DailyMotion'da 60 Dakika sınırı resmen kalktığında YouTube'a ciddi rakip olabilir mi ?

• Kullanıcı cihanaga25
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Dailymotion Hakkında Soru ve Sorunlarınız
farketmiyor, şöyleki google da en çok hangi kelimeler aranmış o konuyla alakalı ona göre etiket giriyorum. yabancı videom varmı var 2-3 tane ama gerisi türkçe video Ancak googla hangi kelimelere göre aranmış o etiketleri ekliyorum. türkçe ingilizce arapça farketmiyor. Misal "bayraktatr tb2 gelişmeleri" bunu tr olarak nasıl aranmış o etiketleri seçiyorum. Sonra yabancı dillere göre de hangi kelimelerle googla aranmış onlarıda ekliyorum. Videoyu bir daha siteye eklemeden google yahoo bing hatta yaani'den bile gelen oluyor. Siteyeihtiyaç olmadan organik olarak videolar arama motorlarında çokıyor.

Hocam 1k izlenime ortalama kaç cent veriyor?

Hocam dm aslında en rahatı
Ne rakip var ne telif var
Sadece kazanç yt ye göre çok düşük

dm'yi tercih etmemin bir çok nedeni var.

1-Adsense: Bildiğimiz gibi adsense olmadan yt üzerinden para kazanamıyoruz. Adsense içinse site açmak gerekiyor. Blogger açtık diyelim, birde bunun onyalanması var. Bir çok ret yiyen site gördüm. Neyse bir şekilde onaylandı diyelim. 20 tl kazanç için bekleyeceksin, 20 tl'yi geçtin tamam şimdi sıra pin gelecek o pini gireceksin onaylatacaksın ve adsense açılacak.

2- Yt'de 1k abone 4 k izlenme şartı var. Videolarda telif olmayacak, telif gelirse önümüzdeki ay sonra dene olmadı olmadı önümüzde ki ay yine dene. Dersin sayısal loto oynuyoruz.

3- bir şekilde yt de 1k 4k tamam, videoları ekledik herşey güzel gidiyor. Bi anda telif geldi onunla uğraş, ihtar geldi kanal kapandı bye bye...

ben yt de 6 snlik sese telif geldiğini bilirim. 2 yıl sonra videoma gelen telifi bilirim. videonun minnak yerinde oluşan telifler ihtarlar.

4- Vergi sistemi. yt den para kazanmaya başladınız, ancak paranız 200 tl olmadı ve çekemediniz. hesabınızda 60 tl bile olsa onun vergisini vereceksiniz. Sitenizin bilmem hangi sayfasında bir sorun çıktı adsense güme gitti videonuzda bir sorun çıktı kanal güme gitti.

yt den hangi ülkede iseniz oranın para birimi ile kazanç sağlıyorsunuz. Diyelim bir hevesle abd'den hesap açtınız kazancınız $10 oldu ama abd'de yaşamadığınız için adres doğrulayamadınız adsense güme gitti.

dm de ister dolar ister euro kazanabilirsiniz, yaşadığınız yer önemli değil. mağarada bile olsanız iban numaranız varsa yeterlidir.

Ben Şimdi Bu Kadar Dez Avantajlı YOutube işine neden gireyim. Kazanç düşük olsun kafam rahat olsun kazancım dolar / euro gelsin sorun yok.

video içerikli sitelerim var,biçok farklı konuda.daha öncede biçok defa söyledigim bişeyi tekrar söyliyim;dmden para kazanmak istemiyorum.videolarım telif yiyip silinmesin,kanal kapanmasın bana yeter.yani videolarımı barındıracak hosting için kullanayım yeter dmyi...peki sonuç?çatır çatır videoda siler,telifde yer,kanalda kapanır,para kazanan kanalın parasının üzerinede yatar vb örnekleri çogaltabilirim.1-2 kanal üzerinden inceleme yaparsanız bu konularda çok yanılırsınız hocam.binlerce dm kanalım var,zamanında çokta güzel paralar kazandık çok şükür.ama şimdi hiçbişey yapmasanda kanalıda bi anda kapatıyor,telifler zaten ytden daha çok geldigine şahit oldugum zamanlar oldu.para konusuna hiç girmek istemiyorum zira 2018-2019dan kazandıgım paralardan hala ödemedikleri var....

video içerikli sitelerim var,biçok farklı konuda.daha öncede biçok defa söyledigim bişeyi tekrar söyliyim;dmden para kazanmak istemiyorum.videolarım telif yiyip silinmesin,kanal kapanmasın bana yeter.yani videolarımı barındıracak hosting için kullanayım yeter dmyi...peki sonuç?çatır çatır videoda siler,telifde yer,kanalda kapanır,para kazanan kanalın parasının üzerinede yatar vb örnekleri çogaltabilirim.1-2 kanal üzerinden inceleme yaparsanız bu konularda çok yanılırsınız hocam.binlerce dm kanalım var,zamanında çokta güzel paralar kazandık çok şükür.ama şimdi hiçbişey yapmasanda kanalıda bi anda kapatıyor,telifler zaten yt'den daha çok geldigine şahit oldugum zamanlar oldu.para konusuna hiç girmek istemiyorum zira 2018-2019dan kazandıgım paralardan hala ödemedikleri var....

Hocam sizin yorumlarınızı ve yazılarınızı "dm üzerine olanları" okuyorum. Bu zamana kadar kapanma yada buna benzer kötü bir durumda kalmadım. Bazen videolarıma yaş filtresi getirildi. Destek ekibiyle iletişime geçip açtırdım. Yt gibi katı bir anlayış sergilemiyorlar. Nazik ve ilgili bir şekilde sorunlarımı çözdüler.

ekteki gibi kanalım 2016 bu yana açık ve ilk ödemeyi geçen sene aralıkta aldım. Bu zamana kadar fazla ilgilenmedim. Son 5 ay içersinde biraz ağırlık verdim.

Ek resim 1

Ek resim 2

dedigim gibi,siz 1 kanaldan bahsediyorsunuz anladıgım kadarıyla.ben binlerce kanaldaki yaşadıgım sorunları dile getirdim hocam.dedigim gibi dmyi para için kullanmayan birisiyim ben,verecegi para umrumda degil.dm henüz kimseye 5 kuruş para vermezkende ben kullanıyordum,memnundum.sonra üstüne para vermeye başladı,dahada memnun oldum.nasıl yükselişe geçtiyse,aynı şekildede düşüşe geçti.

benim kanalların içindede 2-3 ayda bi para veren var,binlerce kanal oldugu için ortalama olarak neredeyse her ay 1-2 kanaldan ödeme alıyorum hala.ve benim kanallarında en yenisi 2016-2017dir zaten 2 yıldır ugraşmıyorum.

benim ugraştıgıma degmiyor.siz halinizden memnunsanız ugraşın,dahada çok kazanın yani.ama telif yok,video silinmez,kanal kapanmaz mesajları üzerine yazmak istedim sadece.yüzlerce,binlerce kanal açın.farklı farklı içeriklerde yüklemeler yapın,çalışmalar yapın.6 ay sonra gelip yine hiçbi videom silinmiyor,telif yemiyorum,kanalım kapanmıyor derseniz işte o zaman bişey demem.ytde telifsiz diziler/filmler var mesela benim yıllar önce yüklemişim,hala izleniyor ve ne engel yiyor ne telif filan ama ben ytde telif yok diyemem 2 tane içerikte sorun yok diye :)

tekrar belirtmek istiyorum; boş durmaktansa 3-5 kuruş kazanmak iyidir buna bi lafım yok.ama dedigim gibi telif var,video silinir,kanal kapanır,kazandıgın halde sorun çıkıp paranıda alamayabilirsin.bunlara hazırlıklı olarak ne yapıyorsan devam et,bol kazançlar dilerim.

dedigim gibi,siz 1 kanaldan bahsediyorsunuz anladıgım kadarıyla.ben binlerce kanaldaki yaşadıgım sorunları dile getirdim hocam.dedigim gibi dmyi para için kullanmayan birisiyim ben,verecegi para umrumda degil.dm henüz kimseye 5 kuruş para vermezkende ben kullanıyordum,memnundum.sonra üstüne para vermeye başladı,dahada memnun oldum.nasıl yükselişe geçtiyse,aynı şekildede düşüşe geçti.

benim kanalların içindede 2-3 ayda bi para veren var,binlerce kanal oldugu için ortalama olarak neredeyse her ay 1-2 kanaldan ödeme alıyorum hala.ve benim kanallarında en yenisi 2016-2017dir zaten 2 yıldır ugraşmıyorum.

benim ugraştıgıma degmiyor.siz halinizden memnunsanız ugraşın,dahada çok kazanın yani.ama telif yok,video silinmez,kanal kapanmaz mesajları üzerine yazmak istedim sadece.yüzlerce,binlerce kanal açın.farklı farklı içeriklerde yüklemeler yapın,çalışmalar yapın.6 ay sonra gelip yine hiçbi videom silinmiyor,telif yemiyorum,kanalım kapanmıyor derseniz işte o zaman bişey demem.ytde telifsiz diziler/filmler var mesela benim yıllar önce yüklemişim,hala izleniyor ve ne engel yiyor ne telif filan ama ben ytde telif yok diyemem 2 tane içerikte sorun yok diye :)

tekrar belirtmek istiyorum; boş durmaktansa 3-5 kuruş kazanmak iyidir buna bi lafım yok.ama dedigim gibi telif var,video silinir,kanal kapanır,kazandıgın halde sorun çıkıp paranıda alamayabilirsin.bunlara hazırlıklı olarak ne yapıyorsan devam et,bol kazançlar dilerim.

Hocam sizi gayet iyi anlıyorum, siz dm ne yaşadıysanız bende yt de aynısı yaşadım. yt de 5 kanalım kapandı son kanalım hala daha para kazanmaya açılacak. "Diyeceksiniz konuyu uzatıyorsun" diye, benim amacım arkadaşlarında bilgi sahibi olmasını sağlamak. yt'den çok telif yedim, ihtar yiyip kanallarım kapandı. Param içerde kaldı. Birde şöyle düşünüyorum, yt den kazansam bile "TL" ile kazanacağım, ancak dm'den ise "$ yada €" kazanacağım. 10 k görüntülemeden sonra kanal para kazanmaya açılıyor. ve adsense gibi bir çok leveli geçip bizleri uğraştırmıyor. Değerli görüş ve yorumlarınızı benim yazımda da paylaştığınız için size saygılarımı sunarım.

DM artık çöp üstüne konuşmaya bile gerek yok, ilk başlarda verdiği paranın neredeyse 15 te birini veriyor. Bi iş yapıyorsan vaktine değecek

Youtube'a youtube bile rakip olamaz.Adamlar ülkelerden büyük.Biride demiş ki youtube da telif derdi var vs e bir zahmet olsun adamların 6 ayda çektiği filmi 1 saatte kopyalayıp çalıyorsun. Youtube nin ölüsü en kral sistemlerden iyidir.

tiktok da para kazanılmıyor mu o kadar video yüklüyor insanlar.

Hocam DM de TR mi çalışıyorsunuz?

---------- Spam Engelliyici 22:41 ---------- Önceki Mesaj 22:39 ----------

Cos Tv büyür mü hocam ne dersiniz?

Arayüzü nonolive, nimo tv gibi canlı yayın platformlarına benziyor

Hocam kazanç var bir.inceleyin iyice

tiktok da para kazanılmıyor mu o kadar video yüklüyor insanlar.

bi ara izlenmeye para verecek,abd de testler başladı filan deniyordu ama gerisi gelmedi sanırım.Fakat farklı yollarla çok güzel para kazananlar var tiktok sayesinde,sadece canlı yayın açıp hediye alma yöntemi yok yani.

DailyMotion'da 60 dakika sınırı kalkarsa orayı video bulut alanına çevirmem muhtemel. Ve dizi arşiv içeriği için yeni hedefim olur.

en son 2013 yılında spam yapmıştım 20 30 tane kanalda 8 sene sonra 100 dolar ödeme gelmişti

Ben dailymotion hesabımı bir türlü payoneer hesabına bağlayamıyorum. Bunla ilgili bana yardımcı olabilecek var mı? Sürekli pending diyor. Bir türlü onaylanmıyor. Yardımcı olacak varsa çok sevinirim

Ben dailymotion hesabımı bir türlü payoneer hesabına bağlayamıyorum. Bunla ilgili bana yardımcı olabilecek var mı? Sürekli pending diyor. Bir türlü onaylanmıyor. Yardımcı olacak varsa çok sevinirim

desteğe mail attığında ya anında ya da kısa süre sonra onaylıyolar.Tecrübeyle sabit

Bu dm kanalını para kazanmaya açtıktan sonra istatistiklere para yansıması için herhangi 1 videonun 1k'dan fazla mı izlenmesi lazım? Bilgisi olan var mı

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri