Danimarka-Danca üzerine çalıştım ve sonuç!

• Kullanıcı Alhambra
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube Kazanc Artırma Yolları
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Alhambra

Yasaklanmış
Arkadaşlar yaklaşık 1 hafta önce Danimarka kitleli bir kanal açtım. Şuan kanala baktığımda 6 tane video var. Videoların içine niche kelimelerden de serpiştirdim video başı birkaç tane. Kanalın 3 günlük kazancı aşağıda :) Sakın Danca'ya yönelmeyin ekmeğime taş koyarsınız ama en azından Türkçe ile arasında ne kadar fark olduğunu işaretlediğim yerlerden anlarsınız :D

Yoğun istek yüzünden kazanç fotoğrafı bir daha eklendi. Silinirse neden silindiği belirtilirse sevinirim :)

Kanala yapacağım şeyleri ve günlük kazanç seyrini yine bu konudan paylaşmaya devam edeceğim :)

Arkadaşlar yaklaşık 1 hafta önce Danimarka kitleli bir kanal açtım. Şuan kanala baktığımda 6 tane video var. Videoların içine niche kelimelerden de serpiştirdim video başı birkaç tane. Kanalın 3 günlük kazancı aşağıda :) Sakın Danca'ya yönelmeyin ekmeğime taş koyarsınız ama en azından Türkçe ile arasında ne kadar fark olduğunu işaretlediğim yerlerden anlarsınız :D

Kanala yapacağım şeyleri ve günlük kazanç seyrini yine bu konudan paylaşmaya devam edeceğim :)

o nasıl bir bgbm kardeşim yuuuhh helal olsun ama bu forumda paylaştığın için danimraka da çalışma başlatacak arkadaşımız çok örneğin ben gibi :D

o nasıl bir bgbm kardeşim yuuuhh helal olsun ama bu forumda paylaştığın için danimraka da çalışma başlatacak arkadaşımız çok örneğin ben gibi :D

Birde bu 2 gün öncesi bugün kaç olduğunu düşünemiyorum bile :)
Gidin başka dillerde çalışın İsveç falan da çok kazandırıyor oralara yönelin :)

konuyu hemen silmezsen tüm forum dancaya kayacak bilgine :)

Danca kursuna yazılıp geliyorum.
:D

hocam 2 gün sonra bütün videoların çalınmış olcak, 1 hafta sonra her tarafta danca videolar gezincek, 2 hafta sonra teliften kanalların kapanıcak 2 hafta 1 gün sonra konu açıp evlerine ateşler salıcaksın o telifcilerin :D :D

3 aydır insallah kimse iskandinavyayı kesfetmez diye dua ediyordum. bugün korktuğum basıma geldi..
dancanın toplam nüfusu zaten 5-6 milyon.

danimarka üzerinne çalışmaya başladım bile .D

suan cvp bıle yazmayıp danca calısan en az 10 kişi vardır :D

Paylaşım için saol :)

Bekle bizi Danimarkaa

akıllı olan bu kategoriye girmez :D ne olacağı belli

Ben etkilenmem istedikleri kadar yönelsinler :) TR'yi geçtim elin gavurunu da zarara uğratacaklar :)

---------- Mesaj saat 20:21:50 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:20:40 civarında gönderildi. ----------

Kazancın olduğu resmi silmişler :) İyi iyi fazla kimse görmedi :D

Kim sildi acaba [MENTION=1523]mNote[/MENTION] sen mi sildin kazanç fotoğrafını :)
Arkadaşlar sakın bulaşmayın kazanamazsınız :)

İLAN!!
Danca öğretilir.
bütün akrabalarım danimarkada. ben onlardan az bucuk biraz danca öğrenmiştim zamanında. baslık etiket girecek kadar öğretme: 100 tl :)

Kazancın olduğu ekran görüntüsü silindi ama epey yüksekti :)

ya adam gibi konu açın yada hiç açmayın istatistiklere bakmak için giriyoruz bir ne görelim on dk önce açmışşın konuyu bes dk önce silmişsin neymiş kazanç yüksekmiş hava atmaya gerek yok atsam ben atarım aylık kazanç 86 bin tl yüksek dediğin umarım bundan ibarettir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri