kazanç oranları nasıl hocam,sayımlar doğru mu
Sayımlar doğru yansıyor.. Kazançlar da fena görünmüyor, ama biz ilk ayı doldurmadan eldeki sonuçlara güvenmiyoruz...
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
kazanç oranları nasıl hocam,sayımlar doğru mu
Bizim orda uzun zamandan beri bir kanalımız vardı, ama ne video yüklüyorduk ne ilgileniyorduk. Fakat geçen hafta başında bu kanalı partner yapalım dedik, başvuruyu yapar yapmaz aynı akşam partner olduk. 3-4 gündür ufak çaplı yüklemeler yaparak deneme yapıyoruz. Gösterime gelince; ilk gün paylaşımlarımız bile ertesi gün saymaya ve kazançları göstermeye başladı.
hocam videoyu direk yükledik, youtube gibi para kazanamıyomuyuz acaba? ben mi yanlış yere üye oldum. 2 k izlenim gelmesine rağmen 1 haftadır hiç saymıyor.
Sizin kanal Partner değil mi ? kanalınızın ana sayfasında yeşil buton içinde 'Partner' yazmıyor mu ? Official derken neyi kastediyorsunuz, yoksa siz publisher mi oldunuz ? Partner dışındaki uygulamarı bilmiyoruz, belki de onların sayım şekli farklıdır bilemem.
partner yazıyor. Offical dailymotion sitesi üzerinden üye olmuştum bu başka bir şey herhalde.
http://official.dailymotion.com/tr/backoffice/dashboard
Tamam işte siz de partnersiniz, dashboard aynı.. ama neden herkes gösterimler ve kazançlar saymıyor diyor anlayamadım ? inanın bizim ilk akşamdan beri düzenli olarak yansıyor her şey
para kazanma açma gibi bir ayar mı var acaba? bakıyorum bakıyorum bulamıyorum.
3 günlük rapora bakıyorum oranlar çok abartı geldi bana,eğer ödemelEr kesinleşirken aşırı kesinti yapmıyorsalar youtubeu bırakırım
![]()
hocam şu soruma cevap verirsneiz gerçkten sevinirim
videolarınızı sitenizde facebok sayfalarınızda falan mı paylaştınız
birde dailymation kanalını partnere bağlama falan varmı
websitesi hocam sosyal medya değil,partner derken zaten dailymotionda partner deniyor para kazanan kanallara eğer network olarak soruyorsan RPM fullscreen falan başladılar
yani youtub gibi değil mi
sitesiz direk dailymation üzerinden para kazanmak mümkün mü
1 ay önce 8-10 tane kısa film buldum bastım filmleri.Günde 20 dolar kazanmaya başladı, 4-5 gün sonra kanal yoktu.Açıklamada da hesabınızın kullanım şartlarını ihlal ettiğini falan filan...Youtube alternatifi falan zannetmeyin kimseye kolay kolay para vereceklerini zannetmiyorum...
1 ay önce 8-10 tane kısa film buldum bastım filmleri.Günde 20 dolar kazanmaya başladı, 4-5 gün sonra kanal yoktu.Açıklamada da hesabınızın kullanım şartlarını ihlal ettiğini falan filan...Youtube alternatifi falan zannetmeyin kimseye kolay kolay para vereceklerini zannetmiyorum...
o filmler telifli miydi acaba, yani kanalın telif mi yedi tam olarak
4 ay önce attığım video 110 Bini geçmiş![]()
Parasını aldın mı?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.