Dailymotion Payoneer Bağlama Sorunu

• Kullanıcı wazzup
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Dailymotion Sorunları ve Çözümleri
Arkadaşlar 6 Haziranı beklemeden hesapları düzenleyip payoneer mi ekliyorsunuz? ben 5 gün daha beklicem.Yinede şimdiden payoneer açtım kart değil banka hesabına ekledim, bilgileri kuveyt TL olarak girdim payoneerden $, kuveyt'in TL hesabına gelir mi? veya direk olarak dm panelinden Kuveyt bilgileri girsek (TL) gelmez mi? neden payoneer'i aracı yapıyoruz.

umutla denedim ama malesef öset yok düsenle diyince işe yaramıyor.

4lk6qp.png

active yasıyor ama ben payoneer bağlamadım.

J24PkW.png
Hocam 3. Sıradaki Mastercard kısmından baglama yapmışsiniz galiba bu kısımda o zaman böyle yazıyordu.
Ben dün bağladım sıkıntı yoktu.

umutla denedim ama malesef öset yok düsenle diyince işe yaramıyor.

4lk6qp.png

active yasıyor ama ben payoneer bağlamadım.

J24PkW.png

DM destek ile görüşün, hallederler ödeme yöntemlerini silin gibi diyin . zamanında o kısım bende hatalı idi gönderdim halletmişlerdi ( gönderirken biraz şüphe etmedim değil kanal spam :p )

DM destek ile görüşün, hallederler ödeme yöntemlerini silin gibi diyin . zamanında o kısım bende hatalı idi gönderdim halletmişlerdi ( gönderirken biraz şüphe etmedim değil kanal spam :p )

türkçemi yazayım hocam destek mailini bulamadım bide

Arkadaşlar 6 Haziranı beklemeden hesapları düzenleyip payoneer mi ekliyorsunuz? ben 5 gün daha beklicem.Yinede şimdiden payoneer açtım kart değil banka hesabına ekledim, bilgileri kuveyt TL olarak girdim payoneerden $, kuveyt'in TL hesabına gelir mi? veya direk olarak dm panelinden Kuveyt bilgileri girsek (TL) gelmez mi? neden payoneer'i aracı yapıyoruz.

sen yapmıyosun dm aracı olarak kullanıyor payoneer i hesap no da eklesen direk payoneer aracılığı ile geliyor ,

payoneer den tl olarak geliyor ama forumdan bir arkadaşın yorumunu okuduğumda dolar hesabına alıyormuş dolar olarak araştırsan bulursun payoneer kendi kurundan bozup öyle yolluyor tl olarak

screenshot atsana,sağda giriş olmalı. Birde DM formunda girdiğin isim-soyisim ile payoneer hesabındanki aynı mı.Farklı olduğunda sorun çıkabiliyor ama yinede sağ üstte giriş olması lazım

Ödeme yöntemi İşlem süresi Ek ücretler
Banka transferi
Payoneer tarafından destekleniyor
3 işgününe dek Yok
PayPal
2 gün PayPal masrafları uygulanabilir.
Mastercard® ön ödemeli kart
2 saat aktivasyon içinde ATM masrafları uygula

dostum 1. ve 3. seceneklerın hangısını secıcaz acaba payoneeri eklemek için bilgin varmı

[MENTION=12959]idriskhrmn[/MENTION] [MENTION=10760]Apollon[/MENTION]

Son düzenleme:
Banka transferi
3 işgününe dek Yok
PayPal

dostum 1. ve 3. seceneklerın hangısını secıcaz acaba payoneeri eklemek için bilgin varmı

[MENTION=12959]idriskhrmn[/MENTION] [MENTION=10760]Apollon[/MENTION]

şahsi olarak, ben payoneer kart sipariş verdim 2-3 hafta içinde elime ulaştı ardından hesaplara girdim 3. seçenek olarak.

Banka transferi
3 işgününe dek Yok
PayPal

@idriskhrmn @Apollon

Direk bankaya ödeme almak için 1. seçenek

hocam teşekkürler .yani Mastercard® ön ödemeli kart bu seçenekle baglıycagım ve payneer hesabıma gelcek dogrumudur . payoneer hesabımada banka ekliyecegim bankama gelecek yani?

hayır direk banka hesabı olarak giriceksin kart olmadan nasıl kart seçeniğine eklıceksin banka hesap eklersen payoneer i kullanıyor aracı olarak dailymotion payoneer hesap açmana gerek yok aracı şirket payoneer banka hesabında

hayır direk banka hesabı olarak giriceksin kart olmadan nasıl kart seçeniğine eklıceksin banka hesap eklersen payoneer i kullanıyor aracı olarak dailymotion payoneer hesap açmana gerek yok aracı şirket payoneer banka hesabında

Hocam peki banka hesabı olrak panerin verdiginimi ekleyecegim yoksa kendi banka adresimimiç aslında kendi banka adresimle alıyordum ödemelerimi. ama paoyner açtıktan sonra bi sorun oldu bu ay ödemem gelmedi .

Hocam peki banka hesabı olrak panerin verdiginimi ekleyecegim yoksa kendi banka adresimimiç aslında kendi banka adresimle alıyordum ödemelerimi. ama paoyner açtıktan sonra bi sorun oldu bu ay ödemem gelmedi .

dostum direk banka hesabını giriceksin yani iban giriceksin payoneerde kartsızda 200 usd alt limit sanırım bankaya cekme gerek yok ona iban gir payoneer aracılığı ile gönderiyor zaten parayı ibana payoneer hesap açmana girmene gereyok iban bilgilerini gir düzgün gir ama harf hatası yapsan bile banka geri gönderiyor ödemeyi 1 hafta 10 gün beklıyosun düzeltilmesini

dostum direk banka hesabını giriceksin yani iban giriceksin payoneerde kartsızda 200 usd alt limit sanırım bankaya cekme gerek yok ona iban gir payoneer aracılığı ile gönderiyor zaten parayı ibana payoneer hesap açmana girmene gereyok iban bilgilerini gir düzgün gir ama harf hatası yapsan bile banka geri gönderiyor ödemeyi 1 hafta 10 gün beklıyosun düzeltilmesini

işte bende öyle bişey oldu sanırım ama ödeme geldi mesajıda gelmedi . bende ödeme yöntemini sildim tekrar gireyim diye şimdide ödee yöntemi giremiyorum tekrardan:)

bu hatayı veriyor:
Banka bilgilerinizi görüntüleyemiyoruz
İstenen kaynak yüklenemedi. Eğer tarayıcınız ile bir reklam engelleyici kullanıyorsanız, devre dışı bırakın ve tekrar deneyin.
Aksi takdirde, yardım için bize başvurun .
Error: [object Object]

işte bende öyle bişey oldu sanırım ama ödeme geldi mesajıda gelmedi . bende ödeme yöntemini sildim tekrar gireyim diye şimdide ödee yöntemi giremiyorum tekrardan:)

bu hatayı veriyor:
Banka bilgilerinizi görüntüleyemiyoruz
İstenen kaynak yüklenemedi. Eğer tarayıcınız ile bir reklam engelleyici kullanıyorsanız, devre dışı bırakın ve tekrar deneyin.
Aksi takdirde, yardım için bize başvurun .
Error: [object Object]

ödemen askıda kalmıştır dailymotion ve payoneerle iletişime gec mail adresine bak verdiğin ..

gizli pencerede aç farklı tarayıcılardan girmeyi dene

Payoneer kartım 2. Ye istememe rağmen hala gelmedi, yapabileceğim bişey bilen var mı

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri