Dailymotion Şubat Kazançları Nisan Ödemeleri

sertankona

Kayıtlı Üye
Şubat ayı kazançları kesinleşmiş, herkese hayırlı olması dileğiyle :)

Kazanc kesınlesmışte ben ödeme yontemı ekleyemıyorum :(

2 senede , neredeyse 15.000 videodan , 20 kanaldan 1 tanesi 140$ para kazanmış, ilk defa onu da alamıyoruz :D Nasıl bi sistemi var bu DM ın ...

cidden kazanıyormusunuz ya bu dailyden :D kazanıyorsanız söyleyin batıyoruz :D

cidden kazanıyormusunuz ya bu dailyden :D kazanıyorsanız söyleyin batıyoruz :D

ödeme konularına bakarsan kazanılıyormu kazanılmıyormu anlarsın hocam :)
zaten konu maksimum 10 sayfa o 10 sayfada 100 mesaj varsa bu 100 mesajı 20 kişi falan atmıs oluyor :) yani demem oki cok kazandırmıyor
hele yutup ile kıyas kabul etemz kazandırma oranı ha iyi kazandıran kanallar tabiki var mesela benim bi kaç kanal iyi kazanclar saglıyor ama o kanallarada 2015 den beri aralıksı video atıyoruz bu arada iyi kazanç demişken suanda günlük 15-20 dolar civarında geziyor yani kazanclar iyi deyince yt gibi günlük 100 dolar falan degil

zaten konu maksimum 10 sayfa o 10 sayfada 100 mesaj varsa bu 100 mesajı 20 kişi falan atmıs oluyor :) yani demem oki cok kazandırmıyor
hele yutup ile kıyas kabul etemz kazandırma oranı ha iyi kazandıran kanallar tabiki var mesela benim bi kaç kanal iyi kazanclar saglıyor ama o kanallarada 2015 den beri aralıksı video atıyoruz bu arada iyi kazanç demişken suanda günlük 15-20 dolar civarında geziyor yani kazanclar iyi deyince yt gibi günlük 100 dolar falan degil

günde 15$ kazandıran kanalım yok valla,2 yıldır upload yapıyorum dmye :)ama nadirde olsa güzel kazanan bikaç arkadaşın kazancını gördüm,nasıl yapıyorlar bilmiyorum tabi,ben o kazançları göremiyorum.fakat her halukarda ytye kesinlikle rakip degil.şuan ytde sorun var diye millet boş durmamak için ugraşıyor.yt biraz düzelsin,hemen hemen tamamı bırakır dm ile ugraşanların.

Son düzenleme:
Paypalım olmadıgı ıcın denemedım hocam ama sanırım eklerım ...

Mailden direkt banka eklemeye calsıyorum payonneer e yonlendırıp hata verıyor ...

Paypal ekleyıp alabılmemın bır yolu var mı?

baskasinin paypalini kullanip alabilirsin bi sor bakalim yapmak isteyen belki cikar :) belirli bi komisyon karsiliginda

m2ykjV.png

lOGWYk.png

bi kanalımda şöyle bi durum var. eski birikenler, ödemeler kısmına yansımamış. şimdi ne olucak o paralar? Gelmeyecek mi?

Reis hiç skype ne de bakmıyon :(
Yazdım sana bir iki kere :confused:
Bir ara ONLİNE oldugunda bana yazarmısın halledelim ŞURDAKİ olayı ya :o

Şubat kazancı 73 dolar, Mart kazancı 153 dolar bu ay 100 dolar eşiğini geçemediğim için ödeme yapmazlar dimi ? Muhtemelen gelecek ay beraber ödenir

öyle diyosun da hocam. her ay 10-15$ kazanan 20 tane dm kanalın olsa. Ben sürekli bunların parasını unutucak mıyım?

hocam koskoca partnerde aynı senin yaşadığın sorunu yaşadık. parayı blokluyorlar bir nedenden sonra da açıklamıyorlar. 4 ayın sonunda ancak çözdük, bireylerin şansı yok denecek kadar az :(

Not: tam olarak aynı şekilde göstermiyor paneldeki şey ama yine de eğer böyle kanalı olan varsa ve alamadıysa arkadaşın dediği gibi sizin de almanız zor, desteğe ulaşınca videoların telifini bile sormaya başladılar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri