Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
arkadaşlar bu kadar zor olmamalı?
Merhaba arkadaşlar dailymotionsdan kanal indirmek istiyorum bana bu konuda yardımcı olacak çalışan bildiğiniz bir program var mıdır?
Dailymotion Video Downloader İndir - Dailymotion Video İndirici - Tamindir şu tarz bi programla indiriyordum ben bi ara ama bu muydu,benzer bi program mı hatırlamıyorum.buna bi bak hocam olmadı google dan bakıcaksın artık "Dailymotion Video Download" , "Dailymotion Video Downloader" tarzı denemelerle bulacaksın.pardon bu arada ben video sandım,kanal demişsiniz...o daha da zor![]()
hocam kanalı indirme olayını değil ama videoları tek tek ve pratik bir şekilde indirebileceğin bir sistem.
jdownloader tabiki
az önce indirip kurdum, ve dailymotion dan sadece video linkini kopyalayınca videonun hangi kalite indirilebileceği seçeneklerin geliyor..
şimdi istediğimiz kanalın tüm video bölümünü açıp seçtiğimiz videoların sadece bağlantı linklerini teker teker kopyalasak (jdownloader kopyalanan linklerin videolarını otomatik ayrıştıracaktır) program bize bir liste halinde sunuyor.. sizde istediğiniz kalitede olan videoları kabul edip indirebilirsiniz..
benimde ihtiyacım vardı buna ama jdownloaderle yapamıyordum,
demek yeni güncellemeler vs ile çözdüler durumu
kolay gelsin.
free youtube downloader yada youtube-dl işini görür
Edit: free youtube downloader daha hızlı dailymotionda
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.