Darius Atakan nickli kullanicidan sikayetciyim.

SwoRd

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.wipkadin.com
Yemeksepetinden indirimli cüzdan bakiyesi yükleme konusunda [MENTION=63776]Darius[/MENTION] nickli kullaniciyla 300TL bakiyeye 200TL karsiliginda anlastik.
Arkadas bakiyeyi yukledi parasini yatirdim ancak sonrasinda yemeksepeti cuzdan bakiyesini iptal edip ucreti 16 haziranda kullanicinin hesabina yatirmis.Arkadasa mesaj atmama ragmen donus yapip magduriyeti gidermiyor.Konuyla ilgilenilmesini rica ederim. Tapatalk ile yaziyorum kullaniciyi etiketleyemedim sanirim etiketlerseniz sevinirim.

diğer mağdurlar : @thrayler @WinAtHere @Mtkn58
63e9dd2505728405b959f3cac0504091.jpg
41f720ce19ebfbf6fa37666c86a421a6.jpg

Bakın hocam şuanda benim kartımda herhangi bir iade mevcut değil. İade olsa bile ön ödemeli kart yani para çekimine kapalı yani baya bir sıkıntıya düştüm şuan emin olun sizin şuanki sıkıntınız benim sıkıntımın yanında çok küçük bir durum

0Byn1R.jpg

Benim kimsenin parasında gözüm yok bütün düşük bakiye satın alan kişilere kendi cebimden para iadesini gerçekleştirdim yarı yarıya helalleştik en azından birlikte girdik bu olaya diye anlayış gösterdiler bana

---------- Spam Engelliyici 10:57 ---------- Önceki Mesaj 10:43 ----------

WQbkqE.jpg

Elimden geldiği kadar cebimden karşılamaya çalışıyorum en azından bana anlayış gösteren çok oldu

@Darius ön odemeli kartla neden boyle bir ise kalkistiniz? Yemeksepeti harici kampanya vs birseyler diyor biz kârlı çikalim diye seninle islem yaptik neden yari yariya zarara giriyoruz onu anlamadim. Kâr edelim derken zarardayiz 200TL suan cop oldu.Ucret iadesini ne zaman yaparsin?

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Darius karta yapılan iadeler ortalama 5 ila 10 iş günü içerisinde yansır ön ödemeli kartta olsa paranız gelir normalde.

SwoRd'un mağduriyetini gidermek zorundasınız. Eğer SwoRd için uygunsa size belirli bir süre versin ve o tarihe kadar mutlaka mağduriyetini gideirin aksi durumda süresiz olarak banlamak durumundayız.

@SwoRd ?

[MENTION=9160]MahsumCelik[/MENTION] 2 gün içinde ödeme yapmasını istiyorum. Teşekkürler

@Darius 2 gün içerisinde SwoRd'a ödemesini yapın, aksi durumda mağduriyetini giderene kadar forumdan uzaklaştırılacaksınız.

@SwoRd ödemenizi 2 gün sonunda yapmazsa bilgilendirin.

[MENTION=9160]MahsumCelik[/MENTION] teşekkürler hocam odeme olmazsa bilgilendirecegim.

@Darius yarin iade yapmazsaniz bildirim yapmak durumunda kalacagim.

[MENTION=9160]MahsumCelik[/MENTION] hocam arkadas hicbir sekilde donus yapmadi.Kendisinin suresiz banlanmasini talep ediyorum.

Bende adresi var istiyosan atıyım. Banada 150 civarı borcu var, ödemesse basalım
Bana uzaklığı 1km
Yaşı 16-17

Son düzenleme:
[MENTION=49038]Reina[/MENTION] basmakla olmazda savciliga verebiliriz.Nitelikli dolandiriciliga giriyor.

Kişi süresiz olarak uzaklaştırılmıştır, erinmeden savcılığa gidip suç duyurusunda bulunabilirsiniz.

Bizden ip kayıtları istenildiği zaten yardımcı oluyoruz . Önce varsa kişiye numarasından ulaşmayı deneyin.

Geçmiş olsun tekrardan.

[MENTION=9160]MahsumCelik[/MENTION] hocam arkadas benim odememi yapti.Benim açımdan magduriyetim giderildi.Arkadasin bani acilip konu kilitlenebilir.Tesekkurler..

Mağduriyetinizin giderildiğine sevindim.

Mağduriyet yaşayan başka arkadaşlarda var sanırım bu konuda. @Darius Atakan diğer mağdur kullanıcılarında mağduriyetini giderin.

@WinAtHere

[MENTION=9160]MahsumCelik[/MENTION] hocam arkadas benim odememi yapti.Benim açımdan magduriyetim giderildi.Arkadasin bani acilip konu kilitlenebilir.Tesekkurler..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri