Dailymotion'dan para nasıl kazanılır

P
  • Kullanıcı poldoski
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yeni Başlayanlar
bende merak ediyorum bu sorunun cevabını

Benim dailymotion para kazanmak için hesabım var izlenimlerimi paylaşayım.

•Reklam görüntülenmeye ve tıklamaya para kazanıyorsunuz.
•Görüntülenme dediysem şöyle; video öncesi reklam çıkıyor. kazanmak için o reklamın sonuna kadar izlenmesi gerekli (2dk kadar) bu da hiç bir şekilde mümkün olmuyor.
•Reklam veren sayısı çok az bu yüzden reklam çok az çıkıyor videolarınızda.
•Sayımları düzgün yapmıyor.

Üstte bahsettiğim yüklediğiniz videolardan para kazanma biçiminde olanıydı.
Dailymotion'da bir başka para kazanma yöntemi var.
Sitede yüklü herhangi bir videoyu başka yerlerde izleterek para kazanma (kendi siteniz, sosyal ağlar vs.)
Ama kazandıran bir yöntem değil tavsiye etmem.

Ben çok denedim. Ona harcayacağınız zamanın 50'de 1'ini youtube'a harcayın daha cok kazanırsınız.

Ayrıca başvuruda özgün video çekip gönderiyorsunuz dailymotiona. onlarda videonun özgün ve size ait olup olmadığını inceledikten sonra size dönüş sağlıyor. İnanırlarsa para kazanma hesabınız açılıyor.

Hiç denemeyin. Denedim. Çok düşük veriyor. Google'dan % 90 az veriyor.

o kadar az veriyorsa zorsa neden bir çok kişi hala oraya video yüklüyo onu anlamadım bende

başka varmı para kazanılan site

her zaman bunu kendiniz deneyin. kimsenin söylemlerine göre hareket etmeyin. Burdaki arkadaşlar yazmış tabiki onlara sözüm yok ama bir işi kendiniz denemeden başkasının fikrine göre hareket etmeyin.

Konuyu hortlatıyorum ama bu dailymotionda telif hakkı olayı nasıl oluyor? Mesela youtubede izlenimi iyi olan ancak 1 saat sonra telif alan türden vidoları dailymotiona yüklesek ne gibi bir durum yaşarız? Bilen varsa cevaplayabilir mi?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri