Dan Bilzerian Hakkında Dusuncelerınız

MortalKombat

Kayıtlı Üye
Dan Bilzerian kimdir, Profesyonel poker oyuncusu ve aktör

Dan Bilzerian, 7 Aralık 1980 tarihinde ABD., Florida‘da doğmuştur. Annesinin adı Terri Steffen, babasının adı Paul Alec Bilzerian’dır. Adam adında kardeşi vardır. Deniz Kuvvetleri Ilan ve SEAL eğitimine katıldıktan sonra dört yıl boyunca askerlik yaptı. Florida Üniversitesi’nde kriminoloji bölümünden 4 yıl okuduktan sonra mezun olmadan ayrıldı. Ardından kardeşi Adam ile birlikte yönetmek üzere petrol ve eğlence dahil olmak üzere sanayi işi ve geniş bir yelpazede iş yapan bir şirket kurdu.

Dan Bilzerian, aşırı kas yapıcı sporların yanı sıra , tüplü dalış , dağ bisikleti , kar motosikleti ve yarış araba sporlarıyla da ilgilenmektedir.

2009 yılında Dünya Poker Serisi Poker şampiyonu olan Dan Bilzerian, lüks hayatının birçok detayını fotoğraflarla instagram‘da hayranlarıyla paylaşıyor. Dan Bilzeryan’ın özel jeti, spor arabaları ve marka kıyafetleriyle çektiği fotoğraflar, görenlere parmak ısırtacak cinsten. Malvarlığının 100 milyon dolar’ı geçtiği tahmin edilmektedir.

2013 yılında Gerard Butler ve Morgan Freeman‘ın başrollerde oynadığı “Olympus Has Fallen” adlı filmde oynadı.

2013 yılında başrollerinde Mark Wahlberg, Eric Bana gibi oyuncuların olduğu “Lone Survivor” filminde 1 dakika oynayabilmek için 1 milyon dolar üstüne para vermiştir.

2014 yılında Cameron Diaz ve Kate Upton‘ın oynadığı “The Other Woman” filminde ve 2014 yılında vizyona giren ve başrolünde Denzel Washington‘ın oynadığı “The Equalizer” filminde Dan Bilzerian‘da rol aldı.

Dan Bilzerian, aktörlük ve poker oyunculuğu yapmadan önceki işi fok eğitmenliğidir.

Filmleri :
2014 – The Equalizer
2014 – Cat Run 2
2014 – The Other Woman
2013 – Son Kalan (Lone Survivor)
2013 – Kod Adı: Olympus (Olympus Has Fallen)
İnstagram: https://instagram.com/danbilzerian/

Tek bildiğim, sürekli laf atıp kötü şeyler yaptığını söyleyenlerin parayı bulunca ondan beter olacaklarına emin olduğum adamdır kendileri. :D

Para nasıl yenir lafının insana bürünmüş halidir.

Ülkemizle ilgili yorumlarından sonra . Anasına tahtaravalli düşünüyorum...

birkaç gündür bakıyorum efsane konular açıyorsun tebrik ederim

111.jpg

parasiyla kadinlari kole gibi kullanan bi tip hatta kizlarin boynuna kopek halkasi takip kopek gibi gezdiyordu bi ara

Bu adamın Mal varlığı 100 milyon dolar ise Mark Zuckerberg,Google kurucuları Sergey M. Brin,Lawrence E. Page 1 milyar doları aşkın parası var :) Bu adamlar ülke satın alığ çatır çatır yemesi lazım da işte yapmıyorlar :D

Bu adamın Mal varlığı 100 milyon dolar ise Mark Zuckerberg,Google kurucuları Sergey M. Brin,Lawrence E. Page 1 milyar doları aşkın parası var :) Bu adamlar ülke satın alığ çatır çatır yemesi lazım da işte yapmıyorlar :D

Değişik insanlar onlar cidden.Bugün işi bıraksalar bir ömür boyu çocuklarına,torunlarına yetecek kadar paraları var.Fakat farklı bir psikolojileri var onların.Paradan ziyade bir sahip olma,başarı,güç duygusu var.

Düşünelim ki özgün bir kanalımız var günlük 5 milyon izlenim alan.Bu adamların günlük 2-3 milyar çoğul hit,300-500 milyon da tekil hit alan siteleri var:)

Değişik insanlar onlar cidden.Bugün işi bıraksalar bir ömür boyu çocuklarına,torunlarına yetecek kadar paraları var.Fakat farklı bir psikolojileri var onların.Paradan ziyade bir sahip olma,başarı,güç duygusu var.

Düşünelim ki özgün bir kanalımız var günlük 5 milyon izlenim alan.Bu adamların günlük 2-3 milyar çoğul hit,300-500 milyon da tekil hit alan siteleri var:)

Zevk meselesi biz nasıl şunu geçeriz bunu geçeriz,Şu kadar izlenme hedefim var diyorsak o adamlar kendi aralarında yarışıyor bence.Para olayını çoktan aşmışlar.

Bu dallamayı tanımayan tek ben miyim:confused:ne kada cahal kalmışım abowww kendimden utandım yeminlen:mad::eek:

Bende tanimiyorum forumla ne alakasi var bu adamin

Camasir Makinesi cihazımdan gönderildi.

ben Denzel Washington hayranıyım, The Equalizer(Adalet) ismi filmi tam bi başyapıttır

Zevk meselesi biz nasıl şunu geçeriz bunu geçeriz,Şu kadar izlenme hedefim var diyorsak o adamlar kendi aralarında yarışıyor bence.Para olayını çoktan aşmışlar.

Öylede hocam yani çocukları kadar bağlanıyor yabancılar.Özellikle yabancılar bakın bizim millette bu yok.Yemek sepetinin sahibi düşünmeden sattı parayı görünce.Adamın düşüncesini tahmin edebiliyorum.10-15 sene uğraştık ettik çalıştık artık paradan para kazanma vakti diyor kesin.Fakat bu yabancılar öyle değil en azından bu dev şirketlerin sahipleri öyle değil.

Bazen insanlar genç olur , parası olmaz bazen de parası olur genç olmaz bu tipini sevdiğimde hepsi var :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri