forumlarda detaylı anlatan yok ,
şuanda başta komedi olmak üzere bir çok kişi video sitesi açıp daily videoları atıyor
ve bunu yapanların üyelikleri offical
mesajmış mailmiş hepsine yazdım cevap gelmedi

Dailymotion'da official üyeliğim var.Bir ara çalıştım ama artık çalışmıyorum.Çünkü; İstatistiklere bakın
37 video
2 takipçi
33,965 izlenme
Kazanç 3$ çalışmaya değer mi !!!

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri