Dailymoton kazançları dahada düşecek

• Kullanıcı Augustiner
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Dailymotion Hakkında Soru ve Sorunlarınız
Vallahi en kötü ihtimal ile 1600 tlye askeri ücretle calışırsın + burdanda her ay 100-150 dolar gelse hemen hemen 2600tl eder geçim zorda olsa az cok yeter dye düşünüyorum + benimde elimde 200bin tl vardı %28 faizle yatırdım bankaya aylık 4,800tl üstü kar veriyor acaba çokmu haram ediyorum düşüncesindeyim önerisi olan varmı arkadaşlar bu konu hakkında

hocam bakın gidip kuveyttürk kar payına yatırsanız aşağı yukarı aynı parayı alırsınız ve helal olmuş olur niye giidp faize yatırıyorsunuz.

Böyle bir kafa yapısı ;)
Pm lere cevap vermem

4z7LbG.jpg

Üye kendi kendini zaten eleştirmiş.
Sözde gelirinin arttığını iddia ediyor.
Ağustos kazancı = 4884$
Eylül kazancı = 2902$
- Sadece 1 aydaki gelir düşüşü = 4884-2902 = 1982$
Sadece 1 ayda nerdeyse 2k geliri düşmüş.
:D
Kasım ayından sonrada bir %30 düşse = 2902-870=2095$
Kasım ayı kazancı kabaca 2100$ seviyelerine inecek, 3 aydır sürekli gelir daralması yaşarken kazancını arttırdığını iddia ediyor.
Evet bende bu kafa yapısını sormuştum cevabını buldum.
( kabaca hesaplanmış hesaplardır, üyenin attığı KAPS neticesinde gelirini ortalama hesapladım)
Hesaplayan adamlar sundu.
:cool:

Ağustos kazancı = 4884$
Eylül kazancı = 2902$
Kasım ayı kazancı kabaca 2100$ seviyelerine inecek, 3 aydır sürekli gelir daralması yaşarken kazancını arttırdığını iddia ediyor.
( kabaca hesaplanmış hesaplardır, üyenin attığı KAPS neticesinde gelirini ortalama hesapladım)
Gelirim düşse ne olur düşmese ne olur bu rakamları görmek çok kolay değil mi?
Bu bitanesiydi herkes işine baksın. Bol kazançlar

Ağustos kazancı = 4884$
Eylül kazancı = 2902$

Ya abi şuna cevap vermeyin Allah aşkına. Bırakın kendi haline. Gördükçe fena oluyorum. Şu tavra hala daha yazıyorsunuz. Hayır, yazdıklarına bir bakın. Yenebilecek misin yorum yaparak.

Ya abi şuna cevap vermeyin Allah aşkına. Bırakın kendi haline. Gördükçe fena oluyorum. Şu tavra hala daha yazıyorsunuz. Hayır, yazdıklarına bir bakın. Yenebilecek misin yorum yaparak.

Mesele yenmek yenmemek değil, üyenin tavrı, burda Daily sorunlarını tartışıyoruz üye aklınca Gelirini yükselttiğini söylüyor.
Bende yükseltmediğini kanıtladım.

Daily'de sürekli düşüyor kazançlar, dahada düşecekmiş yapacak birşey yok.
Ben zaten kazanmıyorum benim için sorun yok.
Allah herkesin kazancını gönlüne göre versin.

:) Faiz demiyorlar da o da faiz demek bir nevi.

hocam bakın şu kullandığınız cümle çok tehlikeli. Helal olan birşeye haram dersen dinden çıkıyorsun bundan haberin var mı ? Bir konuda ilmin yoksa kafana göre fetva çıkaramazsın. Bu benim içinde geçerli. Ben ehli sünnet alimlerin açıklamalarına baktım. Kar payı olayının helal olduğunu belirtiyorlar. aman dikkatli olalım hocam söylediğimiz kelimelere.

hocam bakın şu kullandığınız cümle çok tehlikeli. Helal olan birşeye haram dersen dinden çıkıyorsun bundan haberin var mı ? Bir konuda ilmin yoksa kafana göre fetva çıkaramazsın. Bu benim içinde geçerli. Ben ehli sünnet alimlerin açıklamalarına baktım. Kar payı olayının helal olduğunu belirtiyorlar. aman dikkatli olalım hocam söylediğimiz kelimelere.
Hocam kesin bilgim yok ama bu tür şeyleri ben de zamanında araştırdım çoğunluk olarak bankacıların aldatmasıyla alakalı bir olay olduğunu söylüyorlar müslüman kişiler için. Bana kalırsa kişi kendi içinde nasıl rahat ediyorsa öyle yapsın.

Kimseden banane bana yorum yapma yeter andaval

---------- Spam Engelliyici 15:32 ---------- Önceki Mesaj 15:32 ----------

Sende de var ama kullanamadığın belli oluyor

Bilale anlatır gibi anlatayım mı?
Anlatayım..
Konuyu açan arkadaş kazançların düştüğünü ve dailymotion'un yaptığı açıklamayla daha da düşeceğini, dibe vuracağını belirtmiş. İlk postunda "Yapamayanlar çekilsin bi kenara bu işi bilenler yapsın" demişsin. Şu postu başkası atmış gibi bir yorumla bakalım. Ne alaka xxx diyeceksin değil mi? İşte biz de bunu diyoruz.
Sonrasında kazanç capsıyla güya capslı cevap vermişsin. xxx sıvamaya çalışmışsın o da olmamış..
Konuya son postumdur. Alıntılama..!

Genelleme bi cümle kullandım konuyu açan arkadaşa lafım yok, ondan sonra yarası olan alıntılama yaptı cevabını aldı. Bu kadar uzatmaya gerek yok

hocam bakın gidip kuveyttürk kar payına yatırsanız aşağı yukarı aynı parayı alırsınız ve helal olmuş olur niye giidp faize yatırıyorsunuz.

kuveyt türk gibi bankalar faiz ismiyle değilde kar payı ismiyle dağıtım yapıyor, Aynı şey ismi ve içerik mantığı anlatım farklı.

Geleceğimizi hiçe sayanlara sesleniyorum. Çan Çin Çon ;). Anladınız siz onu.

6c4e7a481b.png

bakalım bu kadar izlenmeye ne kadar reklam çıkıcak. Eskiden olsa 3 katı reklam çıkardı. cpm de 4-5$ arası olurdu. 1 günde 500$ vurgun yapardık. Şimdi 10$ gelmiyor artık :(

:) Faiz demiyorlar da o da faiz demek bir nevi.

He aynen ya, neymiş faiz emek vermeden kazanıldığı için harammış. Katılım bankalarına para yatıranlar gidip inşaat temelinde kazma mı sallıyor bu islamcılarda nasıl bir kafa yapısı var. Herşeyi kılıfına uydurduklarını sanıyorlar çok gülüyorum.

Nerden kar ediyorlar sormak lazım, ne yatırımı var ve bu oranda kar yapıyorlar acaba. Bunun yıllardır bir kandırmaca olduğunu anlamadı insanlar. Bunlar üretim değil finans kuruluşları. Git bakalım kredi veriyorlar mı, veriyorlarsa nerden veriyorlar. Kar payı diyen yatıranların parasını kredi diye satıyorlar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri