Darkman isimli üyeden şikayetçiyim

ssoner

Kayıtlı Üye
darkman nickli uyeden 20 adet onaylı gmail hesabı aldım. hesapları hiç kullanmadım. dün itibariyle yeni kanal oluşturmak adına hesapları denediğimde hepsinin banlı oldugunu gordum. arkadasa pm ile ulaşarak ucret iadesi talep ettim.

arkadas cevap olarak ayın onbeşinde tüm hesapların kapatılmasını gerekçe gösterdi ve zaten hesaplara garanti de vermediğini soyledi.

yalnız soyle bir durum var. bu hesaplarla ben hiç youtube kanalı açmadım ve buna rağmen hesaplar geçersiz etkinlik gerekçesiyle kapalı. bu kapanma sebebinin aynı ip veya telefon numarası ile alınan hesapların kapanması ile ilişkili ıoldugu kanaatindeyim.

çünkü başka arkadastan da bu sekilde mail adresi aldım ve suan yeni kanal açabiliyorum. ücret iadesi veya yeni heap teslimi yapmayan üyeden şikayetçiyim.

kanal kapanmayla alakalı degıl hocam bence bende gmail aldım ama kanallarım duruyor cunku hıç bırını daha kullanmamısdım

darkman nickli uyeden 20 adet onaylı gmail hesabı aldım. hesapları hiç kullanmadım. dün itibariyle yeni kanal oluşturmak adına hesapları denediğimde hepsinin banlı oldugunu gordum. arkadasa pm ile ulaşarak ucret iadesi talep ettim.

arkadas cevap olarak ayın onbeşinde tüm hesapların kapatılmasını gerekçe gösterdi ve zaten hesaplara garanti de vermediğini soyledi.

yalnız soyle bir durum var. bu hesaplarla ben hiç youtube kanalı açmadım ve buna rağmen hesaplar geçersiz etkinlik gerekçesiyle kapalı. bu kapanma sebebinin aynı ip veya telefon numarası ile alınan hesapların kapanması ile ilişkili ıoldugu kanaatindeyim.

çünkü başka arkadastan da bu sekilde mail adresi aldım ve suan yeni kanal açabiliyorum. ücret iadesi veya yeni heap teslimi yapmayan üyeden şikayetçiyim.

ücret iadesi yapması lazım aksi taktirde form adminleri formdan süresiz uzaklaştırır.

Walla ben geçen gün hakkımı aradım ve kapanan kanallar yerine yenisini aldım . Youtuber mi ne ondan almıştım kanalları.

Hakkınız arayın .

topic acıldıktan sonra belirttiğim üye online olmasıan rağmen konuya uğrayıp herhangi bir cevap yazmıyor.

konuda yanlış anlaşılma olmuş, ben arkadaştan gmail hesabı almak istedim ama yanlıs anlasılma olmus. onun yerine arkadas onaysız youtube hesapları göndermiş. pm ile gorustuk. 20 adet gmail teslim etti arkadas. sorun çözülmüştür

Bu sahis banada sattigi e-maillerin sifresini deyistirmisti.
Ben yapmadim, diye epey dil doktuydu,bir yanlislik falan olmustur diye bisey dememistim.
Cevap verecek bir durum yok aslida ama ne dicek bakalim cok merak ettim :)

ortam bu haldeyken nasıl böyle bir işa kalkışılır hayret adıma konuşuyorum bu verdiğim emeğe başka bir kişinin heleki tanımadıgım kişin el atması dahada insanı zan altına sokuyor.

arkadas pm atmıs, geçen sefer insiyatif gosterdim hesap verdim tekrar, bota bağlayıp spam yapıyorsun, hesaplar kapanınca benden biliyorsun diyor.

youtube işinde baştan beri ytkazan botu kullanıyorum. arkadaştan aldıgım hesapları hiç bir şekilde botta kullanmadım.isteyen bot sahibi rigoberte kontrol ettirebilir.

hiç kullanmadıgım hesaplar için arkadas beni suçluyor. 10 tl için bu hallere düşmek ayıptır.

yönetimden gereğini yapmasını bekliyorum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri