Dailymotion ödeme yontemi değiştirme sorunu

• Kullanıcı Ringa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Dailymotion Sorunları ve Çözümleri

Ringa

Yasaklanmış
dailymotion hesabımda ödeme yontemini değiştirmek istiyorum ama hata veriyor daha önce başına gelen çözümünü bi len varmı mail attım ama daha dönüş yapmadılar

valla ben ayın basında degistirdim hata vermedi ama surekli pending durumunda. bir turlu active olmuyor. mail attım ama geri donusude yok.

bilgisi olan yokmu arkadaşlar ay başına kadar bu sorunu çözmem lazım

dostum aynı hatayı bende alıyorum şimdi öylesine sizin için bi hesabımda denedimde genel bir sorun heralde.

valla bende anlamadım 1 haftadır bekliyorum banka hesabını değiştireyim dedim yapmaz olaydım mail fln attım ama dönen olmadı bu ay 100 dolarıda geçti hesap ay başına kadar halledemezsem ödeme alamıcam o yüzden çözüm arıyorum

şu anda ödemeler keşinleştiği için değiştiremezssin. ödeme yapıldıktan sonra değiştirebilirsin

hocam ben aybası degistirdim fakat surekli pending yazıyor. active olmuyor. var mıdır bunun bir cozumu ?
Benim ism ve soy ismimde ü ö ve ş harfi olduğu için kendi bankam tarafından sıkıntı yaşıyordum 12 aralık akşamı isimde türkçe karekter olmayan bir hesab ile değiştirdim hiç sorun yaşamadım.. şimdi konuya baktıgımda 1 haftadan bahsediyorsunuz bence ordaki uyarıya yönelin ve sorunu bildirin

Benim ism ve soy ismimde ü ö ve ş harfi olduğu için kendi bankam tarafından sıkıntı yaşıyordum 12 aralık akşamı isimde türkçe karekter olmayan bir hesab ile değiştirdim hiç sorun yaşamadım.. şimdi konuya baktıgımda 1 haftadan bahsediyorsunuz bence ordaki uyarıya yönelin ve sorunu bildirin

sehir adını turkce karekter yazmısım. simdi duzelttim ve hemen active oldu. bende bos bos bekliyordum haftalardır. sagolasın

Dostum şu anda ödeme yöntemini değiştiremzsiniz yazıyor sehir harfini ve isminizdeki türkçe karakterleri nasıl değiştirdiniz

Ne yaptıysam olmadı bu hatayı verip duruyor

Jlk65j.png

dailymotion hesabımda ödeme yontemini değiştirmek istiyorum ama hata veriyor daha önce başına gelen çözümünü bi len varmı mail attım ama daha dönüş yapmadılar

Bu sorunu bende yaşıyorum. Net çözümüne 100 tl ödeyebilirim

daily hesabımda kesinleşen küçük bir ödeme var banka bilgilerinde enpara dolar hesabı tanımlı daily hesabına giriş yaptığımda kazanç euro olarak görünüyo tekrar enparadan euro hesabı açtım ödeme almamda çözüm olur mu?

Your Payoneer registration is incomplete. Click the Resume button below to finish setting up your payout method.

benim de daha önce ödeme aldığım kanalda bu hatayı veriyor. payoneer'daki bilgileri girip kaydediyorum. Gene de eksik diyor. Yardımcı olacak kimse var mı acaba

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri