dedigim gibi,siz 1 kanaldan bahsediyorsunuz anladıgım kadarıyla.ben binlerce kanaldaki yaşadıgım sorunları dile getirdim hocam.dedigim gibi dmyi para için kullanmayan birisiyim ben,verecegi para umrumda degil.dm henüz kimseye 5 kuruş para vermezkende ben kullanıyordum,memnundum.sonra üstüne para vermeye başladı,dahada memnun oldum.nasıl yükselişe geçtiyse,aynı şekildede düşüşe geçti.
benim kanalların içindede 2-3 ayda bi para veren var,binlerce kanal oldugu için ortalama olarak neredeyse her ay 1-2 kanaldan ödeme alıyorum hala.ve benim kanallarında en yenisi 2016-2017dir zaten 2 yıldır ugraşmıyorum.
benim ugraştıgıma degmiyor.siz halinizden memnunsanız ugraşın,dahada çok kazanın yani.ama telif yok,video silinmez,kanal kapanmaz mesajları üzerine yazmak istedim sadece.yüzlerce,binlerce kanal açın.farklı farklı içeriklerde yüklemeler yapın,çalışmalar yapın.6 ay sonra gelip yine hiçbi videom silinmiyor,telif yemiyorum,kanalım kapanmıyor derseniz işte o zaman bişey demem.ytde telifsiz diziler/filmler var mesela benim yıllar önce yüklemişim,hala izleniyor ve ne engel yiyor ne telif filan ama ben ytde telif yok diyemem 2 tane içerikte sorun yok diye
tekrar belirtmek istiyorum; boş durmaktansa 3-5 kuruş kazanmak iyidir buna bi lafım yok.ama dedigim gibi telif var,video silinir,kanal kapanır,kazandıgın halde sorun çıkıp paranıda alamayabilirsin.bunlara hazırlıklı olarak ne yapıyorsan devam et,bol kazançlar dilerim.