Dailymotion Ocak Kazançları Mart Ödemeleri

• Kullanıcı sertankona
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - DailyMotion Aylık Ödemeler
dm ile çalışmaya başladıgım ilk günden itibaren ilk defa bu kadar erken kesinleşme görüyorum.tabi bu şimdi kesinleşti,yarın ödeyecekler demek degil.6-7sinde kesinleşipde 26-27sinde ödeme aldıgım çok oldu.ama bu kadar erken kesinleşince acaba şubatıda mı ekleyecekler diye düşündüm ben ilk olarak.inşallah onuda ekler,ikisini bi öderler...

DM ay sonunda kesinleşipte ondan sonraki ay icinde 25-26sı civarı ödeme yaptıgı oldumu acaba merak ettim örnegin şubat sonu kesinleşen ödemeler normalde 10-12si arası yatıyor mart ayı icinde hic bu 10-12si degilde 25mart civari ödemeleri oldumu merak ettim

konu açmadan buraya sorayım.

Kanalı kapanan var mı? Benim 1 tane sınırsız 1 tane normal dm kanalım kapandı. Videoyapa bağlıydı ikisi de. Içlerinde 800$ birikmişti. Günlük 20$ bırakıyodu toplam. çok kötü oldu benim için :(

içinde 800 dolar biriken hesabın niye kapandı icindeki ücretleri gönderdilermi bari ?

[MENTION=58122]GoldenArrow[/MENTION] , dmde kesinleşme ay sonu olmuyor ki.dmde ödemeler bi süredir düzenli ama her zaman böyle degildi.bi ara ayın 16sı ile 26 sı arasında öderlerdi hep mesela.bi ara 2-3 ayda bi öderlerdi....

ayrıca,kapanan kanalın parasını aldım diyeni duymadım bugüne kadar ben.

[MENTION=58122]GoldenArrow[/MENTION] , dmde kesinleşme ay sonu olmuyor ki.dmde ödemeler bi süredir düzenli ama her zaman böyle degildi.bi ara ayın 16sı ile 26 sı arasında öderlerdi hep mesela.bi ara 2-3 ayda bi öderlerdi....

payooner maili geldikten sonra kapanırsa ne olur?
Hiç öyle bir durum başınıza geldi mi?

Dogrudur kardeş bu sistemde galiba 1 ay icinde hafta hafta belirli sürelerde belirli sıralamaya göre ödeme geciliyor galiba 1.hafta oluyor 2.hafta oluyor 3.hafta oluyor galiba dm'nin sağ solu belli degil demekki

We understand your concern but please note that there are several payment sessions in a month.

Endişenizi anlıyoruz, ancak bir ay içinde birkaç ödeme oturumu olduğunu lütfen unutmayın.

Örnegin böyle mesaj alan kişilerde var demekki 1ay icinde belirli günleri var ödemelerinin

Kapanan kanalların coguna bakılırsak genelde çok para kazanayım diye 1 bilgisayardan 3-4-5 oturum açtıgını sanki DM Görmüyor işin kurnazlıgına yatanları mecburen kapatıyor tabiki tek ödeme alip normal düzgün seviyelerine uyan birinin kanalının ben pek kapandıgını görmedim bende 2016yılları başında actım kanalı ama son 3-4aydır üzerinde calısıyorum demekki telif yiyen videoları kanalından silmemesi + icerik trent kelimeleri icinde spam kelimelerin olmasından yada 1 bilgisayardan 3-5 oturum actıgını kastıgını gördügünden bu hesapların cogu kapatılıyor

payooner maili geldikten sonra kapanırsa ne olur?
Hiç öyle bir durum başınıza geldi mi?

bilmiyorum hocam,duymadım o durumu.

Kapanan kanalların coguna bakılırsak genelde çok para kazanayım diye 1 bilgisayardan 3-4-5 oturum açtıgını sanki DM Görmüyor işin kurnazlıgına yatanları mecburen kapatıyor tabiki tek ödeme alip normal düzgün seviyelerine uyan birinin kanalının ben pek kapandıgını görmedim bende 2016yılları başında actım kanalı ama son 3-4aydır üzerinde calısıyorum demekki telif yiyen videoları kanalından silmemesi + icerik trent kelimeleri icinde spam kelimelerin olmasından yada 1 bilgisayardan 3-5 oturum actıgını kastıgını gördügünden bu hesapların cogu kapatılıyor

hiç boşa kanal kapanmalarına mantık arama hocam.dediklerinle alakasız çok örnekler gördüm.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri