dambıl almayı düşünüyorum seçimi nasıl yapayım boy 1:80 kilo 80 kaç kg ile başlayım
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
yağ eritmek için hafif ağırlık sık ve hızlı tekrar. kas yapmak için 5 kg üstü ve daha fazlası ağırlıklar.
önce kas yapıp sonra hafiflere geçerek yağ eritmek ise standart fitness ve bodybuilding prosedürüdür.
aynen arkadaşta 5 dedi ne kadar çok yaparsan o kadar çok kas oluyormuş ama fazla para vermemek istediğim için 7 kgmi alsam diye düşünüyorum bidaha almam alırsam
Spor ile ilgileniyor musun hocam?
bilgi için saol hocamönceki mesajıma ek olarka, o zaman 7 al, 3-6 ay sonra su şişesiyle çalışır hafif ağırlık ihtiyacını giderebilirsin.
pahalı istemiyorumDemir döküm set almanı öneririm ağırlığı ister azaltır ister yükseltirsin.
Uflesen ucarsin one abi ya 182 boy 69 kilo ben bile zayif duruyorum seni dusunemiyorum gecmis olsunBana da yardım edin arkadaşlar boy 180 kilo 54 hayvan gibi yesemde yaramıyor ağırlık setleriyle evde çalışsam alır mıyım killo ? Spor salonu şart mı ?Dünya ya emanet gelmiş gbi hissediyorum
![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.