Geçen ay 20 sinden sonra pp yatmismiydi ben mi yanlış hatırlıyorum
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
21 in de yatmış.Geçen ay 20 sinden sonra pp yatmismiydi ben mi yanlış hatırlıyorum
21 in de yatmış.
D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ocak 21ben 23üne almışım paypal ödemesini![]()
aynn bu ay beklentilerimizin uzağında bi ödeme süreci geçiriyoruz 2 tane dm kanalı banlandı ayın 10 u gibi sonra banlanan olmadı zaten kesinleşmeler oldu bu saatten sonra banlasalarda paralarını ödüyorlar zaten sorun yok o yüzden gördüğünüz parayı alacaz arkadaşlar, inş. dahada fazla uzatmazlar
[MENTION=13885]WaDa[/MENTION] malesef fikrim yok hocam ara ara telif gelen bi kanaldı ama ondan 2-3 kat daha fazla telif gelip silinen videoları olan kanal vardı ama onlara bişey olmadı bu 2 kanal patladı
bu arada mozillada alıntı yapamıyorm sorun birtek bendemi var ?
öderiz elbet bekleyin bir kaç haftaDailden bana mesaj geldi engce bilmediyim icin cozemedim
Hi,
Thank you for reaching out to us.
Payments are sent to Partners who reached a minimum of $100. Now that your March revenues have been updated, our accounting service will soon send out your payment. You should receive the payment in the following weeks, thank you for your patience.
Please come back if there is anything else we can help you with.
Regards,
Irina
Üstüne mi yatacaklar napacaklar hiç böyle yapmazdı daily amca
Üstüne mi yatacaklar napacaklar hiç böyle yapmazdı daily amca
Yaptı daha önce 29'unda ödemişliği de varGelir elbette
1 hafta daha bekleyelim 2 ayı birlikte versinler![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.