Dambıll seçimi

5 kg baslangic için ideal ama bana sorarsan 10 kg cikartmali dambillardan al derim. Yalniz onun fiyatı tuzlu

5 erden başlayıp daha sonra arttırmalısın

Kilolarını kendin belirle.
Arttırılabilir dumbbell seti almanı tavsiye ederim.

1 ay 5 kullandim sonradan yetmemeye baslayinca paraya kiyip alamamistim ama 1 ayda baya kol ve bilek yaptim

aynen arkadaşta 5 dedi ne kadar çok yaparsan o kadar çok kas oluyormuş ama fazla para vermemek istediğim için 7 kgmi alsam diye düşünüyorum bidaha almam alırsam

yağ eritmek için hafif ağırlık sık ve hızlı tekrar. kas yapmak için 5 kg üstü ve daha fazlası ağırlıklar.
önce kas yapıp sonra hafiflere geçerek yağ eritmek ise standart fitness ve bodybuilding prosedürüdür.

kaç kg alırsın bilmiyorum ama netten alırsan getiren kargocu çok fena küfrediyo :D :D

yağ eritmek için hafif ağırlık sık ve hızlı tekrar. kas yapmak için 5 kg üstü ve daha fazlası ağırlıklar.
önce kas yapıp sonra hafiflere geçerek yağ eritmek ise standart fitness ve bodybuilding prosedürüdür.

Spor ile ilgileniyor musun hocam?

aynen arkadaşta 5 dedi ne kadar çok yaparsan o kadar çok kas oluyormuş ama fazla para vermemek istediğim için 7 kgmi alsam diye düşünüyorum bidaha almam alırsam

önceki mesajıma ek olarka, o zaman 7 al, 3-6 ay sonra su şişesiyle çalışır hafif ağırlık ihtiyacını giderebilirsin.

Spor ile ilgileniyor musun hocam?

evet hocam, yardım edebilecğeim bi durum varsa buyur. elimden geldiğince cevap veririm. savaş sanatlarıyla uzun yıllar ilgilendim. vücut geliştirme içinse gerek şahit olduklarım gerekse yapan arkadaşlarım sayesinde yeterli bilgi edindim.

Arkadaş benimde kilo vermem gerek bir türlü veremiyorum ne içsem yesem yarıyor :D pek birşey yeyip içtiğimde yok boy 1.89 kilo oldu 93 95 arası birşey korkar oldum :D pek göstermiyorda insan genede sevmiyor :D

Demir döküm set almanı öneririm ağırlığı ister azaltır ister yükseltirsin.

2 tane 5 al 1 ay sonra 2 tane 12.5

Hocam pahalı da olsa bence değiştirilebilir ağırlık seti al. Neden dersen vücudunun her kası farklı ağırlıklarla ancak gelişecektir. Örnek olarak kollarının ön kısmı (biceps) 5 kg ile geliştiriebilirken kollarının arka kısmı (treeceps) belki 10 kg'a ihtiyaç duyacak. Ayrıca göğüs, kanat çalışırken de her bir kasın farklı ağırlıklara ihtiyaç duyacak.

Ayrıca belki de 2 hafta sonra artık bu ağırlıklar hafif gelmeye başlayacak. İşte bu yüzden değiştirilebilir ağırlık seti alırsan çok daha iyi olur.

Bu arada kesinlikle beslenmeyi ihmal etme protein ağırlıklı beslen.

8kg başla ben şuanda 15kg çalışıyorum ama 4-5 ay fitness yaptım

Bana da yardım edin arkadaşlar boy 180 kilo 54 hayvan gibi yesemde yaramıyor ağırlık setleriyle evde çalışsam alır mıyım killo ? Spor salonu şart mı ? :D Dünya ya emanet gelmiş gbi hissediyorum :D

Bana da yardım edin arkadaşlar boy 180 kilo 54 hayvan gibi yesemde yaramıyor ağırlık setleriyle evde çalışsam alır mıyım killo ? Spor salonu şart mı ? :D Dünya ya emanet gelmiş gbi hissediyorum :D
Uflesen ucarsin one abi ya 182 boy 69 kilo ben bile zayif duruyorum seni dusunemiyorum gecmis olsun

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri