DailyMotion Temmuz Kazançları Eylül Ödemeleri

enpara bi parça geldi normalde peş peşe gelirdi 3 4 saattir tık yok.

Benim en para gelmedi acaba yarın gelme ihtimali olablir mi.

arkadaşlar parayı bankalara transfer eden firma aktifbankın türkiyede tl olarak https://www.upt.com.tr sitesidir bu site üzerinden 1.iş günü maximum 3 iş günü yazıyor ama bende 3aydır akbank tl hesabı alıyorum hepte 2.iş günü geliyor tl ödemeleri şuan upt paraları bankalara dagıtıyor genelde bankada 2.iş gününe sarktırıyor durumu ama enpara herzaman bir adım önde hızlı işlem ediyor

Bende tl olan hesabı bekliyorum yarın gelse bari para kalmadı.

daha önceki aylardada genelde ilk gün dolar,2.gün tl ödemeleri aldım.geçen ay hariç,sanırım geçen ay ikiside aynı gün yetişmişti.yarın çok büyük ihtimalle yatar yani,ertesi güne sakma ihtimali yok gibi bişey bence.

Enpara Usd bekleyen var mı?Benim gelmedi malesef daha

Son düzenleme:
Enpara dolar hesabına bi kısım geldi hala beklenilen var

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

dün itibariyle xxTL Akbank TL hesabında Bir sonraki agustos kazancında görüşmek üzere

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ödeme bekleyenler direk banka transferi şeklinde mi? Yoksa payoneer den banka hesabına şeklinde mi?

Payonnere daha para gelmesi kanala baktığımda işlemde diyor sizde de bu sorun varmı arkadaşlar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri