Dailymotion sitesiyle çalışan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?

• Kullanıcı memo-e
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Dailymotion Sorunları ve Çözümleri
iyi olabilir ama hiç gelişmemiş bir video sitesi :)

insanlar daily hakkın çok şey merak ediyor
yardmcı olduğun için teşekkürler. :)
sabah bir dizi atmıştım yine uyarı mesajı gelmişti 24 saat bekle vs.
şimdi tekrar baktım video yükleme aktif
Cristina selam söledim onun etkisi galiba :D:D:D

insanlar daily hakkın çok şey merak ediyor
yardmcı olduğun için teşekkürler. :)
sabah bir dizi atmıştım yine uyarı mesajı gelmişti 24 saat bekle vs.
şimdi tekrar baktım video yükleme aktif
Cristina selam söledim onun etkisi galiba :D:D:D

adam dizi çalışmayın dailyde kapanır diyo hala dizi atıyosun başka kategorilere yönelmen daha iyi

2012 den önce üe olanlar için herhangi bir sınır yok fakat sonrası üye olanlar için vardır..
Bu özellik mayıs ayında geldi seri seri upload yapmayın. 60 dakkadan uzun videoları upload yapmayın min 15 dakka max 30 dakka aralıkla upload yapın

2012 den önce üe olanlar için herhangi bir sınır yok fakat sonrası üye olanlar için vardır..
Bu özellik mayıs ayında geldi seri seri upload yapmayın. 60 dakkadan uzun videoları upload yapmayın min 15 dakka max 30 dakka aralıkla upload yapın

katılıyorum bencede böylesi uygun

cristina alina anca alexandra giovanni dainiella daha nice isimler sağolsun az uğraştırmadım adamları beni biliyorlar :)

sana tavsiyem diziden uzak dur uzun vadede sorunsuz kazanmak istiyorsan amatör içerik at. çünkü dailymotion çok küçük takip ediliyoruz :)

küçük ama gelişmiş elit bi ülke gibi anladım dailymotionu anlatımından :D mesela finlandiya belçika gibi :D şu var, yt'de her halt barınabilirken dm'de sadece işini bilenler doğru yapanlar barınabilir ;)
bu arada şu yazdığın isimlerden aklıma mn'deki çalışanlar geldi :D ortaklarmı ne

Son düzenleme:
Konu dışı olacak ama bu facebook videolarından para kazanılacak deniliyordu, ne zaman uygulamaya girer acaba bilgisi olan varmı ?

kendi programlarını kullanıyorum bi sıkıntı yok yüklüyor etiketleride giriyor. kaldırıp tekrar kur programı

[MENTION=8469]Yumi[/MENTION] hocam etiketleri kendi ayarlıyor demiştiniz ya, uploaderı 3 farklı pcde denedim etiketleri girmiyor. Siz atıyorum x sitesinden indirip yüklediğinizde uploader'a o kendi nasıl buluyor etiketleri. Sistem nasıl işliyor, akıl sır erdiremedik.
Bir de hep vietnam dili seçili.

hayır etiketleri kendisi bulup girmiyor öyle bir şey yok etiketleri giriyor derken benim toplu olarak belirlediğim etiketleri giriyorum tüm videolara uyguluyor

Csv dosyaları sayesinde mi hocam. Videoları yada csv dosyalarını sürükleyin diyor ya.

---------- Spam Engelliyici 18:34 ---------- Önceki Mesaj 18:16 ----------

@Yumi hocam sanırım burda açıklaması var ama ingilizce iyi olmadığından anlayamıyoruz

https://faq.dailymotion.com/hc/en-us/articles/204039223-Advanced-upload-options

2 saat yükleme sınırı var diziler yüksek olunca normal. bide boşuna uğraşmayın dizi ile kazanç sağlamanız imkansız :) kontratın mutlaka iptal ediliyor.

ayrıca cristina hanıma selam söyleyin :)

bende sınır yok günde her kanala 400 500 atıyorum karışık

Hocam bende dailymotion hesabı var ama hiç video yüklemedim.Siz günde 400-500 videoyu herhalde botla atıyosunuzdur hangi botu kullanıyosunuz?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri