yok ya o kadar değil öyle olsaydı rekabet olurdu öyle olsaydı dailymotion adsense reklamlarını yayınlamaz dı![]()
istatistiklerde gecen bu hocam tabi hersey değişkendir o ayrı konu ama yinede daily iyidir
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
yok ya o kadar değil öyle olsaydı rekabet olurdu öyle olsaydı dailymotion adsense reklamlarını yayınlamaz dı![]()
iyi olabilir ama hiç gelişmemiş bir video sitesi![]()
insanlar daily hakkın çok şey merak ediyor
yardmcı olduğun için teşekkürler.
sabah bir dizi atmıştım yine uyarı mesajı gelmişti 24 saat bekle vs.
şimdi tekrar baktım video yükleme aktif
Cristina selam söledim onun etkisi galiba![]()
2012 den önce üe olanlar için herhangi bir sınır yok fakat sonrası üye olanlar için vardır..
Bu özellik mayıs ayında geldi seri seri upload yapmayın. 60 dakkadan uzun videoları upload yapmayın min 15 dakka max 30 dakka aralıkla upload yapın
adam dizi çalışmayın dailyde kapanır diyo hala dizi atıyosun başka kategorilere yönelmen daha iyi
cristina alina anca alexandra giovanni dainiella daha nice isimler sağolsun az uğraştırmadım adamları beni biliyorlar
sana tavsiyem diziden uzak dur uzun vadede sorunsuz kazanmak istiyorsan amatör içerik at. çünkü dailymotion çok küçük takip ediliyoruz![]()
kendi programlarını kullanıyorum bi sıkıntı yok yüklüyor etiketleride giriyor. kaldırıp tekrar kur programı
hayır etiketleri kendisi bulup girmiyor öyle bir şey yok etiketleri giriyor derken benim toplu olarak belirlediğim etiketleri giriyorum tüm videolara uyguluyor
Konu dışı olacak ama bu facebook videolarından para kazanılacak deniliyordu, ne zaman uygulamaya girer acaba bilgisi olan varmı ?
Facebook tan para kazanma olmayacak diyolar hep
2 saat yükleme sınırı var diziler yüksek olunca normal. bide boşuna uğraşmayın dizi ile kazanç sağlamanız imkansızkontratın mutlaka iptal ediliyor.
ayrıca cristina hanıma selam söyleyin
bende sınır yok günde her kanala 400 500 atıyorum karışık
dailymotion nun kendi programı var ama siz maksimum 24 saatte 80 85 video atabilirsiniz.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.