Dailymotion Mart Kazançları Nisan 2016 Ödemeleri

• Kullanıcı sonero41
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - DailyMotion Aylık Ödemeler
paypal gidince ortada kaldıkta. şimdi ben bu dailydeki 2 3 hesabıma enpara dolar hesabımı girsem ödeme alır mıyım? payooner hesabım falan yok.

ve bunu buraya yazarken paypala ödemişler bayağı hesabı olanlar kontrol etsin sevindim bak şimdi

Son düzenleme:
paypal gidince ortada kaldıkta. şimdi ben bu dailydeki 2 3 hesabıma enpara dolar hesabımı girsem ödeme alır mıyım? payooner hesabım falan yok.

ve bunu buraya yazarken paypala ödemişler bayağı hesabı olanlar kontrol etsin sevindim bak şimdi

Hocam şu ödeme alırmıyım acaba hesabımda şukadar var ödemeler ne gün tarzı sorularınızı dailymotion yeni başlayanlar yada sorunlar kategorisine sorarmısınız.

[MENTION=10818]akmaster_91[/MENTION] admin ile iletişime geçtim ama cevap gelmedi ben özgünüm işareti nasıl alabiliriz

mart ödemesi yapılmayan kaldımı paypl yada banka.

[MENTION=9586]elfelat[/MENTION] ödemeler bölümünde yapıldı görünüyoda paypala gelen giden yok payoneer girmiştim onamı gelcek paypalamı gelcek daha o belli değil :D

[MENTION=9586]elfelat[/MENTION] ödemeler bölümünde yapıldı görünüyoda paypala gelen giden yok payoneer girmiştim onamı gelcek paypalamı gelcek daha o belli değil :D

paypalı daha once değiştirdiysen bankaya gelir banka bilgisi girerken girdiğin mail adresine payoner mail atıyor odemen geldi diye. benim de bir kanalımda odeme yapılmadı.

[MENTION=9586]elfelat[/MENTION] payoneer gelmiş :D eyw maile bakmak aklıma gelmemişti payoneere girmeye çalıştım ama girememştm :D yarın mesai saatlerinde para hesapta olur hiç olmazsa paypalın düşük kurdan dolar bozdurup ettiğimiz zarardan kurtulduk :)

Payoneer ödeme gelmiş akşam üzeri, ne zaman bankaya geçer hiç daha önce almadım payoneer'e :)

[MENTION=8643]lgnd003[/MENTION] dün akşam payoneer ödemesi gelmişti sabah hesaba gelmiş bakiye :)

Benden başka ödeme alamayan varmı perşembe günüydü sanırım ödeme yapıldı diye mail geldi ama hesaba gelen giden yok

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri