Dailymotion Mart Kazançları Nisan 2016 Ödemeleri

• Kullanıcı sonero41
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - DailyMotion Aylık Ödemeler
Geçen ay 20 sinden sonra pp yatmismiydi ben mi yanlış hatırlıyorum

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

aynn bu ay beklentilerimizin uzağında bi ödeme süreci geçiriyoruz 2 tane dm kanalı banlandı ayın 10 u gibi sonra banlanan olmadı zaten kesinleşmeler oldu bu saatten sonra banlasalarda paralarını ödüyorlar zaten sorun yok o yüzden gördüğünüz parayı alacaz arkadaşlar, inş. dahada fazla uzatmazlar

gelişme varmı ? birde kesinleşip kesinleşmediğine nereden bakıyoruz ?

aynn bu ay beklentilerimizin uzağında bi ödeme süreci geçiriyoruz 2 tane dm kanalı banlandı ayın 10 u gibi sonra banlanan olmadı zaten kesinleşmeler oldu bu saatten sonra banlasalarda paralarını ödüyorlar zaten sorun yok o yüzden gördüğünüz parayı alacaz arkadaşlar, inş. dahada fazla uzatmazlar

nasıl ve niye banlandığı hakkında fikrin varmı hocam ?

[MENTION=13885]WaDa[/MENTION] malesef fikrim yok hocam ara ara telif gelen bi kanaldı ama ondan 2-3 kat daha fazla telif gelip silinen videoları olan kanal vardı ama onlara bişey olmadı bu 2 kanal patladı
bu arada mozillada alıntı yapamıyorm sorun birtek bendemi var ?

[MENTION=13885]WaDa[/MENTION] malesef fikrim yok hocam ara ara telif gelen bi kanaldı ama ondan 2-3 kat daha fazla telif gelip silinen videoları olan kanal vardı ama onlara bişey olmadı bu 2 kanal patladı
bu arada mozillada alıntı yapamıyorm sorun birtek bendemi var ?

izlenim fazlamıydı ayrıca teliften kastınız reddedildi mi ?

chrome kullanıyorum sorun yok

[MENTION=13885]WaDa[/MENTION] yani aman aman izlenim yoktu standart günlk 5-10k izleniyodu günlk dahada fazla izlenen var onlarda problem yok toplamda 300-400 tane telif gelen var o kanalda da problem yok ama bunlar patladı işte

Dailden bana mesaj geldi engce bilmediyim icin cozemedim

Hi,

Thank you for reaching out to us.
Payments are sent to Partners who reached a minimum of $100. Now that your March revenues have been updated, our accounting service will soon send out your payment. You should receive the payment in the following weeks, thank you for your patience.

Please come back if there is anything else we can help you with.

Regards,
Irina

Dailden bana mesaj geldi engce bilmediyim icin cozemedim

Hi,

Thank you for reaching out to us.
Payments are sent to Partners who reached a minimum of $100. Now that your March revenues have been updated, our accounting service will soon send out your payment. You should receive the payment in the following weeks, thank you for your patience.

Please come back if there is anything else we can help you with.

Regards,
Irina
öderiz elbet bekleyin bir kaç hafta:)

Mart nisan beraber mi yollayacaklar acaba mayıs 12de falan

E5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

dm kafayı yedi sanırım :)

3k izlenime 9k reklam gosterimi yansımıs

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri