DailyMotion'da 60 Dakika sınırı resmen kalktığında YouTube'a ciddi rakip olabilir mi ?

• Kullanıcı cihanaga25
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Dailymotion Hakkında Soru ve Sorunlarınız

cihanaga25

Onaysız Kullanıcı
Web sitesi
www.youtube.com
Teliften ve DailyMotion'un 60 dakika sınırından bıkmış biri olarak şunu dile getiriyorum: Olur da bir gün DailyMotion'da 60 Dakika sınırı resmen kalktığında YouTube'a gerçekten ciddi rakibin olacağı habercisi olabilir mi ?

Teliften ve DailyMotion'un 60 dakika sınırından bıkmış biri olarak şunu dile getiriyorum: Olur da bir gün DailyMotion'da 60 Dakika sınırı resmen kalktığında YouTube'a gerçekten ciddi rakibin olacağı habercisi olabilir mi ?

Ciddi ciddi olabilir, ancak youtube gibi video düzenleme platformu da olması gerekli diye düşünüyorum. Özellikle telif yiyen videomuzda hangisi kısma neden telif gelmiş ve bunun çözümüyle ilgili bilgilendirme olursa da tadından yenmez

Olmaz, olamaz.
İçerik üreticilerine şaka gibi ödeme yapıyor, insanlar gidip neden video çekip atmakla uğraşsın.

Çıkan reklam adsense reklamı. Parada vermiyor Kime nası rakip olsun.

Eğer bir gün Dailymotion işine girersem bu konuda yazım bulunsun. En azından çabucak geri dönerim Dailymotion'dan.

Arkadaşın para kazandırmıyor demiş olması.

3 senedir bu işi yapan biri olarak abd hariç diğer bütün videolar en iyi kazanıyor dediğin kanal aylık 10-15$ arası alabilirsin, yani ortalama 8 ay sonunda 100$ olur. Tabiki 100 video at kanala sonra 8-10 ay sonunda 100$ olsun dersen yanılırsın. Ya hergün güncel bölümleri atacaksın 8 ay boyunca yada her attığın içerik videosunun tümü izlenen bir içeriğin olacak. Tabi bazı videolarda reklamda çıksa bakiyeye bir etkisi olmuyor kazanç sıfır oluyor.

3 senedir bu işi yapan biri olarak abd hariç diğer bütün videolar en iyi kazanıyor dediğin kanal aylık 10-15$ arası alabilirsin, yani ortalama 8 ay sonunda 100$ olur. Tabiki 100 video at kanala sonra 8-10 ay sonunda 100$ olsun dersen yanılırsın. Ya hergün güncel bölümleri atacaksın 8 ay boyunca yada her attığın içerik videosunun tümü izlenen bir içeriğin olacak. Tabi bazı videolarda reklamda çıksa bakiyeye bir etkisi olmuyor kazanç sıfır oluyor.

yt gibi vergi yok, yt gibi eften püften telif ihtar yok. Kanal kapanması yada para kazanma iptali veya ertelenmesi yok. Aylık şuan ki hedefim 15 $ ileri yönelik ise 30 $ düşünüyorum. Farklı bir kanal daha da açıp oradan da eruo kazançlı olarak yapmayı planlıyorum. Dolar / euro gelsinde sıkıntı yok kafam rahat, bugün yarın yok kanal kapandı yok teliften video pert oldu böyle bir derdim yok. günlük ortalama 1.5k ile 2 k arası ziyaretçi geliyor. yt den daha rahat ve daha etkili bana göre.

yt gibi vergi yok, yt gibi eften püften telif ihtar yok. Kanal kapanması yada para kazanma iptali veya ertelenmesi yok. Aylık şuan ki hedefim 15 $ ileri yönelik ise 30 $ düşünüyorum. Farklı bir kanal daha da açıp oradan da eruo kazançlı olarak yapmayı planlıyorum. Dolar / euro gelsinde sıkıntı yok kafam rahat, bugün yarın yok kanal kapandı yok teliften video pert oldu böyle bir derdim yok. günlük ortalama 1.5k ile 2 k arası ziyaretçi geliyor. yt den daha rahat ve daha etkili bana göre.

Eğer site yapıp oradan geliyorsa izlenim güzel kazanırsın. Ancak kapanma yok dedin ya bende ona şaşırdım benim çook kanalım kapandı. 15-20 aylık bakiyeli kanalım 1 tane video atmaktan kapandı. O videoda normal bir video yani dizi videosu. Şevikini kırmayayım devam.

Eğer site yapıp oradan geliyorsa izlenim güzel kazanırsın. Ancak kapanma yok dedin ya bende ona şaşırdım benim çook kanalım kapandı. 15-20 aylık bakiyeli kanalım 1 tane video atmaktan kapandı. O videoda normal bir video yani dizi videosu. Şevikini kırmayayım devam.

benim kanal 2016 dan beri açık, teliften videolar silindi ancak kanala bir şey olmadı. Destek ekibiyle de kanka olduk resmen bir sorun oldu mu anında çözüyorlar. Bu sefer yedek bir hesap oluşturdum orada deneyip telifliyse ona göre düzeltme yapıp ana kanalıma atıyorum. Ayrıca google analize de bağladım daha rahat inceleme yapabiliyorum. Kendi fikrimi belirtmek gerekirse, bu tür işlerde azim ve inatçılığı bir kullanmak gerekiyor.

google analiz bugünlük ziyaretçi

image.png

dm de ilk defa çalıştığınız belli , bir gün kanallarınız sebepsiz yere kapandığınızda anlarsınız , DM de kapanma veya telif var mı yok mu

DM değilde şu aralar cos.TV iyi işler çıkartmaya başladı bu izleyende izlenen de kazanıyor

dm de ilk defa çalıştığınız belli , bir gün kanallarınız sebepsiz yere kapandığınızda anlarsınız , DM de kapanma veya telif var mı yok mu

kanal 2016 beri açık, telifli videom silindi mi evet, ama kanala birey oldumu hayır. Videolarda sorun yaşadım mı evet, destekten iletişim kurup sorunu çözdüm mü evet. 6 yıldır kanal aktif bir şekilde sorunsuz devam ediyor.

kanal 2016 beri açık, telifli videom silindi mi evet, ama kanala birey oldumu hayır. Videolarda sorun yaşadım mı evet, destekten iletişim kurup sorunu çözdüm mü evet. 6 yıldır kanal aktif bir şekilde sorunsuz devam ediyor.

Hocam DM de TR mi çalışıyorsunuz?

---------- Spam Engelliyici 22:41 ---------- Önceki Mesaj 22:39 ----------

DM değilde şu aralar cos.TV iyi işler çıkartmaya başladı bu izleyende izlenen de kazanıyor

Cos Tv büyür mü hocam ne dersiniz?

Arayüzü nonolive, nimo tv gibi canlı yayın platformlarına benziyor

Hocam DM de TR mi çalışıyorsunuz?

---------- Spam Engelliyici 22:41 ---------- Önceki Mesaj 22:39 ----------

Cos Tv büyür mü hocam ne dersiniz?

Arayüzü nonolive, nimo tv gibi canlı yayın platformlarına benziyor

farketmiyor, şöyleki google da en çok hangi kelimeler aranmış o konuyla alakalı ona göre etiket giriyorum. yabancı videom varmı var 2-3 tane ama gerisi türkçe video Ancak googla hangi kelimelere göre aranmış o etiketleri ekliyorum. türkçe ingilizce arapça farketmiyor. Misal "bayraktatr tb2 gelişmeleri" bunu tr olarak nasıl aranmış o etiketleri seçiyorum. Sonra yabancı dillere göre de hangi kelimelerle googla aranmış onlarıda ekliyorum. Videoyu bir daha siteye eklemeden google yahoo bing hatta yaani'den bile gelen oluyor. Siteyeihtiyaç olmadan organik olarak videolar arama motorlarında çokıyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri