Dailymotion Mart Kazançları Mayıs Ödemeleri

• Kullanıcı Zadem46
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - DailyMotion Aylık Ödemeler
Kıbrıs paypal [MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] hocam :confused:

Yada şöyle sorayım : Paypal ödemelri ne zaman baslıyor normalde onu biliyormusun? Hepsi bir mi yapılıyor yada birkac gun sonra falna mı?

Kafalarına ne zaman eserse o zaman yaparlar. İlk başlarda en erken ödeme alanlar paypal kullananlardı daha sonrasında iş tam tersine döndü ve en geç ödeme alanlar paypal kullananlar oldu şimdi son durum ne onu bende bilmiyorum :) Dailyde içimi rahatlatan ve emin olduğum tek birşey var kesinleşen para ödenir onun dışında daily ne isterse onu yapar (kazançlar düşer, kazançlar yükselir, cpm çakılır, reklam çıkmaz, 0 çekmeye başlar vs vs) Bunların cevabını hiç bir zaman bilemezsin. 5k izlenen kanalım 0 çekmeye başladığında attığım maile izleyen kişiler adblock kullanıyordur diyen bir yönetimi var dailyinin :) sen ve bende anca yorum yaparız :)

kesinleşen para eskiden ödeniyorduda artık para hesabınıza yatmadığı sürece garantisi yok. Ödemeden 1 saat önce kanal kapansın yada para kazanması kapatılsın gelmiyor para.

kesinleşen para eskiden ödeniyorduda artık para hesabınıza yatmadığı sürece garantisi yok. Ödemeden 1 saat önce kanal kapansın yada para kazanması kapatılsın gelmiyor para.

Şu Kanalın para kazanmasının kapanıp kapanmadıgını nerden anlıyoruz?
Bakmak ıcın onun da bir linki falan var mı hocam?

benimkilerin her ay ilk gün yarısı,diger gün kalan yarısı geliyor.yarısı gelmiş yine enparaya,geriside yarına kaldı yine demekki :)

Ödeme alan arkadaşlara hayırlı olsun. Ben de bişey soracağım payooneri eklerken hata oluştu sonrasında sildim yeniden yüklemeye çalıştığımda yüklenmiş diyor. DM desteğe yazdım silin yeniden yükleyin dediler ama nafile. Tek şansım banka hesabı eklenmesi ama onuda nasıl ekleyeceğimi bilmiyorum. Banka hesabı ekleyenler nasıl eklediler anlatabilirler mi?

Ödeme alan arkadaşlara hayırlı olsun. Ben de bişey soracağım payooneri eklerken hata oluştu sonrasında sildim yeniden yüklemeye çalıştığımda yüklenmiş diyor. DM desteğe yazdım silin yeniden yükleyin dediler ama nafile. Tek şansım banka hesabı eklenmesi ama onuda nasıl ekleyeceğimi bilmiyorum. Banka hesabı ekleyenler nasıl eklediler anlatabilirler mi?

https://www.ytpara.com/yeni-baslayanlar-dm/102109-dailymotion-direk-tr-banka-hesabi-ekleme.html

enpara hala ödeme bekleyenler hesapları kontrol etsin ödeme geldi biraz önce

Hello,

Thank you for your message.

Please be informed that we have a new payment process.

Here is an example of a payment schedule for March:

(1) - An estimation (indicated with the *) will be displayed on your Earnings page, and a consolidated version of your earnings will be available before May 31th*(60 days)

(2) -* An invoice will be available on your account before June 15th*(15 days)

(3) - The invoice will be paid within 30 days of the end of the month after invoice. You should receive your payment before the July 31th.*(45 days)*

Yeni odeme sistemine bakin :eek:

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri