Dailymotion Spam`ın Kralı Nasıl Yapılır?

• Kullanıcı ubus56
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Dailymotion Hakkında Soru ve Sorunlarınız
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
orginal ve ubus bilmez bunu çünkü umurlarında değil sırf millet kazanmasın diye yapıyorlar 13 aralıktayız diyede espiri yaptıgını sanar ----

boş boş konuşma. benim nasıl çalıştığımı bilmeden. sorunun varsa özele beklerim diyeceğimde ban yemissin :mad:

boş boş konuşma. benim nasıl çalıştığımı bilmeden. sorunun varsa özele beklerim diyeceğimde ban yemissin :mad:
Aslında yazmak ile yazmamak arasında gittim geldim.. Yazıyım dedim dün geceki ban`dan sonra bu forum benim için zaten bitti. Dün gece şu konuyu gördüğü anda ytpara ekibinin sizleri banlaması gerekliydi çünkü sizler yüzünden kim bilir kaç insan mağdur olucak eminim şu gece gunduz yt de un dislike atan tiplerden birisindirde özele çağarmıssın beni gel özelde sana küfürediim der gibi tıpkı orginal`in ettiği gibi. Daily konusunu ben açtım insanlarımız biraz kazansın diye ve bunu gerçekten başaranlar var cebine 3-5 harslık koyan çok tanıdıgım var öğrenci harşlıgını çıkarıp ailesine yük olmayan çok tanıdıgım var. siz bir gölge etmeseniz bu insanlar çoğalcak ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri