Dailymotion organik izleme - 1K =1 Lira

• Kullanıcı DMer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Webmaster Pazarı
öncelikle bu işlerden dünyasının parasını kazanan ve hala bir yolunu bulup milleti sömürmeye çalışan tipler hala bu forumda ya geliyorlar bilmiş bilmiş yazıyorlar afra tafra
yapıyorlar ve de şakşakçıları hemen onu ponponluyor ya işte onun için bu forumu seviyorum :)

[MENTION=43570]DMer[/MENTION] hayırlı satışlar hocam :)

öncelikle bu işlerden dünyasının parasını kazanan ve hala bir yolunu bulup milleti sömürmeye çalışan tipler hala bu forumda ya geliyorlar bilmiş bilmiş yazıyorlar afra tafra
yapıyorlar ve de şakşakçıları hemen onu ponponluyor ya işte onun için bu forumu seviyorum :)

@DMer hayırlı satışlar hocam :)

öyle demeyelim hocam forum içinde belki kendimizi anlatamıyoruz olmadığımız biri gibi gözüküyoruz,iyi niyetimizi koruyalım en iyisi bu

Arkadaşın banı kalkana kadar konu kilit. Herşeyden önce insana saygı! Bu forumda kim olursa olsun başka bir kullanıcıya hakaret edemez.

Satış devam ediyor,referans verdiğim [MENTION=7910]M.A.A[/MENTION] gün içinde yorum yazacaktır

Arkadaş izlenim yolladı deneme amaçlı tam 12 k izlenme geldi hemde çok kısa sürede. Kesinlikle çalışmanızı öneririm.

İLK 10 alıcıya 1K izlenim 1 Liradır,Kişi başı maksimum 20K izlenim verilecektir

Daha sonraki satışlarda 1K izlenim 1.75 liradan satılacaktır
,izlenim sınırı olmayacaktır (kapasite ölçüsünde)

Hizmeti satın alırken bunun boş izlenim değil para kazandıran gerçek izlenim olduğunu hesaba katmanızı istiyorum

Trafiğe ait bazı değerler aşağıdaki gibidir,sizin aldığınız değerlerde doğal olarak kanalınızdaki videolara göre,video sürelerine göre ufakta olsa sapmalar olabilir.

Örnek Ülke Dağılımı

10sf8yc.jpg

1 Haftalık ortalama CPM Değerleri

a4ycrc.jpg

İzleme Süreleri Dağılımı

n7s6b.jpg

1K izlenim 1.75 demıssın ama,dailymotion 1k izlenıme okadar kazandırdıgını sanmam,yanlıs anlamada,

1K izlenim 1.75 demıssın ama,dailymotion 1k izlenıme okadar kazandırdıgını sanmam,yanlıs anlamada,

Ben artık bu hesapları tartışmak istemiyorum,neyin ne kazandırdığını bilenlerin alışveriş yapmasını tercih ederim.

bende bıldıgım ıcın soruyorum zaten,ama mesaj alındı rahat ol,sende aldın mesajı

Aldığım bi mesaj yok,bir daha gereksiz post atarsan raporlayacağım.Benim verdiğim hizmet belli hizmeti alanların gördüğü rapor,kazanç belli,boş konuşma.

Aldığım bi mesaj yok,bir daha gereksiz post atarsan raporlayacağım.Benim verdiğim hizmet belli hizmeti alanların gördüğü rapor,kazanç belli,boş konuşma.

dostum bosu dolusu yok bu işin rapor edebılırısın,
yıne aynı seyı yapıyorsun ınsan gıbı sana bısey sorduk,
yanlıs anlama dıyede belırtmısım basında,benı ılgılendırmez senın satısın alan razıdır veren razıdır,kımsenın ekmeyı ıle oynamam,
ben sadece ucretın fazla oldugu belırttım,sende bana duzgun bır cevap verebılırdın,

dostum bosu dolusu yok bu işin rapor edebılırısın,
yıne aynı seyı yapıyorsun ınsan gıbı sana bısey sorduk,
yanlıs anlama dıyede belırtmısım basında,benı ılgılendırmez senın satısın alan razıdır veren razıdır,kımsenın ekmeyı ıle oynamam,
ben sadece ucretın fazla oldugu belırttım,sende bana duzgun bır cevap verebılırdın,

Bende insan gibi verdiğim fiyatı belli kriterlere göre belirlediğimi artık bunun detaylarını tartışmayacağımı söylüyorum,DM ile sadece 1 ay ilgilenen biri bile hangi ülkeden gelen izlenimin ne verdiğini bilir,uzatmak istemiyorum kolay gelsin

Bende insan gibi verdiğim fiyatı belli kriterlere göre belirlediğimi artık bunun detaylarını tartışmayacağımı söylüyorum,DM ile sadece 1 ay ilgilenen biri bile hangi ülkeden gelen izlenimin ne verdiğini bilir,uzatmak istemiyorum kolay gelsin

sunu farklı dılle soylesen hem bılgılendırme olur,ben zaten sana sorarken
kotulercesıne sormadım kı,sonucta sanal ortamdayız ben yazdıklarıma duygu katamam kı,
ılk verdıgın cevap işine gelıyosa gıbı olmus,bende ondan aldım mesajı dedım,
neyse sanada kolay gelsın

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri