Dailymotion organik izleme - 1K =1 Lira

• Kullanıcı DMer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Webmaster Pazarı

DMer

Yasaklanmış
İLK 10 alıcıya 1K izlenim 1 Liradır,Kişi başı maksimum 20K izlenim verilecektir

Daha sonraki satışlarda 1K izlenim 1.75 liradan satılacaktır
,izlenim sınırı olmayacaktır (kapasite ölçüsünde)

Hizmeti satın alırken bunun boş izlenim değil para kazandıran gerçek izlenim olduğunu hesaba katmanızı istiyorum

Trafiğe ait bazı değerler aşağıdaki gibidir,sizin aldığınız değerlerde doğal olarak kanalınızdaki videolara göre,video sürelerine göre ufakta olsa sapmalar olabilir.

Satışın daha derli toplu gitmesi açısından minimum 10K sipariş alıyorum.

Örnek Ülke Dağılımı

10sf8yc.jpg

1 Haftalık ortalama CPM Değerleri

a4ycrc.jpg

İzleme Süreleri Dağılımı

n7s6b.jpg

Son düzenleme:
kanka bende kendı kanallarıma yapsam tutarmı la bu olay playlıst olayı hayırlı satıslar bu arada

Allah kabul etsin gel seni referans 1 yapayım:D
yok kanka valla benım ıcerıkler bılıyorsun boyle seyler ıse yaramaz gununu kurtarıyor dızı fılm bende fazla yok en karlısı guncel kanka benım ıcın dızı fılm kazandırırda kım ugrasıcak o kanallara vıdeo atmaya :(

Yanlış anlama ama içindeki düşünce ne olursa olsun bir kişiye karşı zeka seviyesi tarzında yazı seni küçültür. Bir toplum huzurunda yazı yazarken biraz daha seçici, kalp kırmayacak şeyler yazmanı öneririm. Onun yerine kendini koyarak başlıyabilirsin. Belki yazıma kızmış olabilirsin, fakat hayatdaki başarı kötü şeyleri örtmekden, iyi şeyleri lanse etmekden geçer.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Yanlış anlama ama içindeki düşünce ne olursa olsun bir kişiye karşı zeka seviyesi tarzında yazı seni küçültür. Bir toplum huzurunda yazı yazarken biraz daha seçici, kalp kırmayacak şeyler yazmanı öneririm. Onun yerine kendini koyarak başlıyabilirsin. Belki yazıma kızmış olabilirsin, fakat hayatdaki başarı kötü şeyleri örtmekden, iyi şeyleri lanse etmekden geçer.

Başlık belli konu belli,buraya post atmadan önce zaten linki hazırlamış olman lazım kusura bakma hocam ben kimsenin vaktini almıyorsam akıllı davranıyorsam karşı taraftan da onu beklerim

Başlık belli konu belli,buraya post atmadan önce zaten linki hazırlamış olman lazım kusura bakma hocam ben kimsenin vaktini almıyorsam akıllı davranıyorsam karşı taraftan da onu beklerim

Ben kararına karışmıyorum, ben kararının yanıtının aynı şekilde farklı kelimelerle vermenin daha doğru bir şey olacağını vurguladım. Bunu sadece bu mesajın için değil hayatının her anında yapman doğru olacağına inanıyorum. sana öğüt verme gibi bir üstünlüğüm vs olamaz hocam. Yine yanlış anlama ama hayatda başarılı ve sivri dilli tek bir yönetici yoktur. Nese hocam, bu konuda düşünüp karar vermek veya vermemek sana kalmış. Beni sadece bir okur ve düşüncülerini yapan olarak düşünebilirsin. Hayatında başarılı olmanı isteyen ve kendine göre doğru olduğunu yazan sıradan biriyim

Ben kararına karışmıyorum, ben kararının yanıtının aynı şekilde farklı kelimelerle vermenin daha doğru bir şey olacağını vurguladım. Bunu sadece bu mesajın için değil hayatının her anında yapman doğru olacağına inanıyorum. sana öğüt verme gibi bir üstünlüğüm vs olamaz hocam. Yine yanlış anlama ama hayatda başarılı ve sivri dilli tek bir yönetici yoktur. Nese hocam, bu konuda düşünüp karar vermek veya vermemek sana kalmış. Beni sadece bir okur ve düşüncülerini yapan olarak düşünebilirsin. Hayatında başarılı olmanı isteyen ve kendine göre doğru olduğunu yazan sıradan biriyim

ben mantıklı aklı başında herkese yardım ederim hocam,şimdi burda söyleyecek halim yok çok üye var burda yeri geldimi saatlerce skype den uğraşıp karşılıksız işini halledene kadar uğraştığım,fevri davranıyor olabilirim haklısın kurumsal iş yapmıyorum sonuçta

Başarıya gerek yok kar amacım yok:)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri